Villa in Marbella: Huis, perceel, zwembad – wonen in de “Golden Mile” voor 4,4 miljoen euro

Villa in Marbella voor €4.400.000 – Welkom in deze villa van 4,4 miljoen in Marbella! 1.530 m² grond, 767 m² leefruimte, vandaag neem ik u mee naar Marbella, één van de hotspots in Europa naast Mykonos (Griekenland), Mallorca en Ibiza. Deze villa ligt in het midden van de stad Marbella, op de meest exclusieve locatie met uitzicht op de Middellandse Zee. Klik hier om naar de villa te gaan, in Lukinski Home: 4,4 Mio Villa Marbella.

Villa in een oogopslag: Sierra Blanca

Villa – Deze villa is iets speciaals wat betreft de indeling en architectuur! Deze villa is niet “standaard”, want hij is niet ontworpen voor een anonieme koper, maar oorspronkelijk met een persoonlijk tintje. Dit is te zien tijdens de bezichtiging, maar ook in de details van deze exclusieve villa van 4,4 miljoen, in het hart van Marbella.

Oorspronkelijk was het eigendom bestemd voor een geliefde. Het is precies deze aandacht voor detail die te zien is in elke kamer tijdens de rondleiding, van het individuele badkamerontwerp (waarover later meer), tot de al even individuele slaapkamers, tot plafondelementen die doen denken aan “cottages” in individuele kamers, door extra schuine plafonds, voor nog meer slaapcomfort.

Plus een zeer ruim terras, het grote zwembad en natuurlijk de perfecte ligging, midden in Marbella, met vrij uitzicht op de Middellandse Zee.

Marbella: het “Miami van Europa” voor vele golfers

Villa in Marbella – Vooral voor golfliefhebbers is Marbella één van de hotspots in Europa. Velen noemen Marbella de “Maimi van Europa”. Een aangenaam tot warm klimaat het hele jaar door en bijna uitsluitend zonnig in alle seizoenen. Samen met de hotspots Mallorca en Ibiza wordt Marbella beschouwd als een van de hotspots in de Middellandse Zee.

 • Koop een villa in Marbella

Villa in een oogopslag

Allereerst de belangrijkste kerncijfers van de villa in een oogopslag:

 • Aankoopprijs in dollars: $ 5.190.000
  Aankoopprijs in euro’s: € 4.400.000
  Aankoopprijs in ponden: £ 3.380.000
  Aankoopprijs in Zwitserse frank: CHF 1.080.000
 • Oppervlakte in SqFt: 16,468
  Oppervlakte in m²: 1.530
 • Woonoppervlak in SqFt: 8,255
  Woonoppervlak in m²: 767
 • Slaapkamers: 5; Badkamers: 6

Koop een villa: Bekijk lijst

Bent u geïnteresseerd in een villa in Marbella? Hier vindt u het exposé van de villa, in Lukinski Home:

Locatie in Marbella: Golden Mile

Ligging – Als u in het centrum van Marbella wilt zijn, op slechts 30 of 40 minuten van de luchthaven (Malàga) en op slechts enkele minuten van de Middellandse Zee, moet u zich in het stadscentrum vestigen, of meer precies in de wijken boven de Golden Mile. Ook links en rechts van het stadscentrum, de “Oude Stad” van Marbella.

Deze uiterst goede locatie biedt dus ultieme nabijheid tot de stad, het strand, de luchthaven en ook exclusiviteit en veiligheid; een belangrijk aspect voor veel kopers.

Locatie in een oogopslag:

 • Middellandse Zee en eersteklas klimaat
 • Slechts 40 minuten naar de luchthaven (Málaga)
 • Meer dan 100 golfbanen in de buurt

Marbella: Ligging en kaart (Macro)

Hier volgt een korte blik op de ligging van Marbella in het zuiden van Spanje, vlakbij Gibraltar, het zuidelijkste punt van het Europese vasteland.

Micro-perspectief: Stad

Als u beter kijkt, ziet u de typische stedelijke bebouwing, langs de kust.

Interieurs: woonkamer, slaapkamers en badkamers

Woonruimte – Een kort overzicht van de woning: De totale woonoppervlakte van 767 m² is verdeeld over 5 slaapkamers, 6 badkamers en een zeer grote leefruimte op de begane grond.

Leefruimte: Woonkamer Galerij en Eetkamer

Het woongedeelte is min of meer een woonkamer, galerij en eetkamer in één. Zelden te vinden, vaker zijn de villa’s hier in Marbella en aan de Costa del Sol opgedeeld in individuele kamers in plaats van ruime vertrekken. Dit is wat deze villa zo speciaal maakt. De ontvangstruimte en de overgang naar het woongedeelte, zijn uitnodigend. Vooral als u goed woont in Marbella, met familie en vrienden, een belangrijk aspect bij het kopen.

Het interieur is, zoals reeds kort beschreven, zeer ruim, vooral op de begane grond, in een grote, open woonruimte. Alles is gemaakt van mooie materialen, inclusief de entertainment hoek, exclusief marmer. Wat mij bijzonder beviel aan het pand, naast de grote, open ruimtes, waren de ramen op de begane grond, voor extreem veel licht.

Bovenverdieping: slaapkamers en badkamers

Op de eerste verdieping vindt u ook drie kamers, elk met een aparte badkamer. Het hoogtepunt is dat elke kamer individueel is ontworpen en ingericht. Op de eerste verdieping is er ook een aparte buitenruimte (terras) voor elke kamer, met uitzicht op de Middellandse Zee, natuurlijk.

