Luxe Makelaars Londen: Condo, Huis en Investering

Estate Agents & Luxury Properties Londen – Luxueuze eigendommen, exclusieve locatie en natuurlijk een parkeerplaats, die soms alleen al 40.000 – 100.000 euro kost: Dit zijn allemaal verlangens die snel duur worden in Londen. Iedereen die in Londen wil investeren, moet dit weten. Daarom zijn de rendementen nu, na de Brexit van de Britse regering, navenant aantrekkelijk. Of het nu in de buitenwijken, in de stad of op het platteland is: wij hebben de juiste contacten voor uw wensen. Terug naar: Luxe makelaars.

Centraal Londen: Exclusief Onroerend Goed & Luxe

Voorbeeld onroerend goed: Londen tot $38m.

Hier in Londen vindt u niet alleen een bloeiende financiële economie rond London City, Londen heeft ook de grote mediabedrijven, reclamebureaus en natuurlijk een navenant groot aantal makelaars. Als je geen standaard wilt, maar een toplocatie en goede waarde, dan heb je een luxe makelaar nodig.

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon Groot-Brittannië: +44 20 3475 9225

E-mail: office@lukinski.com

Iedereen kent een foto. Parlement, Big Ben en Tower Bridge.

Londen heeft een uiterst efficiënte infrastructuur. De luchthaven is ook een van de centrale hubs in Europa.

Het bankdistrict en de politiek maken Londen tot een mondiaal handelscentrum voor ideeën en kapitaal.

Maar de stad heeft meer te bieden dan wolkenkrabbers van glas, zoals u hier kunt zien wanneer u een blik werpt op het stadscentrum.


Het vinden van exclusieve eigendommen in de populairste gebieden van Londen, zoals Notting Hill, Soho, South Kensington of Westminster, is een uitdaging voor u als koper, van condominiums (ETW) tot privé-landgoederen en stadsvilla’s. Net als de eerder genoemde parkeergarages. Wist je dat de duurste parkeerplaats in de stad net van eigenaar is veranderd voor £240,000? Een simpele parkeerplaats, geen parkeergarage, direct aan de straat. Dus u ziet: de Londense vastgoedmarkt is hot.

Vooral bij dure en waardevolle eigendommen staat er al snel veel geld op het spel. Van exclusieve stucplafonds in oude gebouwen tot marmeren tegels in de keuken. Er is meer nodig dan “alleen” vastgoedkennis, het gaat ook om materialen, stijl en toekomstige ontwikkelingen, vooral voor Londense investeerders.

Stadsplattegrond

Ga je naar Londen? Weersvoorspelling

Het huidige weer in de City van Londen:

Ga je naar Londen? Weersvoorspelling

Het huidige weer in de City van Londen:

Londen van boven: Skyline

Voorbeeld eigendom Londen: Condominium

Londen Stad

Modern, stijlvol en midden in het bankwezen en de politiek. De City van Londen biedt aantrekkelijke woonwijken en de beste buurten.

Notting Hill: Comfort

Stylisten die in Soho wonen

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV Magazine over het onderwerp kapitaalinvesteringen.

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik kunnen u helpen bij uw zoektocht naar onroerend goed in Londen. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in centraal Londen. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon Groot-Brittannië: +44 20 3475 9225

E-mail: office@lukinski.com