Onroerend goed makelaar Berlijn: Condominium, Huis en Investering

Real Estate Agent & Luxury Properties Berlin – Het kopen van luxe onroerend goed in Berlijn vereist lokale marktkennis en een agent die de hoofdstad kent als zijn broekzak. De Berlijnse vastgoedmarkt ontwikkelt zich als geen andere in Duitsland. De situatie is zo explosief dat de Senaat nu met wetgeving komt, bijvoorbeeld om de huren aan banden te leggen. Condominiums als investering, voor verhuur of voor privégebruik: naast Hamburg is Berlijn de stad bij uitstek om in onroerend goed te investeren. Maar hoe vind je in Berlijn een goed renderend pand tegen een lucratieve aankoopprijs? Het beste is rechtstreeks contact met ons op te nemen. Terug naar: Luxe makelaars.

Berlijn Centraal: Exclusieve Onroerend Goed & Luxe Goederen

Berlijn biedt vele aantrekkelijke wijken, bijvoorbeeld Friedrichshain, Kreuzberg, Prenzlauer Berg, Grunewald en natuurlijk Tiergarten. Maar wijken als Neukölln trekken ook steeds meer kapitaal en investeerders aan. Wat zijn de voordelen van Berlijn? Wonen in een van ’s werelds metropolen met de beste carrièrekansen, maar ook onderwijs via goede universiteiten, of het nu voor de eigen kinderen is of voor junior personeel voor ondernemers. Als je hier woont, kun je een eersteklas locatie verwachten. Hoogwaardige inrichting in de badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Hier vindt u uw droomhuis.

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 30 398 204 202

E-mail: office@lukinski.com

Een appartement in Berlijn als investering? Vooral in tijden van lage rente, loont het om te investeren in een goed pand. Van het flatgebouw van 50-120 m² tot de stadsvilla met een grondstuk tot 2.100 m², ongeacht het type huis of appartement, wij sporen voor u de eigendommen op die het hoogste rendement en de grootst mogelijke luxe en comfort bieden. Luxueus vrijstaand huis, stadsvilla in Grunewald of lucratief appartementsgebouw in Schmargendorf – wij zijn ook actief in de off-market sector.

Bundestag, Friedrichstraße, Prenzlauer Berg & Co.

De Friedrichstraße is een van de aantrekkelijkste wijken van Berlijn. Hier wonen niet alleen hooggeplaatste politici en ministers, maar ook grote namen uit het bedrijfsleven, de sportwereld en de media. Dit maakt de straat, maar ook het gebied, zeer interessant voor Berlijners en nieuwe burgers.

Meer informatie over de meest exclusieve woonwijken in de hoofdstad vindt u hier: De duurste straten van Berlijn

Prenzlauer Berg, Charlottenburg of Wannsee – u wilt uw eigendom verkopen in een van de trendy wijken van de stad? Hier vindt u alles wat u moet weten over de verkoop van onroerend goed in Berlijn!

Het grote hoogtepunt van de hoofdstad is natuurlijk de Bundestag. Een modern, indrukwekkend gebouw in het centrum van Berlijn.

De infrastructuur is ook uitstekend. Het centraal station van Berlijn bijvoorbeeld is zeer centraal gelegen en kan snel worden bereikt, hetzij met de metro of per taxi. Berlijn heeft ook snelle verbindingen met het Ostbahnhof, het Westbahnhof, maar ook met centraal gelegen stations zoals Gesundbrunnen.

Stadtschloss – een populaire attractie, ook voor de eerste bezoekers van hun nieuwe woonplaats.

Stadsplattegrond

Op zoek naar onroerend goed? Weersverwachting voor Berlijn

De temperaturen in Berlijn vandaag:

Op zoek naar onroerend goed? Weersverwachting voor Berlijn

De temperaturen in Berlijn vandaag:

Berlijn van boven: Skyline

Koop een condominium

Voorbeeld woningen Berlijn: Nieuwbouw

Aantrekkelijke wooneenheden zijn beschikbaar in vele delen van Berlijn. Minimalistisch, modern bouwen is momenteel bijzonder in trek.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan daglicht en open leefruimtes, zoals hier in een voorbeeldige slaapkamerambiance.

