Vind uw droomhuis op Mallorca: Tips & Tricks

Droomhuis in Mallorca – Het is tijd. Je denkt bij jezelf, nu is het de juiste tijd om te investeren in een eigendom. Wat is er beter dan een eigendom te bezitten op uw favoriete eiland? Helemaal niets. Durf de stap te zetten en vind uw droomhuis in Mallorca of uw nieuwe woning in het buitenland in Spanje met onze hulp! Koop of huur een vakantiehuis, welkom op Mallorca!

Mallorca: Investeren in een buitenlands onroerend goed aan zee

Zon, wind en zee. Dat is waar de meeste mensen aan denken als ze de naam Mallorca horen. Mallorca is de absolute favoriete vakantiebestemming van de Duitsers. Geen wonder, want Mallorca heeft niet alleen het beroemde Ballermann te bieden, maar ook rustige, mooie plekjes waar je je ziel kunt laten bungelen. Het maakt niet uit in welk deel van Mallorca u wilt wonen, met onze hulp zult u uw droomhuis vinden. Niet alleen bevelen wij de beste onroerend goed portals voor Mallorca aan, maar wij laten u ook een paar mooie voorbeelden zien van hoe anders het leven en wonen op Mallorca kan zijn.

Een villa kopen op Mallorca: tips van makelaars

Koop Villa Mallorca – Villa met zwembad, uniek uitzicht op Palma, afgelegen baaien of hotspots zoals Son Vida (buitenwijk van Palma) en Port Andratx, in het westen van het eiland. Mallorca is de kopersmagneet in het Middellandse-Zeegebied als het op onroerend goed aankomt. Er zijn veel hotspots, maar alleen dit eiland combineert “het grote stadsleven” met strand, natuur, zon en rust – in de afgelegen villawijken. Sommigen bezoeken het eiland al 5 of 10 jaar en weten precies in welk gebied van Mallorca zij willen kopen, anderen zijn nog steeds onbeslist over de juiste locatie in Mallorca.

  • Koop een villa in Mallorca

Luxe onroerend goed in Mallorca

Welkom op het favoriete eiland van de Duitsers. Veel zon, relaxte mensen, de zee en slechts 1-2 uur vliegen van steden als Berlijn, Parijs en Madrid. Dit maakt Mallorca tot een van de meest geliefde regio’s voor velen uit het bedrijfsleven, maar ook voor beroemdheden die zich tot het eiland aangetrokken voelen. Vooral op het vasteland, een beetje uit de kust, vindt u villa’s, finca’s en condominiums van de extra klasse. Maar pas op! Als eigendommen vastliggen, zult u snel te veel betalen. Wij raden u dan ook sterk aan om met een lokale makelaar te werken. Omdat er op Mallorca ook Spaanse wetten zijn, van de eis van ingezetenschap (het onderwerp van bewoonde huizen) tot belastingkwesties. Daarom zullen we, voordat we een blik werpen op de beschikbare flats en huizen, kort de prijzen van onroerend goed op Mallorca belichten.

  • Luxe onroerend goed Mallorca

Pollensa (Pollença): Leven in het binnenland

De stad Pollensa is gelegen in het noorden van het prachtige eiland Mallorca. Wanneer toeristen hun vakantie op Mallorca doorbrengen en niet alleen willen feesten, komen zij ook graag naar Pollensa om enkele bezienswaardigheden te bekijken. Maar welke bezienswaardigheden zijn er in Pollensa? Zo is er de Romeinse brug, ook wel “Pont Roma” genoemd, en nog een paar andere bezienswaardigheden. De stad zelf is de moeite waard om te verkennen, want het is een oude stad en er zijn veel kronkelige straatjes. Pollensa is het thuis van een mengeling van plaatselijke bewoners en nieuwkomers, wat voor een bijzonder aangename en warme sfeer heeft gezorgd.