Als u nog meer hoogtepunten van interieurdesign wilt zien, bekijk dan de galerij hierboven!

Kelder: Wellness, Fitness en Persoonlijk

Kelder – De kelder heeft ook een eigen spa of wellnessruimte met sauna, minibad en u heeft ook voldoende ruimte voor uw eigen kleine fitnessruimte. Bovendien vindt u een extra kamer in de kelder die kan worden gebruikt door personeel (nanny of iets dergelijks), bijvoorbeeld.

Binnenland samengevat:

 • Begane grond: Grote woonkamer plus keuken
 • Eerste verdieping: woonkamer, slaapkamers en badkamers
 • Kelder: Spa, fitness en personeelsruimte

Perfect voor gezinnen die hun tijd apart kunnen doorbrengen, maar ook perfect voor verhuur. Huren is een groot probleem in Marbella, omdat veel mensen hier maar een paar maanden van het jaar doorbrengen, bijvoorbeeld in de herfst en de winter. Dan gaan ze in de lente en de zomer terug naar huis. Verhuur, onderhoud, alles is geregeld. Service is ter plaatse.

Verdere uitrusting

Hier zijn nog een paar hoogtepunten van de villa:

 • Garage
 • Alarm
 • Hoog niveau
 • Airconditioning
 • Open haard
 • Kelder
 • Vloerairconditioner
 • Uitgeruste keuken
 • Op het zuiden
 • Zwembad
 • Gecentraliseerde verwarming
 • 24-uurs bewaking
 • Particuliere verstedelijking
 • Zeezicht

Eigendom: Terras, Tuin, Zwembad en Parkeren

Laten we verder gaan met het terras, de tuin, het zwembad en de parkeerplaats.

Zeezijde: terras, tuin en zwembad

Perceel – Er is geen zicht op het perceel van buitenaf. Tegelijkertijd is er een uitstekend uitzicht vanaf het eigendom, omlaag naar het strand en over de hele Middellandse Zee. De villa zelf ligt iets verder op, in de exclusieve winkels, hier blokkeert niets het prachtige uitzicht, dag en nacht. Vooral de sterrenhemel is altijd prachtig bij ja, die weinig licht uit de stad geeft en helemaal geen licht aan de Middellandse Zee.

In de ruime tuin vindt u ook het zwembad, dat niet alleen verkoeling biedt, maar ook echt geschikt is om in te zwemmen. Natuurlijk, het ligt op het zuiden, dus de watertemperatuur is altijd aangenaam.

De tuin is nu nog vrij minimalistisch, maar hier zou een echte, kleurrijke oase van bloemen kunnen worden gecreëerd, afhankelijk van uw wensen. In Marbella groeien immers palmbomen, bananenbomen, maar ook sinaasappels. Trouwens, de oogsttijd voor sinaasappels begint in december, had je dat verwacht? Dit betekent dat u in Marbella sinaasappels kunt plukken in het midden van de winter!

 • Voorkant: vrij uitzicht op zee, op het stadscentrum
 • Achterkant: Uitzicht op de bergen (Muschelberg)
 • Bijna alle dagen van het jaar heldere sterrenhemels

Bergkant: BBQ en 400 jaar oude olijfboom

Achter de villa is nog meer ruimte, bijvoorbeeld voor de BBQ. Afhankelijk van de stand van de zon en het seizoen wordt deze ruimte vooral in de hete zomermaanden gebruikt. Een ander hoogtepunt: een speciaal geplante, 400 jaar oude, indrukwekkende olijfboom. Wist je dat? Olijfbomen kunnen duizenden jaren oud worden.

Een ander hoogtepunt, een kleine waterval, vlak naast de BBQ plaats.

Aan de zijkant: 2 parkeerplaatsen (overdekt), eigen weg

U bereikt uw privéparkeerplaats via een kleine, eigen weg. Hier heb je plaats voor 2 auto’s.

Voor golfers een even aantrekkelijke locatie, Marbella is het “Miami van Europa”, er zijn meer dan 100 golfbanen in de buurt! Met de auto bereikt u in een paar minuten verschillende zeer goede golfbanen (tip: golfbanen in Marbella). Bijvoorbeeld, de Los Naranjos Golf Club. Vertaald betekent dit de sinaasappelbomen.

 • Zwembad en overdekte ligweide
 • Groot terras
 • Parkeerplaats; toegang via privéweg
 • 400 jaar oude olijfboom
 • Waterval

Eersteklas klimaat, geweldige restaurants, een levendig stadscentrum, de ligging in een van de meest exclusieve wijken, deze villa van 1.530 m² / 767 m² is een echt hoogtepunt. Vooral door de persoonlijke inzet van de bouwer, bij de conceptie.

Nieuw in Marbella: Designer Villa

Design villa in Marbella voor 2.950.000 mio. euro – Ik mag u deze exclusieve villa vandaag presenteren! Deze villa is iets heel speciaals, het is niet “alleen maar” gebouwd, het is gepland, doordacht! Een huis voor overdag, een huis voor ’s nachts, een uitnodigend, groot zwembad en een eigen waterval van 10 meter. Wat wil je nog meer? Vandaag neem ik u mee naar één van de meest exclusieve villa’s in Marbella City, met 1.320 m² voor een prijs van bijna 3 miljoen euro. Welkom in Marbella!

 • Design Villa in Marbella