Villa Tour Marbella: Het Miami van Europa! 5 Hoogtepunten @ FIV Magazine

Nadat we reeds naar Villa Tour in Los Angeles zijn geweest voor FIV Magazine (onroerend goed magazine), nemen we u in dit nummer mee naar Marbella. Marbella ligt in Spanje en is bijna een van de zuidelijkste punten van het Europese vasteland.

Hotspot in Europa: Fantastisch weer + villa’s

Velen noemen Marbella het Miami van Europa. Constant goed klimaat, veel zonnige dagen, weinig regen en zelfs in de winter is het nog een aangename 11 tot 17 graden. De beste locatie, het beste weer, de reden waarom Marbella één van de hotspots in Europa is geworden, naast Mallorca, Ibiza of ook Mykonos (Griekenland).

Marbella: het “Miami van Europa” voor vele golfers

Villa in Marbella – Vooral voor golfliefhebbers is Marbella één van de hotspots in Europa. Velen noemen Marbella de “Maimi van Europa”. Een aangenaam tot warm klimaat het hele jaar door en bijna uitsluitend zonnig in alle seizoenen. Samen met de hotspots Mallorca en Ibiza wordt Marbella beschouwd als een van de hotspots in de Middellandse Zee.

  • Koop een villa in Marbella

Tip! Villa Tour @ FIV Real Estate Magazine

Golfspelers – Marbella wordt het “Miami van Europa” genoemd vanwege de vele golfbanen. Geen enkele andere plaats in Europa heeft zoveel eersteklas golfbanen. Er zijn er meer dan 100 binnen een uur van Marbella, en dat is de reden waarom zoveel golfliefhebbers naar de stad en de kust trekken.

Vliegveld Málaga naar Marbella: 40 minuten

Zakenreizen – Het is ook niet ver naar de luchthaven. Van het stadscentrum van Marbella naar de luchthaven van Malaga is het slechts 40 minuten rijden met de auto. Zo kunt u binnen drie tot vier uur in de meeste Europese hoofdsteden zijn.

Bent u geïnteresseerd in woningen & villas in Marbella? Misschien is dit precies het juiste moment om uw exclusieve finca in Marbella te vinden!

In het nieuwe nummer van Immobilienmagazin neem ik u mee en laat ik u kennismaken met 5 hoogtepunten in de stad die ik net aan mijn portefeuille heb toegevoegd.

7 dagen Marbella

16 Vastgoedinspectie

5 geselecteerde, exclusieve objecten

Lees hier verder, in FIV Magazine: Villa Tour Marbella.

Plaats: Marbella in Europa

Als u Marbella nog niet kent, is hier een andere kijk op de stad vanuit Europees perspectief.

Marbella in Europa

Marbella zelf is, zoals beschreven, een van de zuidelijkste punten van het Europese vasteland. Slechts een paar kilometer verder ligt de Straat van Gibraltar. Van daaruit is het slechts een steenworp naar de Afrikaanse kust. Bij goed, helder weer (meestal) kunt u vanaf het strand zelfs de Afrikaanse kust zien.

Marbella Stad: Kaart

Hier kunt u Marbella stad nog eens zien. Het strekt zich uit langs de kustlijn.

Onroerend goed in Marbella: Voorbeeldwoningen

Hier wil ik u nog 2 exclusieve eigendommen in Marbella voorstellen. Een villa ontworpen door de bouwer zelf voor 4,4 miljoen euro en een tweede, mijn huidige favoriet, met daghuis, nachthuis en waterval voor 2,95 miljoen euro.

Ultra modern met waterval voor 2.95 Miljoen

Ik heb het genoegen u vandaag deze exclusieve villa te presenteren! Deze villa is iets heel speciaals, het is niet “zomaar” gebouwd, het is gepland, uitgedacht! Een huis voor overdag, een huis voor ’s nachts, een uitnodigend, groot zwembad en een eigen waterval van 10 meter. Wat wil je nog meer? Vandaag neem ik u mee naar één van de meest exclusieve villa’s in Marbella City, met 1.320 m² voor een prijs van bijna 3 miljoen euro. Welkom in Marbella!

Design villa bij “Golden Mile” voor 4,4 miljoen

Welkom in deze villa van 4,4 miljoen in Marbella! 1.530 m² grond, 767 m² leefruimte, vandaag neem ik u mee naar Marbella, één van de hotspots in Europa naast Mykonos (Griekenland), Mallorca en Ibiza. Deze villa ligt in het midden van de stad Marbella, op de meest exclusieve locatie met uitzicht op de Middellandse Zee. Klik hier om naar de villa te gaan, in Lukinski Home: 4,4 Mio Villa Marbella.