Luxe onroerend goed: flat, huis, villa & investering tot $48 miljoen

Luxe onroerend goed / eigenschappen: flat, huis, villa & kapitaalinvestering tot 48 miljoen dollar – hier vindt u nieuwe en interessante eigenschappen van de belangrijkste metropolen: New York, Los Angeles, Miami, Londen, Dubai, Mallorca, Hamburg en Berlijn. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe eigendommen en stellen ze hier gratis voor. Kom met ons mee op onvergetelijke rondleidingen door exclusieve flats in New York, bekijk privé-lagunes in Dubai of koop nu in Los Angeles, rechtstreeks met Rolls Royce en Lamborghini in onze vloot. Het is de perfecte manier om in je nieuwe stad te beginnen. Wonen, huren of als investering. Wil je kopen? Hier vindt u onze nieuwe eigendommen.

New York: Manhattan, Central Park tot Brooklyn

Luxe eigendommen New York – Direct uitzicht op Central Park in een penthouse van $40 miljoen. Extravagante architectuur, randloze zwembaden op daken, welkom in New York City! Foto’s zeggen meer dan duizend woorden, wat zegt een video? We nemen je mee naar de meest luxueuze eigendommen in New York. Heeft u vragen over de woning? U vindt de individuele contactpersonen onder de video’s.

New York City: Locatie

Het triplex penthouse biedt 929 m² ruimte in het midden van de hotspot van New York. De hoogste wolkenkrabbers ontmoeten een klein stukje natuur hier in Central Park. Een werkelijk uniek uitzicht in New York. Het ongeveer grote triplex in Hampshire House biedt een onbelemmerd uitzicht op Central Park tot in het noorden van Manhattan en op de skylines van Midtown. Hampshire House valt vooral op door zijn steile koperen dak met twee hoge schoorstenen. Gewoonweg onmiskenbaar! Het pand heeft een full-time portier en conciërge, een fitnesscentrum, spa en valet parking.

Plattegrond: De binnenruimte is 792 m², verdeeld over 5 elegante slaapkamers en 5,5 badkamers. Daarnaast is er een grote, uitnodigende woonkamer met directe toegang tot de woonkamer, eetkamer en keuken. Buiten is er nog eens 104 m², waaronder een privéterras van 39 m² met direct uitzicht op Central Park.

 • Prijs in dollars: 40 miljoen dollar
  Prijs in euro’s: € 36,05 miljoen
  Prijs in ponden: £ 30,29 miljoen
 • Hoogtepunt 1: direct uitzicht op Central Park (zuid)
 • Highlight 2: Onderscheidende architectuur door een koperen dak dat op een steel naar beneden helt
 • Extra’s: full-time portier en conciërge, een fitnesscentrum, spa en valet parking.
 • Locatie: New York, Manhattan
 • … Lees meer : Luxe onroerend goed New York

Locatie en adres: 150 Central Park South

Plaats en adres

Los Angeles: Long Beach, Beverly en Hollywood Hills

Luxe onroerend goed Los Angeles – LA wordt in één adem genoemd met de megasteden van de wereld. De vastgoedmarkt is dan ook hot. Huizen, appartementen, penthouses: als u op zoek bent naar een goede woning om te gebruiken, te huren of in te investeren, moet u kennis hebben van het bouwmateriaal, de locatie en de binneninrichting. Hermès, Fendi, marmer, kunst. Een vertrouwde makelaar met aanbeveling, essentieel. High-tech industrieën zoals Google, Amazon & Co. drijven niet alleen in Silicon Valley de huren op. Er zijn ook muzikanten, acteurs, sterren en politici. Welkom in LA – de stad van de engelen. Hier vindt u steeds nieuwe eigendommen in LA Downtown, Beverly Hills, Hollywood Hills tot Long Beach.

Los Angeles City Stedelijk Gebied: Locatie

Los Angeles City Area

Beverly Hills Estate – 38 miljoen dollar

Beverly Hills landgoed – 38 miljoen dollar, inclusief 150 miljoen jaar oude dinosaurus skeletten.

