Villa Tour Los Angeles: Koop luxe onroerend goed in LA! 7 Hoogtepunten @ FIV Magazine

Los Angeles – Veel mensen hebben een droom: in de VS wonen! Bij voorkeur in een van de hotspots zoals New York of LA. Een huis kopen in Los Angeles, waar begin je? De beste plaats om te beginnen is met onderzoek. Wat past het beste bij uw doelen en wensen? Bent u van plan te gaan wonen, te huren als investering, of een mix van huren en verhuren? Welke locatie in Los Angeles is het beste, tussen een villa aan het strand, een flat in LA Central, een herenhuis in West Hollywood en een landgoed in het exclusieve Beverly Hills? Samen met FIV Magazine, bezoeken we een paar van onze Lukinski Home Highlights in LA. Nu in het onroerend goed tijdschrift: Villa Tour LA.

Villa’s in Los Angeles

In de nieuwe uitgave van FIV Real Estate Magazine, neem ik u mee naar Los Angeles. Hier vindt u enkele van de meest exclusieve villa’s die u waar ook ter wereld kunt vinden.

West Hollywood, Bel Air, Beverly Hills

Verkoopprijzen van 10 miljoen euro in Hollywood, 20 miljoen in West Hollywood of zelfs 40 miljoen in Bel Air of Beverly Hills. Geen wonder, want Los Angeles is een hotspot voor de filmindustrie, evenals voor de muziekindustrie, maar ook voor vele andere economische sectoren.

Zelfs in de Verenigde Staten zelf is er weinig concurrentie voor Los Angeles, eigenlijk alleen New York en kleinere metropolen zoals Miami, San Francisco of Las Vegas. Maar de “Stad der Engelen” is met geen andere te vergelijken.

Los Angeles is de perfecte mix van New York en Miami.

Palmbomen en altijd mooi weer, tegelijkertijd biedt Los Angeles een bloeiende zakenwereld voor ondernemers. Wist je dat? Als de staat Californië zijn eigen land zou zijn, zou het in de top 10 van de wereld staan in vergelijking met alle andere landen (bruto binnenlands product 2.968 miljard / vergelijk Duitsland 3.861 miljard).

Eigenaar bewoond of kapitaalinvestering voor verhuur

Sterke voordelen voor eigenaar-bewoners, maar ook voor kapitaalinvesteerders voor huur en vermogensopbouw, indien men een eigen persoonlijke band met de VS, of met de westkust van de VS, heeft.

In het nieuwe nummer van Immobilienmagazin vindt u nu 7 hoogtepunten die wij op Lukinski Home aan onze portefeuille hebben toegevoegd.

Onroerend goed LA: Kopen, huren en verkopen

Kopen en verkopen in Los Angeles (USA). Leer hier meer over de “Stad der Engelen”.

Onroerend goed in Los Angeles

Wat is belangrijk? Welke buurten zijn belangrijk? Met welke belastingen worden kopers van onroerend goed in de VS en Californië geconfronteerd? Een blik op de vastgoedmarkt in LA.

Wijken voor investeerders

De oorspronkelijke naam van Los Angeles is “El Pueblo de la Reina de Los Ángeles”, wat betekent “De Stad van Onze-Lieve-Vrouw, Koningin der Engelen van de Portiuncula”, en daarom wordt het ook wel “De Stad der Engelen” genoemd. Het weer is hier het hele jaar door tussen 18° en 30° Celsius dankzij de Californische Stille Oceaanstroom. In Los Angeles heb je Disneyland, Amerika’s populairste pretpark, het LA Philharmonic Orchestra en het Museum of Contemporary Art. Natuurlijk reizen veel mensen naar de stad om het nabijgelegen Beverly Hills te zien, maar de Sunset Strip en de beroemde stranden die je gewoonlijk alleen op TV ziet, worden ook als bezienswaardigheden van de stad beschouwd.

Luxe in LA: eigendommen tot $38m.

LA wordt in één adem genoemd met de megasteden van de wereld. De vastgoedmarkt is overeenkomstig heet. Huizen, appartementen, penthouses: als u op zoek bent naar een goede woning om te gebruiken, te huren of in te investeren, moet u kennis hebben van de bouwstructuur, de locatie en de binneninrichting. Hermès, Fendi, marmer, kunst. Een vertrouwde makelaar met aanbeveling, essentieel. High-tech industrieën zoals Google, Amazon & Co. drijven niet alleen in Silicon Valley de huren op. Er zijn ook muzikanten, acteurs, sterren en politici. Welkom in LA – de stad van de engelen. Hier vindt u steeds nieuwe eigendommen in LA Downtown, Beverly Hills, Hollywood Hills tot Long Beach.