Makelaars Miami: Condo, Huis en Investering

Makelaars in onroerend goed & luxe eigenschappen Miami – U wilt een luxe woning te kopen in Miami? Indien u dat wenst, kunnen wij u exclusieve eigendommen tonen voor investering of privé, persoonlijk gebruik. Miami trekt velen aan, het biedt zowel een levensstijl als een bruisende internationale lokale economie. Wat zoek je hier? Bent u op zoek naar een condominium als investering, wilt u een woning huren of er zelf intrekken? Afhankelijk van het doel van uw investering, zullen de parameters van uw onderzoek variëren. Als makelaar geven wij u een duidelijk en diep inzicht in de lokale markt. Terug naar: Luxe makelaars.

Miami Central: exclusief onroerend goed en luxegoederen

Voorbeeld onroerend goed: Miami tot $38m.

Als u een privé-verhuizing plant wegens persoonlijke omstandigheden of omwille van een baan, verwacht u natuurlijk een toplocatie in steden zoals Miami. Iedereen die investeert in onroerend goed weet het: locatie is alles! Uw eigen woning moet meubilair van hoge kwaliteit hebben. Badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer, exclusieve materialen zijn het credo voor kopers.

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +1 310 492 9668

E-mail: office@lukinski.com

Een flat in Miami als investering? Vooral in tijden van lage rente, loont het om te investeren in een goed pand. Van condominiums van 100-420 m² tot privé-eigendommen met tot 3.500 m² grond voor gebruik en vrije beschikking. Wij sporen voor u de eigendommen op die het hoogste rendement en de grootst mogelijke luxe en comfort bieden.

Strand, Little Havana en stadscentrum

Strand, Little Havana en het stadscentrum, wat is de beste plek om te wonen in de Stad der Engelen? Vooral de eigendommen aan het strand, met uitzicht op de heuvels in aanbouw, zijn erg in trek bij kopers.

Er is veel ruimte in de VS, ook in LA. De bezuinigingen op de woningen ter plaatse zijn navenant, vooral in het luxesegment.

De stad is niet alleen overdag mooi, ook ’s nachts heeft Miami zijn eigen charme. Er zijn veel nieuwe gebouwen die in de komende maanden klaar zullen zijn. Aantrekkelijke flats, zoals hier te zien in een visualisatie van het model.

Winkelen! Van Louis Vuitton tot Versace en Prade, u vindt genoeg manieren om uzelf te verwennen in de stad Miami.

Het is niet alleen de stad Miami die uitnodigend is. De winkelcentra hebben ook een heel speciale flair in het warme klimaat van Florida.

Stadsplattegrond

Miami vandaag: weersvoorspelling voor bezoekers

Het weer in Miami vandaag:

Miami vandaag: weersvoorspelling voor bezoekers

Het weer in Miami vandaag:

Miami van boven: Skyline

Miami van boven

Voorbeeld eigendom Miami

Stedelijke villa met grote buitenruimte

Stedelijke villa op het platteland

Brandvillas

Je eigen zwembad onder palmbomen, in je eigen tuin. Een ware droom voor velen. Hier in Miami, kan deze droom worden vervuld!

Nieuwbouw: een huis bouwen of kopen?

Door de lichte en relatief ongecompliceerde houten structuur kunnen woningen in Los Angeles relatief eenvoudig worden gebouwd. Vaak loont het echter de moeite om te investeren in bestaande panden in plaats van in nieuwe gebouwen zoals deze (gevisualiseerd).

Belastingen VS: Onroerend goed kopen – De special

Welke belastingen moet u betalen als u een huis, een stuk grond of een condominium koopt in de VS? In onze Tax USA Special vindt u nu alle belangrijke Amerikaanse belastingen in een overzichtelijke lijst.

De Verenigde Staten van Amerika trekken als geen ander land ter wereld investeerders in onroerend goed aan. Afgezien van kleine hotspots voor de zeer rijken, zoals Kitzbühel of Monaco. Californië en Los Angeles in het bijzonder, maar ook New York City staan in de belangstelling. Bovendien zijn tienduizenden mensen op zoek naar flats, appartementen en huizen omdat hun loopbaan hen naar de VS lokt. Silicon Valley (bij LA), Wall Street (New York), dit is waar economische, politieke en culturele ideeën worden gesmeed. Beleggen in de VS kan dus alleen zin hebben als de parameters juist zijn.

Voor kopers van onroerend goed is de grote vraag echter hoe het belastingstelsel in de VS werkt. Samen met onze Amerikaanse makelaar hebben wij uitvoerige artikelen geschreven over het onderwerp belastingen in de VS. Het eerste deel is hier beschikbaar:

  • Belastingen VS: aankoop onroerend goed

PS: Westcoast in plaats van Eastcoast? Zo indrukwekkend is het uitzicht op LA. Tip: We hebben nog vrije condo’s in deze toren voor $845,000: Appartement LA!

Nieuw nu! Investeren in Miami

Onze nieuwe beleggersbrochure geeft u een klein, eerste overzicht van de Miami vastgoedmarkt in ons kantoor. Aankoopprijzen voor condominiums, huizen en tips voor buurten, van de altijd groene tot de opkomende buurten, waar de rendementen op onroerend goed aantrekkelijk zijn. Plus, alles over Amerikaanse belastingen bij het kopen van onroerend goed in de VS. Lees hier meer:

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV Magazine over het onderwerp kapitaalinvesteringen.

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik zullen u steunen bij uw zoektocht naar onroerend goed in Miami. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in Miami. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +1 310 492 9668

E-mail: office@lukinski.com