Luxe onroerend goed Miami: Huis, flat en villa in Florida op 38 miljoen dollar

Luxe onroerend goed / onroerend goed Miami – Miami biedt een uitstekende retraite vooral voor rijke mensen. Zon, vriendelijke mensen, ongelooflijk mooie natuur en bovenal veiligheid en privacy. Vooral beroemdheden, managers en mensen uit het bedrijfsleven en de industrie waarderen deze bijna tropische plek in het zuiden van de VS. Dienovereenkomstig wordt er veel kapitaal naar het gebied aangetrokken. De prijzen van exclusieve landgoederen en villa’s lopen al snel op tot in de dubbele cijfers van een miljoen dollar. Absolute hoogtepunten kosten al snel 40 of 50 miljoen dollar. Dat is begrijpelijk, want als je naar Miami kijkt, herken je onmiddellijk de uiterst aantrekkelijke ligging aan de kust. Van Miami Beach tot aan de Biscayne Keys.

In het zuiden is de wereld een open, tropisch paradijs, Europa is maar een paar uur vliegen, New York, Los Angeles, alles is ook binnen een paar uur te bereiken. De beste voorwaarden voor een ontspannen leven met nauwe verbindingen met alle centrale zakenlocaties in de VS en Europa.

Hulp voor onderzoek, contact en aankoopverwerking? Neem vandaag nog contact met me op: Luxe Makelaar Miami

Miami City: kopen of bouwen?

Welkom in Miami! Het goede leven, luxe, haute couture boetieks, perfect weer, bijna altijd zon, palmbomen en de zee – la vida loca. Miami is, samen met New York en Los Angeles, de populairste plaats om een rustig, low-key leven te leiden.

Als je je hier wilt vestigen, heb je een makelaar nodig die je kunt vertrouwen. Bovenal is het scouten van eigendommen voor de cliënt al heel individueel. Het gaat niet alleen om architectuur en waardevastheid, maar ook om de persoonlijke ontvangst, bijvoorbeeld bij de keuze van het interieur.

Exclusieve Italiaanse stukken van Fendi of modern design met een garage in de woonkamer voor Rolls Royce en Lamborghini? Gelukkig is er genoeg ruimte in Miami. Met een bouwvergunning kunnen dromen snel werkelijkheid worden. Kopen of bouwen? Wij adviseren u.

Miami City Gebied en Kaart

Miami Penthouse + Rolls Royce & Lamborghini – 38 miljoen dollar

Allemaal 201 meter boven de zeespiegel en boven de skyline van Miami. Vooral de exclusieve steenmaterialen onderscheiden, zeldzame stenen zoals onyx.

Niet alleen is het Sky Zwembad inbegrepen in de aankoopprijs, 1x Rolls Royce & 1x Lamborghini zijn ook inbegrepen. Interieur en bekleding zijn van Fendi en Bentley.

  • Prijs: $38 miljoen
    Prijs in euro’s: 34,25 miljoen euro
    Prijs in ponden: £28.78 miljoen
  • Highlight: $1 miljoen hemel zwembad
  • Extra: Rolls Royce & Lamborghini
  • Locatie: The Mansions of Acqualina

Verkocht

Nu kopen? Eigendom van Peter J. Ancona. Meer informatie over de woning: www.anconarealty.com

Locatie en adres: Acqualina Toren

Het pand is gelegen in de Acqualina Tower.

  • 17749 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL 33160, USA

Hulp bij onderzoek, contact en het koopproces? Neem vandaag nog contact met me op: Luxe agenten Miami

Belastingen VS: Onroerend goed kopen – De special

Welke belastingen moet u betalen als u een huis, een stuk grond of een condominium koopt in de VS? In onze Tax USA Special vindt u nu alle belangrijke Amerikaanse belastingen in een overzichtelijke lijst.

De Verenigde Staten van Amerika trekken als geen ander land ter wereld investeerders in onroerend goed aan. Afgezien van kleine hotspots voor de zeer rijken, zoals Kitzbühel of Monaco. Californië en Los Angeles in het bijzonder, maar ook New York City staan in de belangstelling. Bovendien zijn tienduizenden mensen op zoek naar flats, appartementen en huizen omdat hun loopbaan hen naar de VS lokt. Silicon Valley (bij LA), Wall Street (New York), dit is waar economische, politieke en culturele ideeën worden gesmeed. Beleggen in de VS kan dus alleen zin hebben als de parameters juist zijn.

Voor kopers van onroerend goed is de grote vraag echter hoe het belastingstelsel in de VS werkt. Samen met onze Amerikaanse makelaar hebben wij uitvoerige artikelen geschreven over het onderwerp belastingen in de VS. Het eerste deel is hier beschikbaar:

  • Belastingen VS: aankoop onroerend goed

New York City, ontspannen tussen wolkenkrabbers: