Verkopen van onroerend goed in Oberursel (Taunus): Waar moet u op letten bij de verkoop van een huis

Oberursel im Taunus is een stad met iets meer dan 46.000 inwoners, gelegen ten noorden van Frankfurt am Main. In het midden van de Taunus profiteert Oberursel van een zeer schilderachtige ligging. Dit heeft ook een effect op de huurprijzen en de vastgoedprijzen. Kopers van huizen, flats en grond betalen steeds hoge prijzen als zij in de stad willen investeren. Het maakt niet uit of de aankoop voor persoonlijk gebruik is of als investering. Als u een woning in Oberursel wilt verkopen, kunt u rekenen op een aantrekkelijke aankoopprijs en een snelle afhandeling van de verkoop. Wij zullen u graag bijstaan en adviseren. Als u dat wenst, kunnen wij alle diensten in verband met de verkoop van uw eigendom overnemen.

Oberursel – Stad in het midden van het Taunusgebergte

Het landschappelijk zeer indrukwekkende berggebied van de Taunus omringt Oberursel en biedt niet alleen veel mogelijkheden voor recreatie, maar ook het hele jaar door mooi weer. De plaatselijke bevolking spreekt van het “Orschel-zonnegat”, wat betekent dat de door het weerbericht beloofde regenwolken vaak niet aankomen in Oberursel. Het is zelfs niet ongewoon dat de regen blijft hangen in de bergen, die tot 800 meter hoog zijn, en dat de inwoners van Oberursel naar een heldere hemel kunnen kijken.

Oberursel is verdeeld in een kernstad, die voor het eerst werd vermeld in de 8e eeuw na Christus. Het historische stadhuis dateert uit de Middeleeuwen en is zeer goed bewaard gebleven. Maar ook veel andere gebouwen in de stad vertellen over de lange geschiedenis van de stad en bieden charmante architectuur om te ontdekken. Tussen 1929 en 1972 werden vier voorheen zelfstandige steden, Bommersheim, Oberstedten, Stierstadt en Weißkirchen, in het kader van twee gemeentelijke gebiedshervormingen ingelijfd. Het resultaat is een gevarieerd stadsbeeld met talrijke interessante eigendommen die niet alleen kopers uit de stad, maar ook uit de omgeving en andere regio’s aantrekken. Niet alleen de koopprijzen voor onroerend goed, maar ook de koopkracht in het algemeen is in Oberursel zeer hoog. Het ligt rond 143 procent en daarmee ver boven het Duitse gemiddelde. Als u een woning in Oberursel wilt verkopen, kunt u een hoge opbrengst verwachten. Neem contact met ons op als u vragen hebt. Als ervaren makelaar voor Hessen en Rijnland-Palts ondersteunen wij u graag bij de verkoop van uw woning in Oberursel en nemen, indien u dat wenst, alle diensten van de vaststelling van de koopprijs tot de succesvolle verkoop van u over.

Makelaar & Contact Oberursel

Neem contact op met ons onroerend goed team:

  • Onroerend goed Oberursel – Contact persoon

Stadsplattegrond Oberusel

Uitstekende locatie loont

In veel stedelijke gebieden van Oberursel is aantrekkelijke bouwgrond niet meer beschikbaar. Veel kopers stappen graag over op huizen in plaats van te bouwen in een gebied dat minder populair is. Voor financieel sterke kopers is een goede locatie een zeer belangrijk criterium. Er zijn echter ook kopers die beperkt zijn in hun budget en graag opteren voor een eigendom dat in een afgelegen gebied ligt en dus voor een iets lagere prijs kan worden verkregen. U profiteert van de schaarste aan goede bouwgrond en kunt een zeer goede prijs voor uw huis krijgen. U kunt zeker zijn van onze steun bij de verkoop van uw eigendom. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek, ook als u nog twijfelt over de aankoop of de vaststelling van de koopprijs.

Condominiums verkopen op de beste locatie

Condominiums zijn erg in trek in Oberursel. Ze worden gekocht voor eigen bewoning of als investering. Het is niet mogelijk om in het algemeen te zeggen of kleinere of grotere flats populairder zijn. Aangezien de markt voortdurend verandert, veranderen ook de eisen van de klanten. Naast de inrichting is ook de indeling van het appartement een zeer belangrijk criterium voor kopers. Grote kamers met veel lichtinval en niet te dicht opeengepakt zijn populairder dan kleinere flats met een kronkelige structuur. Over het algemeen verkopen flatgebouwen met één of meer dan vier kamers minder goed dan flats met twee, drie of vier kamers. Aangezien de vraag het aanbod bepaalt, zijn er altijd zeer kleine of zeer grote flats die zeer snel na het uitbrengen van het bod zijn verkocht. Neem gerust contact met ons op als u van plan bent uw condominium te verkopen. Wij kunnen u ondersteuning bieden om de verkoop snel af te ronden.

Eengezinswoningen te koop in Oberursel

Eengezinswoningen zijn immens populair in de kernstad, maar ook in de aangrenzende wijken. Vaak worden kort nadat het aanbod is gedaan al veel belangstellenden gevonden. Het kopen van een vrijstaande eengezinswoning is vaak een prioriteit. Maar ook mensen die het erg druk hebben op het werk weten de voordelen van rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen te waarderen. De tuinen zijn niet zo groot en zeer gemakkelijk te onderhouden, en de kosten voor het onderhoud van het huis zijn goedkoper dan voor een vrijstaande eengezinswoning. Vooral jonge gezinnen, wier financiële mogelijkheden beperkt zijn, besluiten graag tot de aankoop van een twee-onder-een-kap- of rijtjeshuis. Een verkoop op korte termijn kan dus ook worden gerealiseerd met rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen.

Wat wij voor u kunnen doen

Neem contact met ons op als u uw eigendom in de kern Oberursel, in de aangrenzende gemeenten of in de omgeving wilt verkopen. Wij bieden u een aantrekkelijk totaalpakket van diensten voor de verkoop van uw onroerend goed. Aangezien onroerend goed in Oberursel ook stabiel is op een hoog niveau door de nabijheid van Frankfurt am Main, waar de prijzen hoog zijn, heeft u een goed moment gekozen om uw eigendom te verkopen. Neem contact met ons op en samen zullen we de verkoop van uw eigendom in uw beste belang regelen.

Oberursel als stad ligt midden in de charmante Taunus en geniet grote populariteit bij kopers van onroerend goed. Als u besluit uw eigendom te verkopen, zult u profiteren van de hoge prijzen op de markt en kunt u een verkoop op korte termijn verwachten. Als professional aan uw zijde ondersteunen wij u graag en brengen wij als makelaar voor de deelstaat Hessen veel ervaring ter tafel. Maak gerust op korte termijn een afspraak voor een eerste persoonlijk gesprek.

Makelaar & Contact Oberursel

Neem contact op met ons onroerend goed team:

  • Onroerend goed Oberursel – Contact persoon