 • Prijs: $38 miljoen
  Prijs in euro’s: 34,25 miljoen euro
  Prijs in ponden: £28.78 miljoen
 • Hoogtepunt 1: 150 miljoen jaar oude dinosauriër skeletten
 • Highlight 2: 80m lang, randloos zwembad
 • Locatie: Beverly Hills
 • … Lees meer : Luxe Onroerend goed Los Angeles

Plaats en adres: 1300 Beverly Estate Drive

Miami: Biscanyne Keys naar Miami Beach

Miami: Biscanyne Keys naar Miami Beach

Luxury Real Estate Miami – Miami biedt een uitstekende retraite vooral voor rijke mensen. Zon, vriendelijke mensen, ongelooflijk mooie natuur en bovenal veiligheid en privacy. Vooral beroemdheden, managers en mensen uit het bedrijfsleven en de industrie waarderen deze bijna tropische plek in het zuiden van de VS. Dienovereenkomstig wordt er veel kapitaal naar het gebied aangetrokken. De vastgoedprijzen voor exclusieve landgoederen en villa’s stijgen al snel tot miljoenenbedragen. Absolute hoogtepunten kosten al snel 40 of 50 miljoen dollar. Dat is begrijpelijk, want als je naar Miami kijkt, herken je onmiddellijk de uiterst aantrekkelijke ligging aan de kust. Van Miami Beach tot aan de Biscayne Keys.

Miami City Gebied en Kaart

Penthouse + Rolls Royce & Lamborghini – 38 miljoen dollar

Allemaal 201 meter boven de zeespiegel en boven de skyline van Miami. Vooral de exclusieve steenmaterialen onderscheiden, zeldzame stenen zoals onyx.

Niet alleen is het Sky Zwembad inbegrepen in de aankoopprijs, 1x Rolls Royce & 1x Lamborghini zijn ook inbegrepen. Interieur en bekleding zijn van Fendi en Bentley.

 • Prijs: $38 miljoen
  Prijs in euro’s: 34,25 miljoen euro
  Prijs in ponden: £28.78 miljoen
 • Highlight: $1 miljoen hemel zwembad
 • Extra: Rolls Royce & Lamborghini
 • Locatie: The Mansions of Acqualina
 • … lees verder! Meer over Luxe Onroerend Goed Miami

Verkocht

Locatie en adres: Acqualina Toren

Het pand is gelegen in de Acqualina Tower.

 • 17749 Collins Ave, Sunny Isles Beach, FL 33160, USA

Londen: Westminster en Londen Stad

Luxe onroerend goed Londen – Het Verenigd Koninkrijk is altijd het centrum van de wereldeconomie geweest. Met name banken en financiële instellingen doen hun EU-zaken via de City of London, en ook na de Bexit blijft de situatie stabiel. De prijzen van onroerend goed stijgen, omdat niet alleen Europeanen op onroerend goed in Londen speculeren, maar ook Saudi’s, Chinezen en Amerikanen. De juiste contacten, het exclusieve netwerk, de makelaar – dat is wat voor succes zorgt. Hier stellen wij u een nieuw eigendom in Londen voor, met directe contactgegevens van de plaatselijke makelaar.

Londen Stad: Locatie

Flat City – $14 miljoen

Hoe geweldig is dat?! Deze flat is nu op de markt. Voor 18,49 miljoen dollar speelt het pand in het topsegment van de markt en zal het snel verkopen. Wist je hiervan? Onlangs werd een parkeerplaats geveild voor £245,000 (geen dak, vlak naast de straat). Hier is de parkeerplaats inbegrepen!

 • Prijs: 18,49 miljoen dollar
  Prijs in euro’s: 16,66 miljoen euro
  Prijs in ponden: £14.0 miljoen
 • Plaats: Op verzoek
 • … Lees meer : Luxe onroerend goed Londen

Plaats en adres: Op aanvraag

Majorca / Balearen: Vakantiehuis aan de finca

Luxe onroerend goed Mallorca – Welkom op het favoriete eiland van de Duitsers. Veel zon, relaxte mensen, de zee en slechts 1-2 uur vliegen van steden als Berlijn, Parijs en Madrid. Mallorca is dan ook een van de meest geliefde regio’s voor velen uit het bedrijfsleven, maar ook voor beroemdheden die zich tot het eiland aangetrokken voelen. Vooral op het vasteland, een beetje uit de kust, vindt u villa’s, finca’s en condominiums van de extra klasse. Maar pas op! Als eigendommen vastliggen, zult u snel te veel betalen. Wij raden u dan ook sterk aan om met een lokale makelaar te werken. Omdat er op Mallorca ook Spaanse wetten zijn, van de eis van ingezetenschap (het onderwerp van bewoonde huizen) tot belastingkwesties. Daarom zullen we, voordat we een blik werpen op de beschikbare flats en huizen, kort de prijzen van onroerend goed op Mallorca belichten.

