Vastgoedbeleggingen – financiering, leningen en eigen vermogen

Onroerend goed als investering – stap voor stap, van de basis tot specifieke vragen over het onderwerp: financiering, leningen en eigen vermogen. Verdien geld met onroerend goed! Hier vindt u tips van professionals. Veel geluk. Vaak gestelde vragen zijn, bijvoorbeeld:

  • Wat is een lening?
  • Hoeveel inkomen voor woningfinanciering?
  • Hoeveel eigen vermogen moet iemand hebben als hij een huis koopt?
  • Hoe lang moet men de flat afbetalen?
  • Welke kosten zijn verbonden aan het kopen van een huis?
  • Wat is een debetrenteverbintenis?

Bouwfinanciering – annuïteitenlening uitgelegd

Grondbeginselen van bouwfinanciering – Lijfrente leningen uitgelegd – Lijfrente leningen in onroerend goed financiering door FinanzNerd.

Youtube beschrijving: “In de context van vastgoedfinanciering kom je nogal wat technische termen tegen waar je in het dagelijks leven niet echt veel mee te maken hebt.
In principe kunt u kiezen tussen verschillende soorten leningen voor de financiering van onroerend goed, maar veruit het meest gebruikte type is de zogenaamde annuïteitenlening. […]”

Beoordeling: 38 positief / 4 negatief

Financiering van uw investering

Leningen voor onroerend goed: Hoe optimaal financieren met een onroerend goed als investering

Youtube beschrijving: “De onroerend goed lening of onroerend goed financiering heeft een grote invloed op de vraag of een onroerend goed werkt als een investering of een flat als een investering. Financiering van onroerend goed eenvoudig uitgelegd: In deze video geven wij u tips over de financiering van onroerend goed. Wij leggen uit hoe annuïteitenleningen (bouwfinanciering) werken en welke invloed eigen vermogen, vaste rente en aflossing hebben op de rentevoet. […]”

Beoordeling: 521 positief / 15 negatief

Waarom u kleine flats zou moeten kopen

Waarom u kleine flats zou moeten kopen als investering – door Patrick Windisch.

Youtube beschrijving: “In de video van vandaag leg ik uit waarom ik voornamelijk in kleinere wooneenheden in onroerend goed investeer als investering. Ik bespreek de duidelijke voordelen maar ook de nadelen van deze vastgoedbeleggingsstrategie. Eerst de drie belangrijkste voordelen: 1.) Veiligheid (je spreidt je “risico”). 2.) Renovatie (het renoveren van een kleinere flat kost niet veel). 3.) Verkoop (Grotere flexibiliteit bij de verkoop van de woning) […]”

Beoordeling: 210 positief / 8 negatief

Financiering van onroerend goed met weinig of geen eigen vermogen

Onroerend goed financiering zonder eigen vermogen: Financiering van onroerend goed met weinig of geen eigen vermogen door Alex Fischer.

Youtube beschrijving: “Hoe financier je een woning met weinig eigen vermogen? Is dat überhaupt mogelijk? Wat is legaal, wat niet? Wat zegt de bank als ik maar een klein beetje eigen vermogen heb? Wat zijn de meest voorkomende misvattingen over bijzonder goedkoop onroerend goed? Dit en nog veel meer over equity leer je in deze video!

Beoordeling: 3.100 positief / 138 negatief

Wat is het optimale aflossingspercentage voor uw vastgoedfinanciering?

Wat is het optimale aflossingspercentage in uw vastgoedfinanciering? – van immlab

Youtube beschrijving: “U wilt weten wat het optimale aflossingspercentage is voor uw vastgoedfinanciering? In het eerste deel van de video leert u het verschil tussen het bewonen van een eigen huis en kapitaalinvesteringen. Bovendien gaan wij in op de fiscale gevolgen die een vastgoedbelegging heeft voor de rente. Zolang u van plan bent winst te maken, is de rente op uw eigendom een fiscaal aftrekbare kost. Kom meer te weten in het eerste deel van deze tweedelige videoserie. […]”

Deel 1

Beoordeling: 94 positief / 16 negatief

Deel 2

Beoordeling: 65 positief / 5 negatief

Onroerend goed financieren – De juiste Tigung vanuit het perspectief van een bankier

Financiering van onroerend goed – de juiste tigung vanuit het oogpunt van een bankier. Interview met Kai Niklas – van ImmopreneurTV.

Youtube beschrijving: “Welk type van aflossing is het juiste voor mijn investering? Dit is een vraag waar wij als vastgoedbeleggers vroeg of laat mee te maken krijgen. In de aflevering van vandaag interview ik Kai Niklas, die ons uitlegt welke vorm van aflossing het beste is, vanuit het oogpunt van een bankier.”

Beoordeling: 64 positief / 6 negatief

Onroerend goed financiering – eigen vermogen opbouwen met aandelen?

Onroerend goed financiering – eigen vermogen opbouwen met aandelen?

Youtube beschrijving: “Vastgoedfinanciering – eigen vermogen opbouwen met aandelen?”

Beoordeling: 69 positief / 5 negatief

Onafhankelijke bouwfinanciering / vastgoedfinanciering

Financiering zonder eigen vermogen – Onafhankelijke bouwfinanciering / vastgoedfinanciering uitgelegd door Bau.fi.

Youtube beschrijving: “Je krijgt de beste hypotheek als de adviseur meer dan 400 banken tot zijn beschikking heeft. Als je echt geen eigen vermogen hebt en toch op dit moment een huis wilt kopen. Dan is dat mogelijk! Maar er zijn maar een paar banken die bereid zijn financiering te bieden voor het onroerend goed en de bijkomende kosten. Daarom zijn er combinaties met zogenaamde equity replacement loans die financiering mogelijk maken. […]”

Beoordeling: 407 positief / 6negatief

De perfecte vastgoedfinanciering

De perfecte onroerend goed financiering door Dr Florian Roski.

Youtube beschrijving: “Hoe vermogensvorming te financieren met onroerend goed is altijd een hoofdpijn, zelfs voor professionals.”

Beoordeling: 237 positief / 10 negatief