Makelaars in onroerend goed New York City: Condo, Huis en Investeringen

Onroerend goed makelaars & luxe eigenschappen New York – Manhattan, Upper East Side, Midtown & Co. Voor het kopen van luxe onroerend goed in New York is kennis van de plaatselijke markt vereist. Als unieke metropool biedt New York City de flair waar miljoenen mensen naar op zoek zijn. Elke dag wordt er in New York geschiedenis geschreven, hoge politiek, wereldsterren en media. Vooral in tijden van lage rente loont het om te investeren in een goed onroerend goed, of dat nu in New York, Los Angeles, Miami of zelfs in steden als Chicago is. Van de kleine flat van 50-80 m² tot de ruime privé-eigendom met tot 1.800 m² grond. Wij sporen de eigendommen op die het grootste rendement op investering en de grootste luxe en comfort bieden. Terug naar: Luxe makelaars.

Centraal New York: Exclusief Onroerend Goed & Luxe

Voorbeeld onroerend goed: New York City tot $40m.

Maar als u ook op zoek bent naar exclusieve eigendommen in New York, van condominiums (ETW) tot particuliere woningen en herenhuizen, hebt u geen gewone makelaar nodig, maar iemand met expertise in New York City, van de Upper tot de Lower East Side, van wolkenkrabbers in Manhattan tot aantrekkelijke eigendommen in Brooklyn. Vooral bij dure en dure eigendommen kan er snel veel geld op het spel staan. Van exclusieve stucplafonds in oude gebouwen tot decoratieve marmeren tegels in de keuken. Er is meer voor nodig dan “alleen” vastgoedkennis, het gaat ook om materialen, stijl en toekomstige ontwikkelingen, vooral voor investeerders in New York.

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon (VS, NYC): +1 646 547 1187

Telefoon (DE): +49 30 398 204 202

E-mail: office@lukinski.com

Vooral de Upper en Lower Eastside en de stad trekt acteurs, beroemdheden, maar ook mensen uit het bedrijfsleven en de industrie. Goed vastgoed vinden is niet gemakkelijk, want de markt is volledig verzadigd. Uw makelaar in New York moet daarom ook over een sterk netwerk van persoonlijke en langdurige contacten beschikken.

New York City

De skyline van New York, maar ook het stadsgezicht in het algemeen, is gewoon indrukwekkend. Wolkenkrabbers, de Hudson rivier, Manhattan, de Upper Eastside helemaal naar Brooklyn. New York is een smeltkroes en is altijd een magneet geweest voor ideeën, kapitaal en internationale levensstijl.

Voor veel mensen is de eerste stap over de wereldberoemde brug.

Als u van het vliegveld komt, zult u eerst het machtige onroerend goed van New York tegenkomen. 50, 80, 100 verdiepingen.

New York is meer dan alleen een winkel op de 76e verdieping. Er zijn veel kleine oases, maar ook de groene long van New York, Central Park. Duizenden New Yorkers ontspannen zich hier tijdens hun lunchpauze, joggers doen hun rondjes en gezinnen vieren feest. Dit is het echte leven in NYC.

Vrije tijd speelt een grote rol in New York, want wie hard werkt, verdient te ontspannen. Of je nu met vrienden door de stad sport of ontspant in de sportschool, er zijn duizenden manieren om je vrije tijd door te brengen.

Als je van beneden omhoog kijkt, ben je onder de indruk. Of het nu 5th Avenue of de Big Apple is, New York is een indrukwekkende stad.

Manhattan, Upper East Side, Midtown & Co.

Stadsplattegrond

Bezoek datum? Weersverwachting voor New York

Het huidige weer in New York:

New York van boven: Skyline

Voorbeeld eigendom New York City

Gemoderniseerde geschiedenis: condominiums

Penthouse uitzicht in New York:

Geïnspireerd door Londen, is minimalisme een belangrijk ontwerpmiddel, vooral voor jonge ondernemers.

Leven in Brooklyn

Terwijl de stad oververhit raakt door auto’s, zakenmensen en vooral toeristen, bieden gebieden als Brooklyn de mogelijkheid om het echte New York te ervaren – in alle rust en stilte. Er zijn hier veel unieke kenmerken.

Exclusief tot in het kleinste detail, zoals hier te zien is in het voorbeeld van een badkamer:

New York City, Brooklyn of de staat New York? Wij vinden voor u interessante panden in de omgeving van New York die aan uw eisen voldoen.

Belastingen VS: Onroerend goed kopen – De special

Welke belastingen moet u betalen als u een huis, een stuk grond of een condominium koopt in de VS? In onze Tax USA Special vindt u nu alle belangrijke Amerikaanse belastingen in een overzichtelijke lijst.

De Verenigde Staten van Amerika trekken als geen ander land ter wereld investeerders in onroerend goed aan. Afgezien van kleine hotspots voor de zeer rijken, zoals Kitzbühel of Monaco. Californië en Los Angeles in het bijzonder, maar ook New York City staan in de belangstelling. Bovendien zijn tienduizenden mensen op zoek naar flats, appartementen en huizen omdat hun loopbaan hen naar de VS lokt. Silicon Valley (bij LA), Wall Street (New York), dit is waar economische, politieke en culturele ideeën worden gesmeed. Beleggen in de VS kan dus alleen zin hebben als de parameters juist zijn.

Voor kopers van onroerend goed is de grote vraag echter hoe het belastingstelsel in de VS werkt. Samen met onze Amerikaanse makelaar hebben wij uitvoerige artikelen geschreven over het onderwerp belastingen in de VS. Het eerste deel is hier beschikbaar:

  • Belastingen VS: aankoop onroerend goed

New York City, ontspannen tussen wolkenkrabbers:

Nieuw nu! Investeren in New York

Onze nieuwe beleggersbrochure geeft u een klein, eerste overzicht van de New Yorkse vastgoedmarkt in ons kantoor. Aankoopprijzen voor flatgebouwen, huizen en tips voor buurten, van de evergreen tot de up-and-coming, waar de rendementen op onroerend goed aantrekkelijk zijn. Plus, alles over Amerikaanse belastingen bij het kopen van onroerend goed in de VS. Lees hier meer:

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV Magazine over het onderwerp kapitaalinvesteringen.

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik zullen u steunen bij uw zoektocht naar onroerend goed in de VS. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in het midden van de USA. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon (VS, NYC): +1 646 547 1187

Telefoon (DE): +49 30 398 204 202

E-mail: office@lukinski.com