Luxe eigendommen Dubai: Hills, Downtown, Palm – Koop en investeer tot $32 miljoen

Luxe onroerend goed / vastgoed Dubai – Internationaal en ultra-modern, in Dubai alle culturen te ontmoeten, Amerikanen, Europeanen, Aziaten, degenen die hier wonen zoeken de nabijheid van de internationale zakenwereld. Dubai biedt de hoogste veiligheid, exclusief onroerend goed en hoge klasse. Zelfs de politie rijdt in Lamborghini’s, Porsches en Maserati’s. Tot en met absolute hoogtepunten die alleen hier te vinden zijn. Iedereen kent de XXL-bouwprojecten rond “The Palms” of het nog grotere “The World”. Miljarden tonnen zand voor nieuwe bouwgrond. Maar de beste eigendommen zijn momenteel te vinden in de Dubai Hills: nieuw, modern en waardevast. Op dit moment, bijvoorbeeld, een stadsvilla met exclusieve, directe toegang tot ’s werelds grootste kunstmatige kristallen lagune. Dit is in het midden van Dubai en 40° in de schaduw. Exclusiever dan dit wordt het niet. Welkom in Dubai!

Hulp bij onderzoek, contact en het koopproces? Neem vandaag nog contact met me op: Luxe Makelaar Dubai

Dubai: internationaal en ultramodern

Na de recente stormloop op onroerend goed in Dubai blijft de belangstelling voor luxewijken in de stad groot, vooral vanwege de aantrekkelijke prijzen. Onroerend goed in de stad trekt vooral investeerders aan. Snel pendelen, thuis of op het werk. Kopers waarderen dit. Dit omvat gebieden zoals Dubai Marina, Downtown Dubai en Palm Jumeirah, die alle behoren tot de tien beste gebieden om te kopen en te huren in Dubai.

Door de schaarste zijn echter ook voorstedelijke gebieden zoals Dubai Silicon Oasis en Jumeirah Village Circle steeds meer in trek bij investeerders.

Stad Dubai: Gebied en ligging

Stad Dubai:

Deze nieuwe woning biedt een van de meest begeerde statussymbolen in Dubai: water. Terwijl “The World” of “The Palms” gebouwd zijn voor miljarden mensen en voortdurend gerenoveerd moeten worden, heeft u hier de mogelijkheid van een exclusief eigendom waar velen in Dubai jaloers op zullen zijn. De koopprijs is momenteel 32 miljoen dollar.

Deze mediterrane villa met zeven slaapkamers beschikt over een klassieke formele eetzaal (een must in Dubai), een entertainment lounge, een reeks van familie lounges, een fitnessruimte, een kelder, een bioscoop, een jacuzzi en natuurlijk, het beste van alles, directe toegang tot ’s werelds grootste kunstmatige kristal lagune.

 • Prijs in dollars: $32.0 miljoen
  Prijs in euro’s: 28,84 miljoen euro
  Prijs in ponden: £24.23 miljoen
  Prijs in de Verenigde Arabische Emiraten: 117,54 miljoen
 • Hoogtepunt: Directe toegang tot ’s werelds grootste kunstmatige kristallen lagune
 • Extra’s: fitnessruimte en bioscoop
 • Locatie: District One, Lagoon
 • Slaapkamers: 7 (mediterrane stijl)

Video: Rondleiding door het strandhuis

Rondleiding door het 23 miljoen kostende landgoed.

Geïnteresseerd in het eigendom? Neem contact op met de agent: Liam Jeffrey op instagram.com/liamjeffreydxb of via www.luxuryproperty.com

Plaats en adres: District One, Lagoon

Al Meydan Rd – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Flat met 180° uitzicht, Emirates Crown – $4.7 miljoen

Niet alleen nieuwe ontwikkelingsgebieden zijn in trek, maar ook klassieke, exclusieve gebieden. Daartoe behoren reeds lang gevestigde favorieten van investeerders zoals Dubai Marina, Downtown Dubai en Palm Jumeirah.

Deze flat biedt uitzicht op alles! Het 180 graden uitzicht omvat de palmboom “Jumeirah”, Ain Dubai (het hoogste reuzenrad ter wereld), de Dubai Marina tot aan de Emirates Hills en voor de golfliefhebbers, de Emirates Golf Course. Deze flat is volledig opnieuw ontworpen door een bekroonde architect. Alle dikke vloeren van echt hout zijn geïmporteerd uit Zweden.

De keuken is uitgerust met Miele-apparatuur en de badkamers zijn bekleed met gekristalliseerd Vietnamees marmer.

 • Prijs in dollars: 4,76 miljoen dollar
  Prijs in euro’s: 4,29 miljoen euro
  Prijs in ponden: £3.6 miljoen
  Prijs in AED: 17,5 miljoen
 • Hoogtepunt: 180-graden uitzicht over Dubai
 • Extra’s: exclusieve materialen zoals Zweeds geïmporteerd echt hout voor de gehele vloer; in de badkamer vindt u gekristalliseerd Vietnamees marmer
 • Plaats: Emirates Crown in Dubai Marina
 • Adres: Jumeirah Beach Rd

Bent u geïnteresseerd in het penthouse? Neem contact op met Liam Jeffrey op +971562511311 of e-mail liam@lixuryproperty.com.

Locatie en adres: Emiraten Kroon

Het appartement is gelegen in de Emirates Crown in Dubai Marina.

  • Adres: Jumeirah Beach Rd – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Adres: Jumeirah Beach Rd – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

Investeringen: Nieuw gebouw “Dubai Hills Mansions

Dubai Hills combineert alles wat Dubai te bieden heeft! In de eerste plaats is de ligging en toegankelijkheid van de belangrijkste gebieden, van het zakendistrict tot het winkelcentrum, in Dubai ongeëvenaard. Het had niet centraler kunnen zijn. Met de Lamborghini of comfortabel met de metro met airconditioning. Er is ook een prachtige golfbaan binnen de gemeenschap ontworpen door European Golf Design, 3 metrostations met 2 aparte lijnen, een winkelcentrum ter grootte van de Mall of Emirates, Central Park, uitgebreide parken en landschapsarchitectuur en nog veel meer! Dit zijn de Dubai Heuvels.

Wonen in een van deze Dubai Hills villa’s biedt bewoners de perfecte balans tussen rust en nabijheid.

 • Prijs: Op aanvraag
 • Adres: Dubai Hills (diverse)
 • Binnenruimte in vierkante voet (sq ft): Eén persoon
 • Buitenruimte in vierkante voet (sq ft): Eén persoon

Geïnteresseerd in het eigendom? Neem contact op met de agent: Liam Jeffrey op instagram.com/liamjeffreydxb of via www.luxuryproperty.com

Locatie en adres: Dubai Hills

Hulp bij onderzoek, contact en het koopproces? Neem vandaag nog contact met me op: Luxe Makelaar Dubai

Luxe makelaars: Meer over investeringen & co