Eigendom verkopen in Degerloch (Stuttgart): Appartementen & Huizen te koop met of zonder makelaar

Onroerend goed verkopen in Degerloch- U wilt uw appartement, uw eigendom of uw appartementsgebouw in de luxueuze wijk Degeloch verkopen? U hebt geluk, want samen met Nord, Mitte en Birkach is deze wijk in Stuttgart bijzonder gewild. Degerloch is een van de duurste adressen in Stuttgart. Met onze gratis gidsen over het verkopen van onroerend goed in Degerloch, bent u goed voorbereid! Ook: Alles wat u moet weten over de taxatie van onroerend goed, welke documenten u nodig heeft en of u liever particulier of via een makelaar verkoopt – Welkom op Degelloch! Terug naar overzicht: Onroerend goed Stuttgart.

Degerloch: Elegante wijk vol luxueuze villa’s

In Stuttgart – de hoofdstad van Baden-Württemberg – wonen nu meer dan 600.000 mensen. De omringende natuur wordt gekenmerkt door bergen en heuvels, terwijl in het stadscentrum, omringd door exclusieve boetieks, heerlijke restaurants en gezellige bars, het leven bruist. Terwijl de bloeiende economie vooral ondernemers en investeerders inspireert, trekt de veelheid aan groene ruimten, parken, monumenten en bezienswaardigheden hier vooral stellen en gezinnen – Stuttgart heeft voor iedereen wat te bieden.

Degerloch: Kaart en ligging

In het zuiden van Stuttgart, net voor het district Birkach, ligt het district Degerloch. De wijk in het zuiden van de stad herbergt de duurste adressen van de stad: talrijke villa’s en vrijstaande huizen met grote tuinen kenmerken het stadsbeeld. In het district Degerloch wonen ongeveer 8.500 mensen, in het gehele gelijknamige district 16.400.

Degerloch inspireert met zijn architectuur, de adembenemende herenhuizen uit vervlogen tijden en de vele goed onderhouden groenzones en parken. Zie meer hier in Streetview:

Onroerend goed verkopen: Flat, huis, flatgebouw

Dus u wilt uw eigendom in Degerloch verkopen? Om uw eigendom zo professioneel mogelijk te presenteren, is het raadzaam een beroep te doen op de expertise van een ervaren vastgoedmakelaar. Een verkoop van een onroerend goed vergt immers veel organisatie en tijd, en niet alleen u, maar ook uw koper is geïnteresseerd in een snelle en efficiënte transactie. Vooral met betrekking tot de verschillende soorten huizen en flats verschillen de respectieve verkoopprocessen.

Of het nu gaat om een villa, maisonnette of bungalow – hier vindt u alle adviezen en tips in één oogopslag:

Aan het allereerste begin van het verkoopproces staat de taxatie van het onroerend goed:

Taxatie van onroerende goederen: Taxatie voor de verkoop van onroerende goederen

U wilt een woning kopen en heeft nu haast om uw huidige onroerend goed te verkopen? Of wilt u een appartementsgebouw kopen om het lucratief te verhuren? Zelfs als u haast heeft, kies uw verkoopprijs altijd zorgvuldig. Als de aankoopprijs realistisch is, kunt u genieten van een grote vraag. Als de prijs echter te hoog of te laag is, schrikt u potentiële kopers af en verliest u tijd en, in het ergste geval, zelfs geld!

Wij laten u hier zien welke factoren de aankoopprijs beïnvloeden – met onze gratis gidsen en tips:

Onroerend goed verkopen in Degerloch

De levenskwaliteit in het district is uitstekend, niet alleen vanwege de goede infrastructuur, maar ook vanwege de bezienswaardigheden en vrijetijdsactiviteiten in het district. Het uitkijkplatform van de TV-toren biedt een overzicht over de hele stad. De kabelbaan, die u naar de grote begraafplaats in het bos brengt, is bijzonder aantrekkelijk voor een dagtocht.

Populaire eigendommen: Huis & Condo

Net als in Birkach en Noord zijn in Stuttgart-Degerloch eengezinswoningen en appartementsgebouwen het belangrijkste aandachtspunt voor nieuwe bewoners. Meergezinswoningen en bouwpercelen voor meergezinsontwikkeling zijn ook aantrekkelijk voor dit deel van de stad.

Bijzonder populair: eengezinswoningen en flats

Vooral in oververhitte markten, zoals in Degerloch, kan onervarenheid snel leiden tot fouten die u veel geld kunnen kosten. Vooral wat de waardebepaling en de verkooponderhandelingen betreft, moet u kunnen vertrouwen op de kennis en ervaring van een gespecialiseerd makelaarsteam.

Verkoop van bestaande woningen & nieuwbouw in Degerloch

Woningen die bij verkoop in topconditie verkeren, zijn uiteraard bijzonder gewild op de markt. Dit geldt ook voor de vastgoedmarkt in Stuttgart en in het bijzonder in Stuttgart-Degerloch. Dus als u een woning wilt aanbieden die nog nieuw is of die niet gerenoveerd hoeft te worden, bent u meestal verzekerd van succes bij de verkoop op zeer korte termijn.

