New York: Koop onroerend goed! Wijken voor investeringen – Manhattan, Brooklyn & Co.

New York – In deze stad, op een totale oppervlakte van 1.214,4 km², wonen meer dan 8 miljoen mensen. Talloze galeries, musea, theaters, parken, restaurants en bezienswaardigheden trekken elk jaar zo’n 50 miljoen bezoekers. Een culturele smeltkroes waar meer dan 800 talen worden gesproken en waar je eten uit bijna elke plaats op aarde kunt vinden. Bovendien is New York een van de belangrijkste handelssteden ter wereld. Naast de effectenbeurs hebben vele internationale ondernemingen hier hun hoofdkantoor en vormen zij een belangrijke economische ruimte. Aangezien New York een van de financiële centra van de wereld is, is investeren een grote markt. Lees meer over Investeringen in New York.

New York: vele steden verenigd in één

Onroerendgoed kopen in New York is een uitdaging, daarom willen wij u hier helpen met de belangrijkste informatie over waar en hoe te kopen. New York City bestaat uit 5 stadsdelen: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island. Manhattan zelf is een eiland dat in talrijke wijken is verdeeld. De Bronx ligt op het vasteland, ten noorden van Manhattan, Queens en Brooklyn op de westpunt van Long Island. Terwijl Staten Island een apart eiland is van de anderen. De vijf stadsdelen zijn met elkaar verbonden door talrijke bruggen, veerboten en tunnels, zodat je bijna overal met de metro kunt komen. Elk heeft zijn eigen unieke stijl en is beroemd om verschillende dingen. Het is dus geen wonder dat veel mensen een flat in New York kopen.

Een voorbeeld is de Bronx, het noordelijkste stadsdeel van New York. U vindt er bijvoorbeeld het Yankee Stadium, de Bronx Zoo, Woodlawn Cemetery, Little Italy en de New York Botanical Garden. Tegenwoordig zijn er in de Bronx naast flatgebouwen en sociale woningen ook woonwijken van de middenklasse. Immigranten uit Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Kosovo hebben het stadsbeeld als geen ander stadsdeel in New York gevormd. Dit in tegenstelling tot Manhattan’s Wall Street en de levensstijl van zakenmensen of de kunst- en studentenscene van Brooklyn. New York City biedt veel dingen voor verschillende groepen mensen, waaronder sterke investeringsmogelijkheden.

Investeren in de Big Apple

Manhattan, Upper East Side, Midtown & Co. Voor het kopen van luxe onroerend goed in New York is kennis van de plaatselijke markt vereist. Vooral in tijden van lage rente loont het om te investeren in een goed onroerend goed, of dat nu in New York, Los Angeles, Miami of zelfs in steden als Chicago is. Van de kleine flat van 50-80 m² tot de ruime privé-eigendom met tot 1.800 m² grond. Wij sporen de eigendommen op die het grootste rendement op investering en de grootste luxe en comfort bieden. Terug naar: Luxe Agenten + Onroerend Goed.

New York van boven

Hieronder is een video te zien van de dramatische skyline van New York met een dronevlucht tussen de wolkenkrabbers.

Beleggen in onroerend goed: het juiste moment is nu

New York behoeft geen introductie. The “Big Apple” is een van de grootste toeristische bestemmingen, een bolwerk van kunst, een financieel en bevolkingscentrum en nog veel meer. De belangrijkste investeringsbuurten liggen vooral in Brooklyn, waar een combinatie van gentrificatie, lage prijzen en een aantrekkelijke sfeer het wonen steeds aantrekkelijker maken. Een snelle blik op Williamsburg onthult alles wat je moet weten. Om nog maar te zwijgen van Bushwick, Bedford-Stuyvesant en Flatbush. Een flat kopen in de heetste buurten van New York is zeker een uitdaging.

