Vastgoedbeleggingen in Bingen: Koop een huis & appartement – nieuwbouw en oudbouw

Vastgoedbeleggingen in Bingen – Niet alleen oude gebouwen genieten grote populariteit als belegging in Bingen, maar ook een groot aantal nieuwbouwprojecten. Waarom is Bingen een populaire locatie voor vastgoedbeleggingen? Hoe hoog moet uw lening of krediet zijn voor de geplande aankoop van onroerend goed in Bingen en wat maakt de ligging van Bingen bijzonder aantrekkelijk? Als u een huis of een appartement in Bingen wilt kopen, kunt u hier alles te weten komen over financiering, rentabiliteit & Co! Terug naar overzicht: Onroerend goed Frankfurt.

Vastgoedbeleggingen in Bingen

Bingen is als investering in het Rijn-Maingebied een uitstekende locatie voor een onroerend goed: economie, infrastructuur en ook het “mooie leven”, hier in het Rijn-Maingebied, tussen wijngaarden, riviervaart en de skyline van Frankfurt am Main, niet ver weg. Hier treft u een kleinstedelijke sfeer aan, maar met een gepaste omvang die de stad zeer levendig maakt. Vooral met de vele toeristen die hier in de zomer en het begin van de herfst naartoe worden getrokken. Van mediterrane villa’s op de hellingen van de stad, tot huizen die direct aan de Rijn of de Main zijn gebouwd.

Locatie voor rendement vastgoed & vastgoedbeleggingen

In Bingen zelf is deze woning zeer centraal gelegen, belangrijke plaatsen zijn snel en gemakkelijk te bereiken, supermarkten, artsen, het centrum van Bingen am Rhein. De over het algemeen goede infrastructuur in Bingen zorgt ervoor dat u ook de nabijgelegen metropolen Mainz, Wiesbaden en Frankfurt am Main snel kunt bereiken. Dit maakt Bingen ook interessant voor investeerders, want velen die de drukte van de grote stad willen ontvluchten, verhuizen naar het Speckgürtel, in de directe omgeving, waar ze in alle rust kunnen wonen. Een ander voordeel van een kapitaalinvestering in Bingen is dat u als koper minder concurrentie heeft dan op de vastgoedmarkt in Frankfurt.

Dat is waarom u zou moeten investeren in een eigendom in Bingen:

 • Centrale ligging
 • Hoge levenskwaliteit
 • Goede infrastructuur
 • Goede vastgoedmarkt
 • Weinig concurrentie

Onroerendgoedmarkt: Ontwikkeling

Door de unieke ligging stijgen de grondprijzen. De Rijn-Main-Regio biedt een “Duitsland” dat je zelden ziet. Je hebt uitzicht op historische kastelen vanuit bijna elke unit hier. Of het nu gaat om een vrijstaand huis, een flat in een oud gebouw of een exclusieve loft – vanaf de afzonderlijke balkons en terrassen van de panden kunt u soms wel drie kastelen tegelijk zien. Bovendien zorgen de prachtige wijngaarden voor een unieke ambiance, vooral in de lente, de zomer en de herfst.

Gestaag stijgende vastgoedprijzen door grote vraag

Bijzonder geliefd: het fabelachtige uitzicht op de vallei en de Rijn:

Ligging van Bingen

Bingen biedt schilderachtige landschappen, mooie perspectieven en veel levenskwaliteit. De stad ligt aan de Rijn en de Nahe en is prachtig ingebed in wijngaarden en wijnlandschap. De Rijndijk, die prachtig werd aangelegd in de loop van de Staatstuin Show, het Höhenpark Rochusberg of het bos van Bingen, dat slechts een paar kilometer verderop ligt, bieden pure lokale recreatie.

Het duurt slechts 45 minuten om op de luchthavens van Frankfurt/Main of Hahn te komen. Bingen is echt de moeite waard om in te wonen. Kijk zelf maar.

Hier is de mesolage van Bingen:

Onroerend goed financiering: Lening & krediet

Een inkomenseigendom of vastgoedbelegging moet ook worden gefinancierd. Speciaal voor dit doel zijn er veel sites op het internet die lening calculators en krediet calculators aanbieden. Ontdek hier welke bijzonder betrouwbaar zijn en wanneer een bezoek aan een bankadviseur onvermijdelijk is.

Bereken lening met online calculator

Wat de calculators voor leningen betreft: ik zie niet dat daar iets fout is gedaan. Daarom zal ik geen rekenmachine in het bijzonder aanbevelen. De rekenmachines van de Stiftung Warentest of van een gerenommeerde on-linekrant zijn zeker niet verdacht op het punt van het verborgen doorsturen van de gegevens van de gebruiker. In principe kan een dergelijke online calculator slechts een eerste bron van informatie zijn. Bijvoorbeeld voor mijn vraag over wat ik maandelijks moet betalen voor mijn onroerend goed lening in termen van rente en aflossingstarieven. Ik kan het ook andersom vragen:

Als ik een bedrag x per maand beschikbaar heb, welk bedrag kan ik dan lenen om een flat te kopen?

Deze calculators voor het bepalen van de lening zijn betrouwbaar:

 1. Stiftung Warentest
 2. Serieuze online kranten

Onroerend goed lening: Praat met bank adviseur

Anderzijds ken ik geen enkele leningcalculator – zelfs niet die van een financiële instelling – die de rentevoet berekent die ik moet betalen voor mijn onroerend-goedlening met betrekking tot mijn eigen vermogen en andere zekerheden. Dat is altijd een kwestie van persoonlijk overleg met de bank. Daarom helpt het niet om op het internet verschillende calculators voor leningen op te roepen en te gebruiken. De beste leningscalculator met de meest nauwkeurige informatie en het veiligste resultaat voor mij is nog steeds met de financier zelf te praten. Het is een goed idee om aanbiedingen van verschillende banken te krijgen. Er zijn soms echt merkbare verschillen in de aangeboden rentevoeten.

Tip: De meest betrouwbare manier is altijd om met uw financierende bank te praten!

Rendementen berekenen: online & in persoon

Iedereen die over onroerend goed als investering nadenkt, wil natuurlijk weten welk rendement zijn eigendom zal opleveren. Met andere woorden: hoeveel geld zal ik verdienen met mijn investering? Natuurlijk zijn er veel hulpmiddelen hiervoor op het internet. De rendementscalculators voor onroerend goed zijn gewoonlijk verbonden aan een makelaarskantoor of een financiële instelling. Dat is geen nadeel, je moet het alleen weten. Omdat de overgrote meerderheid van online calculators voor vastgoedopbrengsten niet met elk detail van het vastgoed rekening kan houden. Daarom is het altijd veel beter om een overzicht te krijgen via de online calculator en daarna een persoonlijk gesprek te hebben met een echte vastgoedmakelaar.

Samengevat:

 • Bereken zowel het rendement als het bedrag van de lening online
 • Zoek vervolgens, in de tweede stap, een gesprek met uw bankadviseur.

Er zijn veel bestaande eigendommen, vooral in de vallei:

Nieuwbouwproject: Voorbeeld

Niet alleen prachtige oude gebouwen en ontzagwekkende herenhuizen zijn in Bingen te vinden. Maar ook moderne nieuwbouwprojecten. U kunt hier een voorbeeld vinden.

Wooneenheden, grootte & locatie

Dit eigendom, of beter gezegd de afzonderlijke condominiums, bevinden zich op de bodem van de riviervallei. Door hun lage ligging bieden deze nieuwe flats een prachtig, uniek uitzicht over de hele vallei. Het pand zelf heeft een bijzonder kenmerk, het is gemaakt van een voormalige parkeergarage. Volledig nieuw gebouwd, natuurlijk! Alleen de kern werd overgenomen. De afzonderlijke condominiums bieden dan ook veel ruimte voor uw kopers of hun toekomstige huurders.

