Makelaars in onroerend goed Monaco / Monte-Carlo: Appartement, Villa, Penthouse en Vastgoed in het Prinsdom

Onroerend goed Monaco / Monte-Carlo – Exclusiviteit heeft een naam, Monaco! Het vorstendom is een van de meest gewilde plaatsen in de hele wereld! Het is dan ook moeilijk om hier voet aan de grond te krijgen, want het gaat niet alleen om de aankoop van een woning, maar ook om de mogelijkheid om er te wonen. Wie in Monaco als makelaar optreedt, moet meer kunnen dan alleen als tussenpersoon optreden. We hebben het hier tenslotte over enkele van de meest exclusieve eigendommen ter wereld, maar de status en het prestige zijn ononderbroken in Monaco. De stad geniet wereldwijd een goede reputatie. Dat geldt uiteraard ook voor de inwoners en/of eigenaars van grond en woningen in Monaco. Door de extreem hoge vraag zijn de vastgoedprijzen hier veel speculatiever, daarom heeft u een makelaar met ervaring nodig, zodat fouten en risico’s al bij voorbaat beperkt zijn. Wij informeren u over luxe onroerend goed Monaco.

Monaco: Wonen en kopen – werkt het?

Zoals op vele exclusieve plaatsen in deze wereld is het niet zo gemakkelijk om een eigendom in Monaco te kopen. Wie ’s winters vaak in Kitzbühel is, weet bijvoorbeeld dat je 5 jaar in Kitzbühel moet wonen om een woning of een stuk grond te mogen kopen. Maar waarom doet een stadsbestuur zoiets? Het is vooral om de bewoners te beschermen, want hoe meer “speculanten” naar zo’n betrekkelijk kleine stad of vorstendom komen, hoe groter de leegstand van panden. Eenmaal per jaar gebruikt als vakantiehuis of nooit als het pand wordt beschouwd als een pure speculatieve investering. Maar Monaco wil zich ook hiertegen beschermen door dergelijke verordeningen. Er zijn dan ook wetten die de verwerving van onroerend goed en grond duidelijk regelen.

Aankoop van buitenlands onroerend goed in Monaco – is dat mogelijk?

Daarom hebt u als koper een bekwame makelaar nodig die niet alleen de makelaardij regelt, maar ook de andere aspecten van de aankoop van een onroerend goed in Monaco en zijn populairste wijk, Monte-Carlo.

Van wetten betreffende de aankoop van onroerend goed door buitenlanders tot nationale belastingwetgeving en bouwrecht, bv. in geval van wijzigingen aan het onroerend goed. Veel vragen die opkomen voor u als een actieve vastgoedkoper! Daarom is het de moeite waard om als eerste stap naar een makelaar te gaan om fouten en risico’s te beperken. Hoe meer ervaring uw makelaar, hoe meer netwerk, hoe beter. Want het is juist het netwerk, eersteklas contacten, die goud waard zijn op de Monaco vastgoedmarkt.

Exclusief onroerend goed buiten de markt

De meeste eigendommen zullen nooit verschijnen in gewone onroerend goed portalen. U hebt dus een contactpersoon nodig met goede connecties, zodat u kunt genieten van de beste en meest exclusieve eigendommen.

Contact: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 (0) 30 398 204 207

E-mail: office@lukinski.com

Monaco: Onroerend goed buiten de markt voor 68 miljoen.

Uit discretie kunnen wij u slechts zeer weinig informatie geven over de woning. Maar we kunnen u verzekeren dat deze kans zich niet vaak voordoet in Monaco. Een of twee keer per jaar. De verkopende partij wil dus anoniem zijn en blijven. U kunt zich voorstellen hoe voorzichtig de marketing dienovereenkomstig is.

Exclusieve uitzichten, mediterrane temperaturen en luxe aan de Côte d’Azur.

Marina, Rolls-Royce Lamborghini

Wie de vastgoedmarkt van steden als New York of Los Angeles kent, zal zich snel thuis voelen in Monaco. Veel van de exclusieve eigendommen worden niet alleen als onroerend goed aangeboden, maar als een totaalpakket.

De juiste Rolls-Royce in de garage, een sportieve Lamborghini op de oprit en het juiste jacht van $1 miljoen in de haven. Als u naar Monaco verhuist, hoeft u zich nergens zorgen over te maken met de juiste luxe makelaars. Kom aan, voel je thuis, verdien meer geld.

Dit is precies het doel dat de meeste van onze cliënten nastreven wanneer zij ons een opdracht geven. Tijd is een schaars goed en moet daarom zo weinig mogelijk worden gebruikt. Als makelaars zorgen wij voor alles, zodat u snel beslissingen kunt nemen op basis van gedegen taxaties van onroerend goed.

Voordelen voor makelaars in onroerend goed: Wat wij voor u doen

  • Makelaars besparen u geld (aankoopprijs, belastingwetten, enz.)
  • Makelaars besparen u tijd (onderzoek, analyses, waarderingen, enz.)
  • Risicominimalisatie (onderzoek, aankoopprijs, belastingen, enz.)
  • Internationaal netwerk van topmakelaars met de beste aanbevelingen
  • Adviseurs en agenten voor veeleisende kopers
  • Interieur, extra’s van de sportwagen tot het overloopzwembad
  • Neem contact op met

Nieuw luxe onroerend goed

Nieuwe eigendommen in onze portefeuille:

Nieuwe aanbiedingen: Vastgoed kopen

Monaco kaart en weer up to date

Kaart: Monaco

Monaco: drone vlucht en skyline

District: Monte-Carlo in Monaco

Op zoek naar een woning in de stad? Het weer in Monaco

Mooi naar Monaco: dromerige omgeving

Met een sportwagen of motorfiets bent u in 15-20 minuten van Monaco in Nice.

Onroerend goed makelaar

Mijn team en ik steunen u bij uw zoektocht naar onroerend goed in Europa. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen, vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in Monaco. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Contact: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 (0) 30 398 204 207

E-mail: office@lukinski.com