Moderne betonbouw is vaak een element dat door het hele huis loopt. De eenvoudige maar exclusieve stijl trekt veel kopers aan.

We besteden ook aandacht aan een open ontwerp in de woonkamers. Voor alleenstaanden, maar ook voor gezinnen, biedt dit de meest flexibele mogelijkheden om gebruik te maken van de eigen kamers.

Leeg appartement of volledig gemeubileerd – wat heeft uw voorkeur?

Tweedeling in de Bundestag

Met name politici in Berlijn hebben behoefte aan de nabijheid van de Bundestag en de verschillende ministeries in de omgeving. Ook hier vindt u aantrekkelijke flats, maar tegen iets hogere huurprijzen dan u in Berlijn gewend bent.

Architectuur in de Bundestag:

Aantrekkelijk wonen te huur of te koop in een condominium.

Nieuw nu! Investeren in Berlijn

Onze nieuwe beleggersbrochure geeft u een klein, eerste overzicht van de Berlijnse vastgoedmarkt in ons kantoor. Aankoopprijzen voor flatgebouwen, huizen en tips voor wijken, van de altijd groene tot de opkomende wijk, waar de rendementen op onroerend goed aantrekkelijk zijn. Lees hier meer:

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV magazine over het onderwerp kapitaalinvestering

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik steunen u bij uw zoektocht naar onroerend goed in Berlijn. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij centraal voor u de meest interessante beleggingsobjecten in Berlijn. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 30 398 204 202

E-mail: office@lukinski.com

Meer over Berlijn: Onroerend goed

Kopen, huren en verkopen van onroerend goed in Berlijn – Berlijn is niet alleen de “place to be” in Duitsland als het gaat om onroerend goed, Berlijn is bekend in heel Europa en wereldwijd. Naast Londen en Parijs is Berlijn de hotspot in Europa voor Europeanen zelf, toeristen en investeerders in onroerend goed.

Berlijn vastgoedmarkt: overzicht

Miljoenen toeristen, plus bijna 4 miljoen inwoners die in de stad wonen, gerenoveerde oude flats in Kreuzberg, chique condominiums in Berlin-Mitte, grote en imposante villa’s in Berlin Grunewald en exclusieve koopwoningen.

De Berlijnse vastgoedmarkt is, door de verschillende wijken, de grote schommelingen van de bevolking, de wetten van de deelstaatregering en ook de internationale investeerders, een vastgoedmarkt waarin u als koper en vooral als investeerder met een portefeuille tijd nodig hebt.

Hier vindt u het grote overzicht, over het onderwerp kopen, verkopen, huren, kapitaalinvesteringen en al het andere wat u moet weten over de Berlijnse onroerend goed markt.

Onroerend goed verkopen in Berlijn

Berlijn staat bekend als de hoofdstad, een universiteitsstad en een historisch bolwerk. Als internationale locatie is Berlijn een aantrekkelijke plaats om te wonen voor mensen van over de hele wereld. Terwijl de wijk Wilmersdorf in Charlottenburg overtuigt met zijn goed onderhouden groene ruimtes, inspireren de woonwijken Prenzlauer Berg en Weißensee in Berlijn-Pankow met hun onklopbare prijzen en centrale ligging. U wilt uw appartement, uw appartementsgebouw of uw eigendom in de wereldmetropool Berlijn verkopen? Met onze gratis gidsen en tips over de onderwerpen verkoop van onroerend goed en taxatie van onroerend goed, bent u goed voorbereid. Terug naar overzicht: Onroerend goed verkopen in Berlijn.

Wonen in Berlijn: Populaire woonwijken

Wonen in Berlijn – Wij laten u kennismaken met de mooiste wijken van de Duitse hoofdstad en vertellen u waar u de beste, kwalitatief beste en meest exclusieve panden kunt kopen om uw nieuwe huis in te richten, of welke wijken het meest geschikt zijn om er als investering in een pand te investeren. Wij presenteren hier de populairste woonwijken – van het chique Grunewald tot het charmante Schmargendorf en het rustige Dahlem tot het historische Charlottenburg.

  • Grunewald
  • Charlottenburg
  • Dierentuin
  • Dahlem
  • Schmargendorf
  • Prenzlauer Berg
  • Kreuzberg
  • Kurfürstendamm