Makelaars luxe onroerend goed VS: Condo, Huis en Investering

Real Estate Agents & Luxury Properties USA – Het kopen van luxe onroerend goed in de VS vereist lokale marktkennis. Vooral in tijden van lage rente loont het om te investeren in een goed onroerend goed, of dat nu in New York, Los Angeles, Miami of zelfs in steden als Chicago is. Van de kleine flat van 50-80 m² tot de ruime privé-eigendom met tot 1.800 m² grond. Wij sporen de eigendommen op die het hoogste rendement en de meeste luxe en comfort bieden. Terug naar overzicht: Luxe makelaars.

Verenigde Staten: Exclusief Onroerend Goed & Luxe

Voorbeeld onroerend goed: New York City, Los Angeles, San Francisco, Chicago en Miami

Als u ook op zoek bent naar exclusief onroerend goed in de VS, van condominiums (ETW) tot privé-huizen en stadsvilla’s, dan hebt u geen gewone makelaar nodig, maar iemand met expertise. Vooral bij duur en hoogwaardig onroerend goed staat er snel veel geld op het spel. Van exclusief gestukadoorde plafonds in oude gebouwen tot decoratieve marmeren tegels in de keuken. Er is meer nodig dan “alleen” vastgoedkennis, het gaat ook om materialen, stijl en toekomstige ontwikkelingen, vooral voor beleggers in de VS.

Makelaar: Stephan M. Czaja

Bel naar New York: +1 646 547 1187

Bel Los Angeles: +1 310 492 9668

E-mail: office@lukinski.com

New York, Los Angeles, Miami & Co.

Real Estate Agent USA – Het kopen van luxe onroerend goed in de VS vereist lokale marktkennis. Vooral in tijden van lage rente loont het om te investeren in een goed onroerend goed, of dat nu in New York, Los Angeles, Miami of zelfs in steden als Chicago is.

New York

Manhattan, Upper East Side, Midtown & Co. Het kopen van luxe onroerend goed in New York vereist lokale marktkennis. Als unieke metropool biedt New York City de flair waar miljoenen mensen naar op zoek zijn. Elke dag wordt er in New York geschiedenis geschreven, hoge politiek, wereldsterren en media. Vooral in tijden van lage rente loont het om te investeren in een goed onroerend goed, of dat nu in New York, Los Angeles, Miami of zelfs in steden als Chicago is. Van de kleine flat van 50-80 m² tot de ruime privé-eigendom met tot 1.800 m² grond. Wij sporen voor u de eigendommen op die de grootste return on investment en de grootst mogelijke luxe en comfort bieden.

Los Angeles (Californië)

Los Angeles: Als u hier woont, wacht u een eersteklas locatie onder het beroemdste uithangbord ter wereld: Hollywood. Hoogwaardige inrichting, exclusieve materialen en luxe in de badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. In LA vindt u gegarandeerd uw droomhuis. Wij sporen voor u de eigendommen op die het hoogste rendement en de grootst mogelijke luxe en comfort bieden. Als metropool biedt Los Angeles de levensstijl die duizenden nieuwe inwoners van LA elk jaar zoeken. De huizenmarkt is dan ook zeer concurrerend, vooral in de populairste buurten zoals Hollywood Hills, Beverly Hills en natuurlijk downtown, in het hart van de stad.

Miami (Florida)

Makelaars Miami – U wilt een luxe woning in Miami te kopen? Indien u dat wenst, kunnen wij u exclusieve eigendommen tonen voor investering of privé, persoonlijk gebruik. Miami trekt velen aan, het biedt zowel een levensstijl als een bruisende internationale lokale economie. Wat zoek je hier? Bent u op zoek naar een condominium als investering, wilt u een woning huren om in te wonen of er zelf intrekken? Afhankelijk van het doel van uw investering, zullen de parameters van uw onderzoek variëren. Als makelaars geven wij u een duidelijk en diep inzicht in de lokale markt.

Blokhut in de bergen

Idyllisch, afgelegen en met absolute vrijheid! Zo leef je in de landelijke gebieden van de VS, als je dat wilt. Er zijn geen grenzen aan luxe. Voor veel mensen staat de blokhut echter vooral voor natuurlijkheid en minimalisme, vaak ook als vakantiewoning.

Kaart

De bergen van de VS kunnen zo romantisch zijn.

Welke belastingen moet u betalen als u een huis, een stuk grond of een condominium koopt in de VS? In onze Tax USA Special vindt u nu alle belangrijke Amerikaanse belastingen in een overzichtelijke lijst.

Belastingen USA: Onroerend Goed Special

De Verenigde Staten van Amerika trekken als geen ander land ter wereld investeerders in onroerend goed aan. Afgezien van kleine hotspots voor de zeer rijken, zoals Kitzbühel of Monaco. Californië en Los Angeles in het bijzonder, maar ook New York City staan in de belangstelling. Bovendien zijn tienduizenden mensen op zoek naar flats, appartementen en huizen omdat hun loopbaan hen naar de VS lokt. Silicon Valley (bij LA), Wall Street (New York), dit is waar economische, politieke en culturele ideeën worden gesmeed. Beleggen in de VS kan dus alleen zin hebben als de parameters juist zijn.

Voor kopers van onroerend goed is de grote vraag echter hoe het belastingstelsel in de VS werkt. Samen met onze Amerikaanse makelaar hebben wij uitvoerige artikelen geschreven over het onderwerp belastingen in de VS. Het eerste deel is hier beschikbaar:

  • Belastingen VS: aankoop onroerend goed

Gezicht op San Francisco, met typisch Amerikaanse skyline:

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV Magazine over het onderwerp kapitaalinvesteringen.

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik zullen u steunen bij uw zoektocht naar onroerend goed in de VS. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in de USA. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Bel naar New York: +1 646 547 1187

Bel Los Angeles: +1 310 492 9668

E-mail: office@lukinski.com