De woning zelf is zeer modern, rechte stukken, duidelijke randen. Vanaf het eerste bezoek aan de bouwplaats tot het nieuwe gebouw van vandaag, heeft de ontwikkelaar hier echt goed werk geleverd. Hier in het pand heeft u vanaf elk balkon een prachtig uitzicht, ofwel rechts op de stad, in het midden op de wijngaarden en Borken en links op de hele Rijnvallei, met zijn volle pracht.

Hier samengevat:

 • Diepe ligging met prachtig uitzicht
 • Voormalige parkeergarage
 • Veel ruimte en leefruimte
 • Modern object
 • Rechte, duidelijke sneden
 • Balkon & terras beschikbaar

Appartementsgebouw: comfort en kwaliteit

In vergelijking met de bestaande gebouwen, die afhankelijk van het bouwjaar in slechte staat verkeren en dringend moeten worden gemoderniseerd, kunt u in de nieuwe gebouwen de modernste technologie en een eersteklas constructie verwachten:

 • Drempelvrije toegang tot het pand
 • Personenlift van de ondergrondse parkeergarage naar het respectievelijke woonniveau
 • Vloerverwarming in alle leefruimtes
 • Royale geluiddichte ramen met thermisch isolerende beglazing
 • Elektrische rolluiken
 • Intercom met monitor
 • Ruim balkon of terras in elke unit
 • Tegel- en parketvloeren van hoge kwaliteit
 • Intern netwerk in elke eenheid
 • Gecontroleerde beluchting en ventilatie
 • Parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage
 • Centrale ligging in de stad Bingen

Nieuwbouw flat: Voorbeeld

Laten we eens kijken naar een van de nieuwbouwflats hier (voorbeeld):

 • Gang 10,14
 • Kinderkamer 9.9
 • Kleedkamer 5.34
 • Bad 7,11
 • Slapen 13.51
 • WC 2.69
 • Wonen/eetkamer/koken 38,45
 • Bijkeuken 3.34
 • Proportioneel terras 8.17
 • Totaal woonoppervlak 98,65

De grote ramen laten veel zonlicht binnen in de woonkamer en co. gedurende de dag:

Prachtig uitzicht over de vallei ook in de badkamers:

De slaapkamers zijn ook licht en ruim:

Nu investeren of later?

De lage bankrente maakt het noodzakelijk op zoek te gaan naar zinvolle investeringsmogelijkheden. Anders lopen de bezitters van spaargeld het risico dat hun vermogen door de inflatie in feite vermindert in plaats van toeneemt.

Onroerend goed in de Rijn-Main regio

Zoals reeds beschreven in het artikel over onroerend goed als kapitaalbelegging, gaat het vooral om het rendement van een onroerend goed. Door de waardestijging, die met name door de metropoolregio Frankfurt wordt gestimuleerd, stijgen de grondprijzen, zodat de investeringen hier in het Rijn-Maingebied en vooral in Bingen rendabel zijn. Koop en ga er zelf in wonen of koop en verhuur het en verkoop het later met een goed rendement. Met dit nieuwe pand in de buurt van de Rijn heeft u een goed nieuw thuis gevonden voor uzelf of voor uw toekomstige huurders.

Onroerend goed, appartement, huis – Weinig locaties in Duitsland hebben zoveel potentieel als het Rijn-Main gebied. De financiële sector in Frankfurt am Main, schilderachtige landschappen in het Rijndal, uniek onroerend goed tussen de rivieroevers en ruige kliffen. In geen enkele andere regio van Duitsland, ziet Duitsland er zo “Duits” uit. Pure romantiek tussen wijngaarden, kastelen, paleizen. De Rijn-Main-regio is een toeristische trekpleister, die wordt gekenmerkt door een sterke economie rond de metropoolregio Frankfurt am Main / Mainz / Wiesbaden. Kapitaalinvesteringen in de metropoolregio rond Frankfurt of op enkele minuten afstand in de Rijn- en Mainvallei?

 • Onroerend goed in de Rijn-Main regio