Pollença: Strand

Kaart & ligging: Pollença

Palma de Mallorca: leven tussen drukte en plezier

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland. Zelfs in deze zeer populaire stad is er geen tekort aan bezienswaardigheden. Palma de Mallorca staat echter bekend om zijn lange feestnachten. Palma de Mallorca biedt de perfecte mix voor de meeste vakantiegangers, want het heeft een verscheidenheid aan mooie plaatsen, zoals een oude stad, een havengebied of een stadsstrand. Maar hoe verstandig is het om te investeren in een woning in deze populaire en veel bezochte stad? Vanuit Palma ben je snel op alle plaatsen die belangrijk kunnen zijn, zoals het vliegveld of de dokter. Als eigenaar van onroerend goed in deze stad, zult u hiervan profiteren. U zult zich hier ook nooit vervelen, want er zijn talloze gevarieerde plaatsen om te bezoeken. Als u echter liever een beetje rust en stilte wilt en ver weg van de stress van alledag wilt leven, moet u niet per se Palma de Mallorca als uw woonplaats kiezen.

Palma de Mallorca: Video Tour

https://www.youtube.com/watch?v=IjkTvUjf0jA

Kaart & ligging: Palma de Mallorca

Son Vida: Voor de rijken en de schonen

Son Vida is een van de meest populaire woonwijken op Mallorca. Deze stad is omgeven door bergen en ligt ten westen van Palma de Mallorca. Het is bijzonder populair als woongebied, omdat het aan de ene kant niet ver van het centrum van Palma de Mallorca ligt, d.w.z. de drukte en het vertier, en aan de andere kant heeft u de mogelijkheid om u hier in alle rust terug te trekken en van de rust te genieten. Deze plaats is ook een paradijs voor golfers en u kunt snel de luchthaven, de shopping mile of het strand bereiken.

Son Vida: Video

Kaart en ligging: Son Vida

Calvia: Landelijk wonen (Santa Ponsa Calvià)

Degenen die graag op Mallorca willen wonen, maar de voorkeur geven aan een rustigere plaats om te leven, zouden goed bediend kunnen worden door de stad Calvia. De omgeving hier is vrij landelijk en ideaal om te wandelen. Als u bijzonder gesteld bent op de natuur, zou de stad Calvia u goed van dienst kunnen zijn als plaats om te wonen. Met een woning in Calvia heeft u de mogelijkheid om u terug te trekken uit de toeristische drukte en te genieten van de rust en stilte. Als u echter zin hebt in een gezellige avond met veel mensen, kunt u naar het nabijgelegen Palma de Mallorca gaan. Calvia biedt een perfect evenwicht en is het overwegen waard bij het zoeken naar een geschikte woning.

Calvià van boven (video)

Kaart en ligging: Calvià

Port d’Andratx: leven in de haven

Port d’Andratx is een zeer populaire plaats voor potentiële kopers van onroerend goed. Het is een mooie haven met een jachtclub. Bezoekers van de haven houden van de directe ligging aan het water en de natuur die de haven omringt. Het maakt niet uit wie deze plek bezoekt – iedereen is betoverd. Er zijn ook twee kleine stranden en Andratx stad ligt op slechts 5 km afstand. Port d’Andratx is bijzonder populair als plaats om te wonen omdat het de ideale mix heeft van restaurants, cafés, clubs en rustige plaatsen om te ontspannen. Wie in dit gebied een woning wil kopen, moet er rekening mee houden dat de kosten van levensonderhoud op deze locatie iets hoger liggen.

Port d’Andratx Video

Kaart en ligging: Port d’Andratx

360° uitzicht op de haven

Investeren in onroerend goed: Mallorca

Wonen en werken in het buitenland is een zeer gedenkwaardige ervaring, op professioneel, persoonlijk, cultureel en natuurlijk financieel vlak. In deze gratis gids krijgt u beleggingstips voor alle grote steden in Europa, Amerika en Azië, van New York tot Londen en Parijs.

