Koop crypto voor kleine en middelgrote bedrijven: Bitcoin naar Crypto ETF

Koop crypto: Kleine en middelgrote ondernemingen – Weet je wat ik jarenlang fout heb gedaan? Ik liet mijn winsten op de bank staan of investeerde ze snel in halfbakken projecten aan het eind van het jaar. Zelf aandelen verhandelen, het algemene handelen op de beurs, is voor kleine en middelgrote ondernemingen nog nooit zo gemakkelijk geweest als vandaag! Ik heb u al verteld over mijn trading ervaringen inclusief social trading! Sinds er handelsapps zijn zonder kosten, heb ik ook mijn handelsstrategie veranderd. Winsten worden niet langer op de rekening gestort of snel besteed aan projecten aan het eind van het jaar zoals beschreven, mijn winsten worden opnieuw geïnvesteerd. Een aanzienlijk deel ervan, in cryptocurrencies. Omdat veel mensen mij vragen of ze met hun bedrijf ook in cryptocurrency kunnen investeren, wilde ik dit kleine, aanvullende artikel schrijven!

Cryptocurrency: wat is het? Uitleg

Het belangrijkste om te beginnen: Als je geen ervaring hebt met het handelen in cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en andere, dan raad ik je ten zeerste aan dit artikel te lezen: Cryptocurrency Uitgelegd.

Je kunt cryptocurrency niet vergelijken met aandelen!

Vandaag wil iedereen een diamanten ring: leren uit de geschiedenis

Je kunt cryptocurrency niet vergelijken met aandelen, maar eerder met een grondstof waar mensen een hoge waarde aan toekennen. Bijvoorbeeld, diamanten. Eigenlijk zijn diamanten “slechts” kleurloze stenen. Maar ten laatste sinds Tiffanys de verlovingsring de absolute standaard maakte in de jaren 70, kent iedereen de “waarde” van diamanten.

Het is vergelijkbaar met cryptocurrency, bijvoorbeeld, er zijn slechts 21 miljoen Bitcoins. Intussen is een hele generatie opgegroeid met digitale valuta, bitcoin bestaat al sinds 2009. Steeds meer mensen investeren in digitale valuta, zelfs landen denken na over hun eigen digitale valuta. De triomf van cryptocurrency! Ook hier beschreven, in mijn artikel over de toekomst van cryptocurrency.

Handelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Koop vanaf 1 euro met deze apps:

Downloaden (Android + iOS): eToro

En een kleine tip, Made in Germany:

Downloaden (Android + iOS) Handelsrepubliek

Is het de moeite waard om te investeren in cryptocurrency?

Stel je voor dat je precies 4 jaar geleden Bitcoins had gekocht voor $5.000 (prijs op $1.000). Vandaag is de prijs 53.000 dollar. Als je het vandaag zou verkopen, zou je $265,000 in je zak hebben. Dat is een hele $260,000 winst! Zelfs na aftrek van de vermogenswinstbelasting (winsten uit kapitaaltransacties moeten in Duitsland altijd worden belast) van 25% zou u nog steeds een nettowinst hebben van $165.000, zelfs na belasting. Als u nog geen vermogenswinstbelasting hebt betaald, is deze pas verschuldigd bij uw jaarlijks financieel overzicht, dus niet direct wanneer u de crypto’s verkoopt.

Rekenvoorbeeld: 24 maanden Bitcoin – 1.000 % winst

Zelfs 24 maanden geleden zou u + 1.000 % hebben verdiend. Hier was de prijs precies $5.000, waarmee u 1 Bitcoin had kunnen kopen. Vandaag zou je er meteen $54.000 voor krijgen, + $49.000 winst.

Voorbeeld berekening: 48 maanden Bitcoin – 5,300 % winst

Als u vandaag, precies 4 jaar geleden, had geïnvesteerd, zou u een winst van 5.300 % hebben gemaakt.

Winst over een paar jaar:

  • Koop voor $5,000 aan $1,000/ 5 Bitcoins
  • Huidige prijs $53.000 * 5 munten = $265.000 waarde
  • Winst: $260.000
  • Winst (na belasting): $195.000

PS: Terwijl ik dit artikel schrijf, is de prijs al boven de 54.000 dollar gestegen. Direct een update:

Winst over een paar jaar:

  • Koop voor $5,000 aan $1,000/ 5 Bitcoins
  • Huidige prijs $54.000 * 5 munten = $270.000 waarde
  • Winst: 265.000 dollar.
  • Winst (na belasting): $198.750

Dus tijdens het artikel zou mijn winst weer met +$5.000 zijn toegenomen.

Nu begint elke ondernemer te rekenen!

Richtprijs $100.000 ? Bitcoin en alternatieven

Nu kun je zeggen dat het snel zal ophouden! En geloof me, ik hoor dat heel vaak. Maar ik heb ook gehoord dat vijf jaar geleden, drie jaar geleden, twee jaar geleden, vorig jaar. Toch blijft de bitcoin stijgen. Op dit moment speculeren mensen op de $100.000 grens. Reden genoeg om na te denken over het investeren van winst niet alleen in aandelen, ETF’s en andere financiële producten, misschien is cryptocurrency ook iets voor uw beleggingsportefeuille!

Alle cryptocurrencies hebben voor- en nadelen.

Handel in individuele munten (valuta’s)

Als u kijkt naar de ontwikkeling van de aandelenkoersen, van de beurzen in het algemeen, in de afgelopen decennia, zult u zien dat er winsten te behalen zijn op de lange termijn, zoals hierboven in detail is beschreven in de voorbeeldberekening voor 24 en 48 maanden.

Cryptocurrency bestaat nu al sinds 2009, meer dan een decennium. De prijzen zijn gestaag gestegen, van een paar centen naar $1, $10, $100, duizend en misschien binnenkort $100.000. Digitaal geld is de toekomst. Dus waarom zou je niet een deel van je winst investeren in cryptocurrency?

ETF Cryptocurrencies: Crypto Portefeuille

Zogenaamde ETF’s (Exchange Traded Funds) bundelen verschillende individuele aandelen in één financieel product. In plaats van 1 product met 100% risico, hebt u 1 product dat vele individuele aandelen bevat die het risico van uw belegging tot een minimum beperken. In plaats van “Tesla”, in het voorbeeld van de aandelenhandel, koopt u een ETF dat zich bezighoudt met elektrische automobiliteit en bijvoorbeeld, naast Tesla, aandelen bevat zoals Nio (elektrische auto’s uit China) en Niu (scooters). Het risico is verdeeld.

Voordeel: u hoeft veel minder tijd te investeren

Vooral als ondernemers is een kerncompetentie hoogstwaarschijnlijk niet financiële producten, maar andere gebieden. Als ondernemer handel ik zelf meestal ’s morgens, ’s avonds of in het weekend – geloof me, je hebt geen tijd voor daytrading! Tussen nieuwe zaken, werknemers, belastingen, investeer alleen het geld dat je over hebt. Maar als je winst te over hebt, is crypto trading een interessante optie om je rijkdom op te bouwen.

Lees hier meer over “Crypto ETF’s”:

Trading App: kopen, houden en verkopen van crypto ETF’s

Wat kan je gebruiken om individuele cryptocurrencies te verhandelen, maar ook dergelijke “crypto portefeuilles”? Veel vragen, natuurlijk: Met welke app handel je, wat raad ik aan? Dus vandaag wil ik mijn favoriete trading app, eToro, met jullie delen. 29,88% vermogensgroei in 12 maanden, met laag risico via “Copy People” en “Copy Portfolios” of tot 127,35% via actieve handel en handelsstrategieën. Leer hier stap voor stap de app, de tarieven en nog veel meer kennen. Natuurlijk met alle criteria van waardering, kosten en alle handelsmogelijkheden, van aandelen tot ETF, indexfonds, valuta, cryptocurrency en grondstoffen. Plus het ultieme eToro voordeel: U kunt succesvolle handelaren kopiëren! Sleutelwoord “Sociale Handel”. Uiteindelijk zult u de app door en door kennen voor uw eerste transacties.

Lees hier meer over mijn aanbeveling:

Nieuwe cryptocurrency met potentieel?

Welke cryptocurrency is de beste? De vraag wordt ook zo vaak gesteld dat ik hier een praktisch, eenvoudig overzicht van de wereld van de cryptocurrencies voor u heb geschreven:

Ook interessant, wat heeft de toekomst in petto? Hoe hebben de prijzen van de munten zich de laatste tijd ontwikkeld? Lees de analyse hier: