Luxe onroerend goed Los Angeles: strand huis, Condo, Villa tot $ 38 Miljoen

Luxury Real Estate / Property Los Angeles – LA wordt in één adem genoemd met de megasteden van de wereld. De vastgoedmarkt is overeenkomstig heet. Huizen, appartementen, penthouses: als u op zoek bent naar een goede woning om te gebruiken, te huren of in te investeren, moet u kennis hebben van de bouwstructuur, de ligging en de binneninrichting. Hermès, Fendi, marmer, kunst. Een vertrouwde makelaar met aanbeveling, essentieel. High-tech industrieën zoals Google, Amazon & Co. drijven niet alleen in Silicon Valley de huren op. Er zijn ook muzikanten, acteurs, sterren en politici. Welkom in LA – de stad van de engelen. Hier vindt u steeds nieuwe eigendommen in LA Downtown, Beverly Hills, Hollywood Hills tot Long Beach.

Hulp bij onderzoek, contact opnemen en kopen? Neem vandaag nog contact met me op: Luxe agenten Los Angeles

Los Angeles Stad en Heuvels

Californië is zo sterk dat het in de top 10 van de wereld zou staan. Los Angeles en Californië behoren dan ook tot de populairste gebieden ter wereld. Bijzonder populair zijn natuurlijk Beverly Hills en de wereldberoemde Hollywood Hills, die slechts enkele minuten per helikopter verwijderd zijn. Directe toegang tot de zee, havenfaciliteiten en diensten voor boten, jachten & co. Maar veel belangrijker is de bruisende stad zelf. Als u voor het eerst in LA bent, zult u het echte Amerikaanse gevoel voelen: vrijheid, sereniteit. Bijna het hele jaar zon, een fris briesje van de oceaan, exclusieve restaurants en een amusementsprogramma dat je alleen in steden als New York of Londen vindt. Wij nemen u mee naar de Stad der Engelen en tonen u de nieuwste eigendommen. Van kleine luxeappartementen voor de zakenman of -vrouw tot luxueuze landgoederen van 1.000 vierkante meter en meer!

Los Angeles City Metropolitan Area

Beverly Hills Estate – 38 miljoen dollar

Beverly Hills landgoed – 38 miljoen dollar, inclusief 150 miljoen jaar oude dinosaurus skeletten.

 • Prijs: $38 miljoen
  Prijs in euro’s: 34,25 miljoen euro
  Prijs in ponden: £28.78 miljoen
 • Hoogtepunt 1: 150 miljoen jaar oude dinosauriër skeletten
 • Highlight 2: 80m lang, randloos zwembad
 • Locatie: Beverly Hills
 • Binnenruimte in vierkante meter: 12.500
  Vierkante meter (m²): 1.161
 • Buitenruimte in vierkante meter: 10.000
  Vierkante meter (m²): 929

Plaats en adres: 1300 Beverly Estate Drive

Hollywood met 2-laags glazen zwembad – $35 miljoen

Pure luxe boven de daken van LA. Dit Hollywood eigendom van $35 miljoen is momenteel te koop. Midden in de Hollywood Hills, vlakbij de Sunset Strip. 6 slaapkamers, 10 badkamers en meer dan 14.000 m2 aan ruimte. Met als klap op de vuurpijl een exclusief glazen zwembad op 2 niveaus.

Een extra hoogtepunt van de villa is een cryokamer van $50.000. De cryokamer is ontworpen om de huidcellen te verjongen, terwijl de swim-up bar bij het glazen zwembad perfect is voor de gasten en hun welzijn. Je moet dit volledig geautomatiseerde (moderne technologie) en luxueuze slimme huis zien om het te geloven. In de video kunt u zien hoe indrukwekkend de architectuur is.

 • Prijs: $35.0 miljoen
  Prijs in euro’s: 31,55 miljoen euro
  Prijs in ponden: £26.51 miljoen
 • Hoogtepunt: Glazen zwembad op 2 niveaus
 • Uitrusting: 6 slaapkamers, 10 badkamers alleen
 • Locatie: Hollywood Hills
 • Adres: 1369 Londonderry Place
 • Oppervlakte in vierkante meter: 14.000
  Vierkante meter (m²): 1.301

Plaats en adres: 1369 Londonderry Place

Hulp bij onroerend goed zoeken, belastingen en kopen in Los Angeles? Wij zijn hier voor u: Luxe makelaar Los Angeles

Wat dacht je van Las Vegas?

Een van de meest interessante steden met een groot potentieel is Las Vegas. In vergelijking met de mediametropool Los Angeles zijn de prijzen voor onroerend goed en grond nog steeds relatief gematigd. Lees hier meer: Onroerend goed Las Vegas.

Luxe makelaars: Meer over investeringen & co