Huis & Appartement te koop in Mallorca

Van taxatie tot speculatiebelasting. In deze gids vindt u alle belangrijke factoren in eenvoudige bewoordingen uitgelegd. Leer het proces van het verkopen van een flat stap voor stap kennen, zodat u ook de vraag kunt beantwoorden: Verkopen met of zonder makelaar? De particuliere verkoop van onroerend goed brengt vele risico’s en bronnen van vergissingen met zich mee, te beginnen met de taxatie van het appartement en de biedprijs tot de individuele marketing, van “reclame” tot interne klantennetwerken en de verkoop van onroerend goed buiten de markt om.

Koop: Portalen voor goedkoop onroerend goed

Er zijn nu zo veel onroerend goed portals die makelaar onroerend goed in het buitenland dat je vaak niet eens weet welke het beste zou zijn voor uw eigen belangen en eisen. Deze onroerend goed portalen kunnen interessant voor u zijn.

Immobilienscout24: de alleskunner voor alles wat met onroerend goed te maken heeft

Eigenlijk heeft iedereen wel eens Immobilienscout24 gebruikt om een pand te zoeken om te huren of te verkopen. Immobilienscout24 is ook geschikt voor het zoeken naar een woning in het buitenland. Als u op zoek bent naar een woning in het buitenland in Mallorca via Immobilienscout24, dan profiteert u van een grote selectie van filterfuncties en een breed scala van verschillende eigenschappen.

Porta-Mallorquina: De Mallorca specialist

Het onroerend goed portaal Porta-Mallorquina biedt veel verschillende eigendommen. Van luxueuze villa’s tot kleinere flats, er is hier veel aanbod. Als u niet zo bekend bent met Mallorca, is het handig op deze website dat u niet alleen een beschrijving van de woning kunt lezen, maar ook een beschrijving van de locatie en de omgeving. Om u niet overweldigd te laten voelen door de overvloed aan aanbiedingen, kunt u ook uw zoektocht beperken. U kunt de locaties, de soorten onroerend goed, de prijzen en de regio’s beperken op basis van uw interesses. Porta-Mallorquina is geschikt voor u als u al zeker weet dat u wilt investeren in een woning op Mallorca. Bovendien hebt u niet alleen de mogelijkheid om een eigendom te koop te vinden, maar kunt u even gemakkelijk een eigendom vinden om op lange termijn of voor vakanties te verhuren.

Immowelt: Vind een woning in het buitenland

Het beroemde portaal Immowelt biedt niet alleen eigendommen op Mallorca aan, maar zoals de naam al doet vermoeden, over de hele wereld. Immowelt biedt een mooi overzicht van de belangrijkste feiten over een flat of huis. Aangezien veel woningen hier particulier worden verkocht, kunt u op Immowelt misschien wel een koopje of twee vinden. Als u niet onder druk staat maar toch op zoek bent naar een geschikte woning op Mallorca, heeft u de mogelijkheid om per e-mail op de hoogte te worden gehouden van nieuwe aanbiedingen die aansluiten bij uw interesses.

Firstmallorca.com: De snelle weg naar vastgoed op Mallorca

Op het Firstmallorca immobiliën portaal, is er een goede kans dat U uw droom eigendom vindt. Hier kunt u niet alleen het type woning, de locatie en de prijs opgeven, maar ook andere filters activeren, zodat u sneller het resultaat vindt dat bij uw ideeën past. Het onroerend goed portaal waardeert loyaliteit, eerlijkheid, transparantie, respect en teamgeest.

5 huisvestingsmogelijkheden in Mallorca – Wat past bij u?

Hier hebben wij de meest populaire woonlocaties op Mallorca voor u samengesteld. Wij stellen u kort de woonlocaties voor, zodat u een overzicht krijgt en kunt nagaan in welke plaats de aankoop van een woning voor u het meest zinvol zou zijn.

Vastgoed kopen in het buitenland: Tips

  • New York, LA, Londen & Co: Luxe Onroerend Goed
  • Onroerend goed makelaar
  • Een vakantiehuis kopen
  • Buitenlandse bezittingen Frankrijk
  • Buitenlandse bezittingen Italië
  • Onroerend goed in het buitenland Spanje
  • Luxe onroerend goed Mallorca
  • Off Market – vooral in warme vastgoedmarkten