Jeff Bezos: $80 miljoen penthouse in New York City – binnenaanzicht

Jeff Bezos staat in de top 25 van miljardairs, zelfs op nummer 1. Op 56-jarige leeftijd heeft hij een fortuin vergaard van 133 miljard dollar. Gemiddeld verdient hij 6,7 miljoen dollar per dag. Hoe en waar leef je als superrijk persoon? Bezos koos voor New York City. Een penthouse van 80 miljoen dollar in New York City. CNBC verslaggever Robert Frank neemt ons mee voor een exclusieve blik.

$80 miljoen penthouse in New York City

Dit is hoe luxueus Jeff Bezos woont in zijn flat in New York City! Wat voor flat koopt een miljardair als Bezoz? Hoewel Amazon plannen voor een hoofdkwartier in NYC liet varen, ging CEO Jeff Bezos toch naar de Mege-metropool. Zijn keuze, natuurlijk, was een exclusief luxe eigendom. Dit huis van $80 miljoen in Manhattan. CNBC verslaggever Robert Frank neemt een kijkje in het drie verdiepingen tellende penthouse in New York City.

Binnen: New York City Penthouse

Jeff Bezos: Bezittingen en persoon

Jeff Bozos is momenteel de rijkste ondernemer ter wereld.

  • Jeff Bezos
  • Leeftijd: 56 jaar
  • Bedrijf: Amazon
  • Totale activa $133 miljard
  • $6.7 miljoen per dag

Talk op Amazon Prime Video

Amazon Docu: bouwen aan ’s werelds grootste e-commerce

Het bedrijf heeft zich zeer goed ontwikkeld. Amazon CEO Jeff Bezos is nu de rijkste man ter wereld, zoals hierboven beschreven. Elke tweede euro in de online detailhandel wordt uitgegeven bij Amazon.

Volgende niveau: data, drones en …

Geen enkel bedrijf slaat meer gegevens over zijn gebruikers op dan Amazon, de vroegere online boekhandelaar. Staat de IT-gigant, met zijn ongebreidelde groei, op het punt ons economisch systeem op zijn kop te zetten?

New York City

New York City is een internationale metropool, de grote reclamebureaus, beleggingsfondsen, hier zit wie rang en naam heeft. In Manhattan Midtown vindt u enkele van de wereldberoemde symbolen van New York City: gebouwen als het Empire State Building, Rockefeller Center en Grand Central Terminal. Fifth Avenue is een van de beste winkelstraten ter wereld, en Times Square en Broadway bieden New York City een schijnbaar eindeloos aanbod van theater en amusement.

Central Park is de groene long van de stad, waar New Yorkers komen om te sporten en te ontspannen. Ben je geïnteresseerd in de stad? Lees hier meer over luxe onroerend goed in New York.