Interview! CM Modellen in StartupValley Magazine Berlijn

“Good Morning Press” op maandag fleurt het begin van de week op! Gelukkig is het vandaag maand en is het nieuwe interview in het Berlijnse tijdschrift, StartupValley, uit! In het interview praat ik met redactrice Sabine Elsässer over ons modellenbureau CM Models, dat steeds meer aandacht krijgt in Berlijn, Hamburg, maar ook Parijs en Stockholm. meer en meer aandacht. In het interview zijn er veel nieuwe antwoorden over het agentschap en over model worden en zijn. In het online magazine geef ik uitgebreide informatie over ons werk en als extraatje natuurlijk tips voor jonge ondernemers!

 

“Het belangrijkste is om in jezelf te geloven!”

Lees nu, de Günder Talk over CM Models: Het Modellenbureau

Waar gaat het over? Alles in één: jonge ondernemers, start-ups & oprichters

In een tijdschrift voor startende ondernemingen is er naast het modelonderwerp natuurlijk ook een beetje aandacht voor ondernemerschap, management, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Voor mij, zoals voor veel succesvolle oprichters, geldt de zin: “Je moet in jezelf geloven”. Deze zin staat ook in de kop van het interview op StartupValley. Het interview is zeer gedetailleerd en geeft jonge ondernemers ook een inzicht in hoe zij met succes een bedrijf kunnen opzetten en structureren.

Als jonge ondernemer moet je in jezelf geloven! In het begin zullen veel mensen zeggen dat je idee niet goed is, dat het al bestaat, dat het geen zin heeft. Maar als je je inspant en jezelf en je “product”, niet alleen je bedrijf maar ook je media, voortdurend verbetert en optimaliseert, zul je vroeg of laat blijvend succes hebben. Met dit interview wil ik jonge ondernemers wat spirit geven op hun weg naar zelfstandig ondernemerschap!

Het interview over het modellenbureau – het succesverhaal

Klik hier om direct naar het interview te gaan:

Interview im Startup Valley Magazin (Berlin) über CM Models

Met dank aan Sabine Elsässer (StartupValley News) voor het interview!

 

 

HET MODELBOEK voor slechts 29,90 op Amazon!