Sterke economie vereist slimme investeringen

Wat de economische ontwikkeling betreft, beleeft New York een opleving. Onlangs hebben veel topbedrijven uit de digitale sector hun hoofdkantoor naar de stad verplaatst of er kantoren geopend. Dit betekent meer investeringen in verschillende sectoren en een grotere vraag naar huurwoningen in het stadscentrum. De algemene vastgoedmarkt is de laatste tijd verzwakt, wat betekent dat de klassieke investeringen van vroeger, zoals TriBeCa of Soho, waar hoge prijzen per vierkante meter overheersen, momenteel verstandige investeringen zijn. De markt zal zich waarschijnlijk herstellen en het is onwaarschijnlijk dat deze buurten onaantrekkelijk zullen worden.

Kopen of huren?

Dus u bent op zoek naar onroerend goed in New York, wat moet u weten? Ten eerste hangt het ervan af waar en voor hoe lang. Als je kijkt naar het centrum, zoals Manhattan, is het bijna onmogelijk om te kopen, en de huur is relatief goedkoop. In opkomende buurten als Chelsea, of nog beter Bushwick, is het heel goed mogelijk om te kopen. Kopen in Bushwick heeft dezelfde financiële last als huren voor drie en een half jaar. Dus als u rechtstreeks naar het centrum wilt, aarzel dan om in Manhattan, SoHo of TriBeCa te kopen, terwijl plaatsen als Brooklyn, met naar verhouding hoge huren, de plaatsen zijn om te kopen.

Wat zijn de prijzen?

De eigendommen worden groter en groter. Dit gaat gepaard met een toename van de aankoop van eigendommen met een waarde van meer dan 1 miljoen dollar. In New York draait alles in onroerend goed om locatie, en dat is in Manhattan. In New York City zijn flats met één slaapkamer gemiddeld te koop voor $2.810/maand, flats met twee slaapkamers voor $3.576/maand. In East Brooklyn, bijvoorbeeld, bedraagt de gemiddelde huur $1.250/maand, wat de grote kloof illustreert. Platte prijzen hieronder:

 • Gemiddelde prijs: $916.000
 • Gemiddelde prijs per m² : $7.244/m²

Belastingen New York

New York heeft, net als elke staat, zijn eigen belastingstelsel. Het is ingewikkeld, en het beste wat je kunt doen is proberen het te begrijpen. Hieronder vindt u een kort overzicht van de onroerendgoedbelasting in New York.

Bent u geïnteresseerd in onroerendgoedbelasting in New York? Ons volledige artikel over dit onderwerp zou voor u interessant moeten zijn:

 • Onroerendgoedbelasting in New York – alles wat u moet weten

New York Onroerendgoedbelasting Uitleg

In New York zijn de onroerendgoedbelastingen vrij hoog in vergelijking met andere staten. In de staat New York veranderen de onroerendgoedbelastingen van jaar tot jaar, afhankelijk van de behoeften van de staat. Bovendien wordt het ook bemoeilijkt door het feit dat de tarieven worden berekend in millage rates in tegenstelling tot belastingtarieven.

De aanslagvoeten zijn belastingtarieven

Schattingspercentages dienen hetzelfde doel en functioneren op vrijwel dezelfde wijze als de traditionele onroerendgoedbelastingpercentages. Een aanslagvoet is in de eerste plaats een getal. Dit getal geeft aan hoeveel onroerendgoedbelasting een eigenaar over zijn eigendom moet betalen. Een aanslagvoet van 1 betekent $1 belasting op een eigendom van $1.000, een aanslagvoet van 24 betekent $24 belasting per eigendom van $1.000.

 • Een belastingtarief van 1 betekent $1 belasting voor $1.000 aan onroerend goed.

Ratio’s (RAR) voor woongebouwen

Klinkt ingewikkeld, maar als u een woning in New York wilt kopen, moet u weten wat RAR’s zijn. RAR’s zijn een methode waarmee de staat schommelingen op de vastgoedmarkt compenseert. U kunt de aanslag die u via het RAR hebt gekregen, aanvechten als u denkt dat uw eigendom 10% minder waard is dan de aanslag. Volgens de wet worden vereffeningspercentages gebruikt om belastingen te verdelen in belastingdistricten die gemeentegrenzen overschrijden. Deze belastingdistricten kunnen schooldistricten of het graafschap zijn.

