Designvilla in Marbella voor 2,95 miljoen euro: veel licht, zwembad & waterval

Design villa in Marbella voor 2.950.000 mio. euro – Ik mag u deze exclusieve villa vandaag presenteren! Deze villa is iets heel speciaals, het is niet “alleen maar” gebouwd, het is gepland, doordacht! Een huis voor overdag, een huis voor ’s nachts, een uitnodigend, groot zwembad en een eigen waterval van 10 meter. Wat wil je nog meer? Vandaag neem ik u mee naar één van de meest exclusieve villa’s in Marbella City, met 1.320 m² voor een prijs van bijna 3 miljoen euro. Welkom in Marbella!

Ligging in Marbella: Hotspot en “Tropical”

Marbella biedt kopers van onroerend goed een van de meest exclusieve locaties in Europa. Velen noemen Marbella het “Miami van Europa”. Waarom? Er zijn meer dan 100 golfbanen in de directe omgeving. De luchthaven is in 30 à 40 minuten te bereiken, en het klimaat en het weer zijn het hele jaar door aangenaam en warm. Mykonos, Mallorca, Ibiza, Monaco en Marbella. Zelfs sterren als Christiano Ronaldo zouden hier gekocht hebben. Marbella is een van de hotspots aan de Middellandse Zee.

Marbella: het “Miami van Europa” voor vele golfers

Villa in Marbella – Vooral voor golfliefhebbers is Marbella één van de hotspots in Europa. Velen noemen Marbella de “Maimi van Europa”. Een aangenaam tot warm klimaat het hele jaar door en bijna uitsluitend zonnig in alle seizoenen. Samen met de hotspots Mallorca en Ibiza wordt Marbella beschouwd als een van de hotspots in de Middellandse Zee.

 • Koop een villa in Marbella

Villa in een oogopslag

Allereerst de belangrijkste kerncijfers van de villa in een oogopslag:

 • Aankoopprijs in dollars: $ 3.480.000
  Aankoopprijs in euro’s: € 2.950.000
  Aankoopprijs in ponden: £ 2.550.000
  Aankoopprijs in Zwitserse frank: CHF 3.190.000
 • Oppervlakte in SqFt: 14,208
  Oppervlakte in m²: 1.302
 • Woonoppervlak in SqFt: 6,275
  Woonoppervlak in m²: 583
 • Slaapkamers: 6; Badkamers: 6

Koop een villa: Bekijk lijst

Bent u geïnteresseerd in een villa in Marbella? Hier vindt u het exposé van de villa, in Lukinski Home:

De Villa: Exclusief met dag- en nachtverblijf

Allereerst de feiten van het pand: De villa is gelegen op een totale oppervlakte van 1.302 m² en biedt een bewoonbare oppervlakte van 583 m².

De villa (nieuwbouw) is gelegen op één van de meest exclusieve locaties in Marbella, direct boven de “Golden Mile”, in het hart van de stad. De Golden Mile ligt boven het “strand- en stadsgebied” en strekt zich uit tot op de berg (Shell Mountain).

Hoe hoger de ligging, hoe exclusiever de villa’s.

De hele wijk is alleen toegankelijk via Checkpoint, dus het gebied biedt een uiterst veilige locatie, dag en nacht.

Deze ligt niet alleen hoger, dus ook erg veilig, de villa zelf rijst op een kleine landtong, dus heeft een absoluut onbelemmerde ligging/uitzicht. Perfect uitzicht op de bergen en tegelijkertijd op de Middellandse Zee en het centrum van Marbella, bijvoorbeeld vanaf het dakterras van het daghuis. Maar daarover dadelijk meer.

Allereerst een bijzonderheid, de villa’s in de wijk zijn allemaal gebouwd in de Spaanse stijl, dus er is een heel andere flair in deze wijk dan in een complete nieuwbouwwijk. Terwijl deze woningen een ultra modern statement zijn in de buurt.

Reeds voor het huis, bij de ingang, is men in eerste instantie sprakeloos, vooral als men niet gewend is aan deze hoeveelheid palmbomen. Een privacyscherm maar ook een bron van schaduw.