Verkoopsucces op korte termijn voor eigendommen in topconditie

Verkoop van onroerend goed dat renovatie behoeft

Of het nu gaat om een appartement in een oud gebouw, een vrijstaand huis of een bungalow – panden die gerenoveerd moeten worden, vinden in Stuttgart-Degerloch vaak op korte termijn een koper. Het voordeel van een pand dat renovatie behoeft is niet alleen de lagere aankoopprijs. De koper heeft de mogelijkheid om de woning naar eigen inzicht in te richten.

Voordelen: Lage aankoopprijs & gratis ontwerp van de koper

In een exposé, presenteren ze de voordelen van hun eigendom. Het geeft aan op welke gebieden er een bijzondere behoefte aan renovatie bestaat. Bij de verkoop van woningen die renovatie behoeven, is het bijzonder belangrijk dat de kandidaat-koper uitgebreide informatie krijgt.

Weet u niet zeker of uw eigendom klaar is om verkocht te worden? Hier zijn de voordelen van de verkoop van een pand dat renovatie behoeft:

 • Prognose van de aankoopprijs mogelijk vooraf
 • Nieuwe kamerindeling mogelijk
 • Hoge huurprijzen als gevolg van modernisering

Of het nu gaat om Degerloch, Birkach of Noord – een ervaren team van makelaars zal u een advies geven over hoe u de beschrijving van uw te renoveren woning verkoopbevorderend kunt maken.

Een makelaar inhuren of particulier verkopen?

Wilt u een (meergezins)woning of zelfs een perceel grond in Stuttgart-Degerloch verkopen? Geïnteresseerde partijen zullen meestal zeer snel worden gevonden, zodat een verkoop snel en succesvol kan worden afgerond. Vooral als u vertrouwt op een ervaren makelaarsteam!

Taken van de makelaar: exposé, bezichtigingsafspraken & Co.

Als u van plan bent uw woning in Stuttgart-Degerloch te verkopen, zal een makelaar u met veel ervaring terzijde staan. Makelaars kennen de onroerend goed markt zeer goed. Zij begeleiden u graag bij de verschillende fasen van de verkoop van uw onroerend goed, vanaf de eerste koopbeslissing tot de afronding van het koopcontract met de nieuwe eigenaar.

Leestip! Off Market: Anoniem en discreet onroerend goed verkopen

Hier volgt een overzicht van de taken van een vastgoedmakelaar:

 • Waardering
 • Onroerend goed marketing
 • Voorbereiding van een exposé
 • Het uitvoeren en plannen van de bezichtigingsafspraken
 • Aankooponderhandelingen
 • Verwerking en opstelling van het koopcontract
 • Overhandiging van sleutels

Van de schatting van uw eigendom over het opstellen van een informatief exposé tot het beheer van bezichtigingsafspraken en verkooponderhandelingen, wij bieden u de volledige service uit één hand. Maak gewoon een afspraak voor een gratis en vrijblijvende consultatie en stel uw eigendom voor.

Fouten bij de onderhandse verkoop van onroerend goed: ontbrekende documenten

De grootste fout bij particuliere verkoop is gebaseerd op ontbrekende documenten. Het verkrijgen van de meeste documenten brengt kosten met zich mee en leidt ertoe dat u moet wachten en uw verzoek bij verschillende kantoren moet indienen. Dit wordt door veel verkopers onderschat! U hebt de documenten immers niet alleen nodig voor het exposé, maar ook voor de afhandeling van de verkoop.

Zorg er altijd voor dat alle belangrijke documenten er zijn!

Daarom moet u altijd de volgende documenten bij de hand hebben:

 • Energiecertificaat
 • Plattegrond
 • Uittreksel kadaster
 • Plattegrond
 • Facturen van opknapbeurten & onderhoud

Expertise van de makelaar overtuigt!

Ervaren makelaars hebben tal van gerenommeerde contacten op de vastgoedmarkt in Stuttgart. De taak van een professioneel makelaarskantoor bestaat erin de markt te observeren en te weten welke eigendommen bijzonder in trek zijn bij potentiële kopers. Ook hier, kost het niets om te vragen! Stuur uw zinvolle beschrijving van uw eigendom naar een gerenommeerd makelaarsteam. Dit zal u veel tijd, moeite en geld besparen.

Conclusie: verkoop van onroerend goed en grond in Degerloch

Stuttgart-Degerloch biedt u en uw eigendom de beste voorwaarden voor een snelle en lucratieve verkoop van uw eigendom. De wijk zelf biedt alle voordelen van het verzorgde stadsleven op het gebied van cultuur, natuur, scholen, winkels en gezondheidszorg. Daarnaast is er de uitstekende bereikbaarheid van het stadscentrum, waar het aanzienlijk duurder wonen is dan in Degerloch. Om als verkoper niet “opgebrand” te raken in het zeer oververhitte verkoopklimaat, is het raadzaam de verkoop te plannen en uit te voeren met een bekwame en ervaren makelaar.