Makelaarservaring: De Makelaarsalliantie

Er zijn vele, verschillende redenen om uw eigendom te verkopen. Er zijn ook veel verschillende makelaars. Om u een paar ervaringen te geven van cliënten die hun eigendom hebben verkocht, wilden wij u hier voorstellen:

Particulier Verkocht Mislukt – Verkocht

Sylvia en Hans A. uit Mainz: “Wij waren aanvankelijk sceptisch of een makelaar ons huis beter zou kunnen verkopen dan wijzelf met onze ervaring. De makelaar had een heel select klantenbestand en een goed werkend netwerk. Het resultaat was dat de verkoop zo snel en vlot verliep als nooit tevoren.”

Eigendom na verhuizing – verkocht

John K. uit Ingelheim: “Ik moest hier om beroepsredenen weg. Eerst overwoog ik mijn eigendom te verkopen. Het advies dat ik kreeg, leidde me tot de beslissing om het pand te verhuren. Ze hebben me ook aan uitstekende kandidaat huurders voorgesteld. Ik hoefde me echt nergens zorgen over te maken.”

Eigendommen na echtscheiding – verkocht

Yvonne N. uit Bad Kreuznach: “Nadat ik van mijn man gescheiden was, wilde ik niet langer het grote huis met de tuin. Het zou een flat moeten zijn, maar ik had nog nooit te maken gehad met het verkopen en kopen van onroerend goed. Ik was het meest bang dat iemand het beste uit mijn situatie en onervarenheid zou halen. Bij hen merkte ik onmiddellijk dat ik zeer persoonlijk advies zou krijgen en dat alles zonder tijdsdruk kon worden gedaan. Ik heb dus rustig mijn huis voor een goede prijs verkocht en kreeg verschillende geschikte aanbiedingen voor flats. Alles uit één bron, dat was een geweldige ervaring.”

Investering – bemiddeld

Ludwig M. uit Wiesbaden: “Ik investeer mijn kapitaal bijna uitsluitend in onroerend goed. Tot nu toe heb ik de transacties altijd zelf gedaan, omdat ik het moeilijk vind andere mensen in dergelijke zaken te vertrouwen. Ik gaf mensen gewoon de kans om mij te overtuigen in een kleine transactie. Ik had niet gedacht hoe snel en met maximale winst de zaak voor mij geregeld was.”

Geërfd appartement huis – verkocht

Katja H. uit Mainz: “Een geërfd flatgebouw in de Neustadt was voor mij een paar maten te groot om onder handen te nemen. Ik nam contact op met verschillende makelaarsorganisaties om het te verkopen. Wat mij het meest overtuigde was het eerlijke advies en de waardering. Bovendien was het hele team zo recht door zee en hoefde ik me nergens zorgen over te maken.”

Voorbeeldfoto van flatgebouw: