Nieuw! Keuls Modellenbureau

Opvallend, buitengewoon, luid en commercieel. In juni 2014 is het zover, er wordt een nieuw modellenbureau opgericht! Met het nieuwe agentschap willen we een leemte opvullen die in Keulen bestaat. Geen agentschap is wild, luid en extravagant. Dat zullen we zijn! Onze sedcard-selectie zal gewijd zijn aan modellen met karakter. Door hun leeftijd, tatoeages of opvallende gezichten – ons model management voor veeleisende projecten. Een stukje Berlijn in Keulen!

“We hebben een interessant alternatief voor de Keulse TV- en reclamebureaus.”

Modellen

Model Media Bureau

Tot op heden zijn al onze modelbeheerprojecten met topposities vertegenwoordigd in de Google-ranglijsten. Ons kindermodellenbureau Modelkids(www.modelkids.de) staat zelfs op pagina 1, positie 2 in Keulen. Binnen slechts één jaar hebben we een geweldig platform voor modelboekingen gecreëerd. TI Models (www.ti-models.de) houdt zich ook staande na het eerste jaar – castings, catalogusshoots, veel B2B (groothandel). Twee bureaus, eerder casual, die we nu uitbreiden met een extravagant alternatief voor creatieve klanten.

CM Models ModelagenturEen modern model mediabureau is onmisbaar voor uw mobiele media. Wij combineren de marketing en PR van een klassiek reclamebureau met de nieuwe tijdgeest en digitale, mobiele media. Het belang van modelmedia neemt toe, maar de omgang tussen webgebaseerde en mobiele websites is altijd een extra inspanning, zowel voor het projectbeheer in het agentschap als voor de communicatie. Hier rijzen veel vragen die we nu niet allemaal kunnen beantwoorden: “Mobile First”, “Always On”, enz. Ons model media agentschap heeft een slimme combinatie van mobiele en stationaire weergave ontworpen voor het Keulse modelagentschap. Voor sommigen hoge-resolutiebeelden in full HD, voor anderen snelle laadtijden en geoptimaliseerde paden (usability). Een must voor hun eigen websites en de aanwezigheid van het bedrijf op het internet voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablet-pc’s.

Wij besteden veel aandacht aan media- en webdesign, aan de inhoud en de paginastructuur, maar ook aan alle aspecten van gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk aan alle communicatie met onze klanten – modelmedia is een inspanning, maar het is het waard! We waren in staat om een moderne, mobiele online aanwezigheid voor modellen en boekers te creëren voor het nieuwe Fitness & Tattoo modellenbureau. Zoals u ziet, zijn media anno 2015 uitgebreider dan vroeger – maar met het juiste modelmediabureau aan uw zijde kunt u toch heel gemakkelijk tienduizenden lezers bereiken. Als u vragen heeft, neem dan contact op met de modelmedia-experts van Lukinski.

Dank aan het hele team van het modellenbureau rond Oliver Wasko en Guido Meisenheimer voor de geweldige samenwerking!

 

Modellenbureau: Pagina 1 op Google

Hoe efficiënt een dergelijke gestructureerde online aanwezigheid van modellenbureaus is, kunt u zien met een eenvoudige zoekopdracht op Google naar“modellenbureau Keulen“.

 

Kontakt Button zu Model Media Agentur Experte Stephan M. Czaja

 

 

2015: Het modellenbureau voor nieuwkomers & topmodellen

Het nieuwe modellenbureau CM Models zal zich spoedig vestigen als een van de toonaangevende casting- en boekingsbureaus in de Duitse modewereld. Het agentschap is niet alleen reeds aanwezig in Keulen, maar ook in Hamburg en Berlijn. Met moderne media, een reclamebureau op de achtergrond en een sterk team van modellenbureaus. Je kunt alles wat belangrijk is online vinden op www.cmmodels.com! Verschillende sedcard downloads van de individuele fitness en tattoo modellen – in hoge kwaliteitsnormen – of de effectieve startpagina met speciaal ontworpen beeldmateriaal. Naast CM Models zijn er natuurlijk nog andere zeer goede en gerenommeerde agentschappen in Keulen en omgeving, waaronder VIA Modelmanagement of Infamous Models. Ik werk altijd graag samen met mode- en modellenbureaus en hoop in de toekomst een klein deel uit te maken van deze prachtige grote, kleine wereld.

Als je vragen hebt over mode en modellenwerk, kijk dan eens naar de gedetailleerde Modeltermen Woordenlijst van CM Models. Hier vindt u niet alleen waardevolle tips voor modellen over hoe te solliciteren als fotomodel of voor castings. Er zijn ook interessante onderwerpen voor modelzoekers zoals creative directors & co. Hier vindt u interessante informatie over commissies van agentschappen en boekingsprocedures.

_____

Perscontact

Contactadressen vindt u hier.