 • RAR is een verhoudingsgetal dat de taxatie van uw huis bepaalt.

Te veel onroerende voorheffing op uw huis?

Zoals altijd is er een taxatie van de waarde van uw huis. Om te berekenen hoeveel onroerendgoedbelasting u zult betalen, berekent u normaal gesproken uw onroerendgoedbelasting door deze te vermenigvuldigen met het belastingtarief van uw provincie. In de staat New York krijgt u een geschatte waarde door deze te vermenigvuldigen met de taxatieratio voor woningen. Dit geeft u een waarde voor uw eigendom waarover u uw onroerende voorheffing betaalt.

Geraamde waarde = Ontwerpwaarde x RAR

Een eigendom kopen: belasting op onroerend goed

Als u onroerend goed koopt in New York City, kunt u worden onderworpen aan de “mansion tax”, die begint met een extra tarief van 1% als u onroerend goed koopt met een waarde van meer dan $ 1.000.000. Deze belasting is bedoeld om de staat meer middelen te verschaffen van mensen met een hoog inkomen of meer kapitaal. Deze belasting wordt, in tegenstelling tot de belasting op de overdracht van grond, betaald door de koper. Daarom is het ook een progressieve belasting, waarbij hogere vastgoedprijzen hogere tarieven met zich meebrengen. Deze tarieven variëren van 1% tot 3,9%, afhankelijk van de waarde van het onroerend goed. Onder de villa belastingtarieven, afhankelijk van het bedrag waarvoor het onroerend goed wordt gekocht.

 • 1.00% – $1.000.00 < $1.999.999
 • 1.25% – $2,000,000 < $2,999,999
 • 1.50% – $3,000,000 < $4,999,999
 • 2.25% – $5,000,000 < $9,999,999
 • 3.25% – $10,000,000 < $14,999,999
 • 3.50% – $15,000,000 < $19,999,999
 • 3.75% – $20,000,000 < $24,999,999
 • 3,90% – $25.000.000 of meer

Mansion Tax is slechts één van de belastingen die u moet betalen wanneer u een eigendom koopt. Lees meer in ons artikel over belastingen die u betaalt als u een woning koopt: Taxes Buy Property USA.

Van SoHo tot Williamsburg: buurten die je moet kennen

Er zijn te veel buurten om te onthouden. Hier stellen we de belangrijkste, hipste en opkomende buurten voor om te onthouden. In deze wijken vindt u enkele van de interessantste en meest luxueuze onroerende goederen van Noord-Amerika, lees meer over investeren in New York.

East Village

Ooit een paradijs voor hippies en de punkbeweging. Zonder zijn artistieke inslag te verliezen, is East Village nu de thuishaven van vele boetieks en restaurants. Onder degenen die hier hebben gewoond: Madonna, Lady Gaga, Lou Reed, Iggy Pop. De East Village omvat het gebied ten oosten van 3rd Avenue en de Bowery tot aan de East River, tussen 14th Street en Houston Street.

SoHo

SoHo staat voor waar veel mensen het eerst aan denken als ze New York horen. Een chique wijk vol kunstgaleries, boetiekjes, restaurants en bars. SoHo is een winkel- en uitgaansbuurt, maar ook een van de veiligste buurten. Dit is ook een hotspot voor filmproducties en filmsterren!

Park Slope

Park Slope is de definitie van een goed afgeronde buurt. Het is gezegend met uitstekende openbare scholen, lage misdaadcijfers, uitgestrekte groene ruimten, diverse winkels en een bevolking met meer kunstenaars en creatieve mensen dan zelfs Williamsburg (zie hieronder), samen met top-notch restaurants en bars en Prospect Park, een van New Yorks meest populaire en beroemde parken.

