Win 1x GRATIS TICKET voor exclusieve model training

Ons reclamebureau geeft in samenwerking met het modellenbureau CM Models en de fashion & design portal Fashion-Interview.com een WILDCARD weg voor een exclusieve modellencoachingsessie op 23 augustus in het Mediapark in Keulen. Kruip voor een dag in de huid van een model en leer onder begeleiding van deskundigen meer over uw eigen lichaam en de modellenindustrie.

Win een exclusieve model coaching sessie!

Op 23 augustus 2015 vindt een exclusieve Model Coaching Day plaats bij het Keulse modellenbureau CM Models. Met regelmatige model coaching sessies onder begeleiding van exclusieve experts, leert het CM Models team haar agency modellen de “vaardigheden” van een succesvol professioneel model. Nieuwe gezichten en ervaren modellen groeien boven zichzelf uit en worden steeds beter. Plaatsen zijn beperkt! Aangezien de vraag zeer groot is, zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar voor het publiek. In samenwerking met onze partners Fashion-Interview.com & CM Models, geven wij een wildcard ter waarde van 89,50 euro weg voor de modellencoaching op 23 augustus 2015.

Met geselecteerde deskundigen traint u uw eigen “persoonlijkheid” samen met de modellen van het agentschap. Of het nu op het werk is, voor klanten of bij agentschappen: de eerste indruk telt! Een sterke persoonlijkheid is hiervoor zeer belangrijk! De nadruk van de dag ligt op zelfvertrouwen en zelfbeoordeling. Je neemt deel aan alle coachings- en trainingssessies – een ideale jump in de modellenwereld.

 

 

En dit is hoe je meedoet aan de wedstrijd:

Like de CM Models pagina op Facebook en schrijf je in voor de “CM Academy Nieuwsbrief” – jouw naam zal in de loting zitten voor de “CM Coaching Wild Card”!

Op 23 augustus start CM Models in het Media Park in Keulen met de volgende exclusieve model coaching voor agency modellen en beperkte externe deelnemers. Het gaat allemaal om je “persoonlijkheid” in banen, voor klanten of voor de camera. Grijp je kans en win de exclusieve wildcard! Met ons reclamebureau, Fashion Interview & CM Models kun je nu een wildcard winnen en gratis deelnemen aan de agency model coaching.

 


 

Doe nu mee en win: CM Coaching Wild Card!

Hier vindt u alle informatie over de wedstrijd. De sluitingsdatum is 20.08.2015, 14.00 uur.

 


 

 

Dag 1

+ Zondag, 23.08. Persoonlijkheid & Zaken

Focus: Zelfvertrouwen en zelfbeoordeling zullen je vooruithelpen in jobs, agentschappen en met klanten. Hoogtepunten van de dag:

 • 10.30 – 12.30 – Lichaam en geest
  Leer een positieve houding en lichaamstaal van Lutz, succesvol mannelijk model
 • 12.30 – 13.30 – Angsten vs Zelfvertrouwen in Job en Casting
  Charisma en persoonlijkheidsontwikkeling door Horst Wenzel, bekend van RTL, NTV, ARD, en vele anderen.
 • 14.00 – 14.30 – Beheer van sociale media
  Facebook, Instagram & Co. voor Models by Hanna, Social Media Management SMO
 • 14.30 – 17.00 – Succes en plaatsing
  Model worden: Wat ik in mijn eentje moet doen door Marcel Valentino, succesvol herenmodel

 

Dag 2

+ Zondag, 30.08. Know How & Training

Focus: Overtuig je klanten. Fotograaf of creatief directeur: met tips over sport, voeding en gedetailleerde training in poseren en catwalk.

 • 10.00 – 12.30 – Poseren en acteren
  Hoe word ik poseerbaar? door Oliver Rudolph, mode fotograaf
 • 13.00 – 14.30 – Schoonheid, fitness en voeding
  In een gezond lichaam leeft een gezonde geest door Amir Ascaso, Fitness Coach & Consultant
 • 15.00 – 17.30 – Caltwalk
  Met welke houding en charisma loop ik over de OmegaCaltwalk , succesvol mannenmodel?
 • 17.45 – 18.30 – Hoe zorg ik dat ik er op mijn best uitzie voor de banen
  Welke regels moet ik in acht nemen ten overstaan van de klant Speaker volgt