Onroerend goed: Hoogtepunt architectuur

Woning – de woning zelf lijkt in eerste instantie één geheel, maar is verdeeld in een groter huis voor ’s morgens en ’s avonds en een kleiner huis voor overdag. Beide gebieden zijn verbonden, met dakbedekking. Zo leven de mensen in Spanje, vooral in gebieden als Ibiza en Marbella, waar het huis en het land soms vloeiende overgangen hebben.

Dagverblijf en Avondverblijf

Het dagverblijf is verdeeld in twee centrale ruimtes en een dakterras, dat erboven uitsteekt. Werken en of wonen, dineren met vrienden of familie en voor ruimte en vrijheid, boven op het terras.

Het avondhuis is ontworpen voor de avond, de nacht en de ochtend. Er zijn in totaal 6 slaapkamers en 6 badkamers. De afzonderlijke ruimtes in dit huis verspillen niet te veel ruimte, waardoor er veel ruimte en ruimte overblijft voor de tuin, het zwembad en het dagverblijf.

Uitrusting en extra’s

Extra’s in een oogopslag:

 • Alarm
 • Hoog niveau
 • Airconditioning
 • Gemeubileerd
 • Lift
 • Vloerairconditioner
 • Nieuw gebouw
 • Tuin
 • Zwembad
 • Zeezicht
 • Moderne technologie

Zwembad en waterval

Het zwembad loopt niet dwars door het huis, zoals de meeste doen, maar strekt zich uit van het huis weg naar de Middellandse Zee. Dit geeft het zwembad iets statigs, door het slimme gebruik van de ruimte. Het ultieme hoogtepunt is echter een 10 meter lange kunstmatige waterval. Wanneer de waterval in werking is, straalt hij over het hele terrein een charmante sfeer uit, bijna alsof u zich in het bos bevindt en het kabbelen of, nog beter, het ruisen van een beekje kunt horen.

Zo brengt u de zee en het water rechtstreeks in uw huis.

Marbella: Villa, klimaat en een nieuw huis?

Perfecte locatie, in het midden van Marbella, boven de Golden Mile. Vrij uitzicht, tot aan het strand, het stadscentrum en, natuurlijk, tot aan de Schelpenberg. Wist je dat? In Marbella, zeggen ze dat Shell Mountain altijd het slechte weer weghoudt van de stad. De warmte van het binnenland, maar ook wolken en regen. Marbella heeft dus altijd een aangenaam, warm klimaat en het jaar wordt bijna uitsluitend gedomineerd door zonnige dagen.

De bijzondere verdeling in twee verschillende sectoren, de ruime buitenruimte met statig zwembad en waterval, dat is wat deze woning zo bijzonder maakt.

Vrije ruimte voor singles, koppels en ondernemers, maar ook voor het gezin.

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Alle foto’s zijn te vinden in de galerij, bovenaan!

Tip. Huren – Ook, altijd belangrijk in hotspots als Marbella, huren tijdens de tijd dat ze niet ter plaatse zijn. Velen zijn in Marbella (Miami van Europa) vooral tijdens de koude wintermaanden. In de zomer worden veel van de villa’s tegen goede prijzen verhuurd, dus voor u, een goed rendement als ze leeg staan!

Marbella: Ligging en kaart (Macro)

Hier volgt een korte blik op de ligging van Marbella in het zuiden van Spanje, vlakbij Gibraltar, het zuidelijkste punt van het Europese vasteland.

Marbella biedt:

 • Slechts 40 minuten naar de luchthaven (Málaga)
 • Meer dan 100 golfbanen in de buurt
 • Middellandse Zee en eersteklas klimaat

Micro-perspectief: Stad

Als u beter kijkt, ziet u de typische stedelijke bebouwing, langs de kust.

Bent u geïnteresseerd in een villa in Marbella? Hier vindt u het exposé van de villa, in Lukinski Home:

Nieuw in Marbella: Villa in Sierra Blanca

Villa in Marbella voor €4.400.000 – Welkom in deze villa van 4,4 miljoen in Marbella! 1.530 m² grond, 767 m² leefruimte, vandaag neem ik u mee naar Marbella, één van de hotspots in Europa naast Mykonos (Griekenland), Mallorca en Ibiza. Deze villa ligt in het midden van de stad Marbella, op de meest exclusieve locatie met uitzicht op de Middellandse Zee. Klik hier om naar de villa te gaan, in Lukinski Home: 4,4 Mio Villa Marbella.