Williamsburg

In Williamsburg, de geboorteplaats van de hipsters en nu de thuishaven van vele kunstenaars en persoonlijkheden, vindt u kleine winkeltjes, vele interessante kunstgaleries en straatmarkten, evenals vele cafés en gezellige bars waar u de lokale bieren kunt proeven, in combinatie met steeds betere verbindingen met het openbaar vervoer naar het nabijgelegen Manhattan. Williamsburg presenteert de alternatieve kant van New York en is heel verfrissend.

Greenwich Village

Greenwich Village (of gewoon “The Village”) is het deel van NYC waar alles een beetje anders en eigenzinnig is. De bewoners zijn voornamelijk studenten en de jonge arbeidersklasse. De buurt biedt ook enkele van de beste openbare scholen van de stad, top-restaurants, winkelcentra en is een uitgaanscentrum. De straten in de Village zijn niet geometrisch ingedeeld zoals in de meeste delen van New York, waardoor het aanvoelt als een echt dorp.

Chelsea

Chelsea is een van de hipste buurten van New York, met veel coole kunstgaleries, elegante boetieks en nog chiquere restaurants die vooral een jong publiek aantrekken. Chelsea is vooral populair bij schrijvers, schilders en acteurs. Het gebied heeft zeer goede openbare scholen, geweldige gezondheids- en fitnessfaciliteiten en een bruisend nachtleven, evenals tal van buitenactiviteiten en vervoer. De optimale plaats om zich met het gezin te vestigen, want de veiligheid in de buurt is vrij hoog en de misdaadcijfers zijn laag.

TriBeCa

Volgens het tijdschrift Forbes is TriBeCa de duurste wijk van New York en de woonplaats van sterren als Beyonce en Jay Z, Justin Timberlake en Leonardo DiCaprio. Het zal u niet verbazen dat u hier veel luxe winkels en restaurants vindt, zoals het exclusieve Tribeca Grill. Over het algemeen moet je genoeg geld bij je hebben als je TriBeCa bezoekt.

Andere populaire wijken in New York

Er zijn andere buurten waar je misschien niet als eerste aan denkt, maar die toch een sterke persoonlijkheid hebben en veel te bieden hebben. Zoals Bedford-Stuyvesant, een van de meest opkomende buurten van New York, Flatiron, waar de flat van 80 miljoen dollar van Jeff Bezos staat, of de Upper West Side, het decor van een West Side-verhaal.

 • Sunset Park
 • Riverdale
 • Parkchester
 • Battery Park & Financiën district
 • Nieuw Dorp
 • Chelsea
 • West Village
 • Chinatown
 • Zonnige kant
 • Jackson-Heights
 • Hout
 • Bedford Park
 • Dumbo
 • Brighton Beach
 • Upper East Side
 • Harlem
 • Morningside Heights
 • Carroll Gardens
 • Corona Park
 • Samenwerkingsstad
 • Upper West Side
 • Bay Ridge
 • Woodside
 • Spoelen
 • St. George
 • Fort Greene
 • Flatiron & Gramercy
 • Rode haak
 • Astoria
 • Sheepshead Bay
 • Washington Heights
 • Cobble Hill & Boerum Hill
 • Nolita & Little Italy
 • Belmont

Speciaal – Koop Appartement New York

New York, de stad van de dromen. Ook u kunt uw droom, het bezitten van een eigen woning, waarmaken in een van de topsteden ter wereld in alles van mode tot financiën tot kunst en eten. Een flat kopen in New York is zeker niet de gemakkelijkste opdracht, maar u zult waarschijnlijk blij zijn dat u het risico genomen hebt. Maar. New York heeft een ingewikkeld onroerend goed systeem, zoals iedereen weet. Een flat kopen betekent hier heel wat anders dan in andere delen van de VS.

Wij beantwoorden al uw vragen in onze complete gids voor het kopen van een flat in New York

Appartement New York kopen – Gids & Instructies