Eiland, Steden en Gebieden: Locatie

Percelen en huizen (of finca’s) zijn over het hele eiland toegankelijk. Percelen en huizen (of finca’s) zijn toegankelijk in Palma, Magaluf, maar ook in het binnenland van het eiland, in Manacor.

Designer House (nieuw gebouw) – 6,7 miljoen dollar

Nieuw gebouwd en klaar voor gebruik. Een modern architectonisch meesterwerk wacht hier op u. Deze designer luxe villa is een stijlvolle oase voor kopers om in te wonen of als investering (verhuur mogelijk) in de buurt van Puerto Portals Marina, Mallorca. Met een totaal van 5 slaapkamers, 5 badkamers, een eigen fitnessruimte en een apart gastenverblijf voor bezoekers.

Natuurlijk biedt het pand ook de nieuwste technische standaard. Sleutelwoord: Smart Home! Deze woning is voor kopers met de fijnste smaak.

 • Prijs in dollars: $6.67 miljoen
  Prijs in euro’s: 6 miljoen euro
  Prijs in ponden: £5.04 miljoen
 • Hoogtepunt: Eigen fitness studio
 • Extra’s: apart gastenverblijf
 • Locatie: Dichtbij Puerto Portals Marina
 • … lees meer: Luxe eigendommen Mallorca

Locatie en adres: Dichtbij Puerto Portals Marina

De woning is gelegen nabij de jachthaven van Puerto Portals. Het exacte adres is op verzoek beschikbaar.


Luxe onroerend goed Dubai – Internationaal en ultramodern, alle culturen ontmoeten elkaar in Dubai, Amerikanen, Europeanen, Aziaten, degenen die hier wonen zoeken de nabijheid van het internationale bedrijfsleven. Dubai biedt de hoogste veiligheid, exclusief onroerend goed en hoge klasse. Zelfs de politie rijdt in Lamborghini’s, Porsches en Maserati’s. Tot en met absolute hoogtepunten die alleen hier te vinden zijn. Iedereen kent de XXL-bouwprojecten rond “The Palms” of het nog grotere “The World”. Miljarden tonnen zand voor nieuwe bouwgrond. Maar de beste eigendommen zijn momenteel te vinden in de Dubai Hills: nieuw, modern en waardevast. Op dit moment, bijvoorbeeld, een stadsvilla met exclusieve, directe toegang tot ’s werelds grootste kunstmatige kristallen lagune. Dit is in het midden van Dubai en 40° in de schaduw. Exclusiever dan dit wordt het niet. Welkom in Dubai!

Stad Dubai: Gebied en ligging

City Dubai:

Stadsvilla + exclusieve lagune – $32 miljoen

Deze nieuwe woning biedt een van de meest begeerde statussymbolen in Dubai: water. Terwijl “The World” of “The Palms” gebouwd zijn voor miljarden mensen en voortdurend gerenoveerd moeten worden, heeft u hier de mogelijkheid van een exclusief eigendom waar velen in Dubai jaloers op zullen zijn. De koopprijs is momenteel 32 miljoen dollar.

Deze mediterrane villa met zeven slaapkamers beschikt over een klassieke formele eetzaal (een must in Dubai), een entertainment lounge, een reeks van familie lounges, een fitnessruimte, een kelder, een bioscoop, een jacuzzi en natuurlijk, het beste van alles, directe toegang tot ’s werelds grootste kunstmatige kristal lagune.

 • Prijs in dollars: $32.0 miljoen
  Prijs in euro’s: 28,84 miljoen euro
  Prijs in ponden: £24.23 miljoen
  Prijs in de Verenigde Arabische Emiraten: 117,54 miljoen
 • Hoogtepunt: Directe toegang tot ’s werelds grootste kunstmatige kristallen lagune
 • … lees meer hier: Luxury Real Estate Dubai

Geïnteresseerd in het eigendom? Neem contact op met de agent: Liam Jeffrey op instagram.com/liamjeffreydxb of via www.luxuryproperty.com

Plaats en adres: District One, Lagoon

Al Meydan Rd – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Luxe makelaars: Meer over investeringen & co