Mealmates – Heerlijke maaltijd bestellen, uw aanbeveling voor bezorgdiensten in Keulen

Nieuw zakenmodel in Keulen, Mealmates. Bij de Keulse start-up kunt u eten bestellen voor lunch en diner. Met slechts een paar klikken op hun website: bezorgservice. Leveringen worden in een kort tijdsbestek gedaan met milieuvriendelijke elektrische scooters. Het bezorggebied bestrijkt alle drukke delen van Keulen – Mediapark, Innenstadt, Ehrenfeld en nog veel meer. Met dagelijks wisselende gerechten, met vlees en veganistisch. Desserts ook, natuurlijk. Voor werknemers in kantoren, agentschappen, de perfecte service. Vandaag was weer zo’n dag. Het bureau ligt vol met werk en er staat nog een afspraak op de kalender. De honger neemt toe! Dus voordat ik voor mijn lunch kon zorgen, moest ik een kleine inhoud workshop doen. Anderhalf uur later was ik klaar… en hongerig, klaar om te eten! Een salade nu?

  • Menu: Caesar salade voor €8.50
  • Met gemarineerde kipfilet
  • Gedroogde tomaten
  • Olijven
  • Croutons
  • Extra brood en dip

 

Online bestellen – Ceaser Salade van Mealmates Bezorgservice

Vandaag kreeg ik mijn eerste bestelling van Mealmates bezorgdienst, rechtstreeks naar het kantoor. Caesar salade €8.50 met gemarineerde kipfilet, gedroogde tomaten, olijven en croutons. De jongens van de bezorgdienst hebben al veel moeite gedaan voor de verpakking. Salade, brood, saus, alles apart verpakt en milieubewust, in papier. De salade, knapperig, gevarieerd en vooral vers! Het werd vergezeld door een kleine, heerlijke dip, twee sneetjes knapperig brood. Zoals u aan het resultaat kunt zien – erg lekker! 100% klaar en vol.

 

Het bewijs! Online eten bestellen kan heerlijk zijn – met Mealmates

essen-bestellen-lieferservice-koeln-italienisch-sushi-lebensmittel-online-ceasar-salad-buero-design

 

Ook de recensies op Google zijn onveranderlijk positief! U kunt alle beoordelingen van Mealmates hiervinden.

“Een echt alternatief voor de dagelijkse zoektocht naar een lekkere lunch.”
“Aanmelden en bestellen duurde niet langer dan 5 minuten.”
“Er zijn maar twee gerechten per dag, maar ze zijn echt goed.”

 

essen-bestellen-lieferservice-koeln-italienisch-sushi-lebensmittel-online-ceasar-salat

 

Online bestellen – lekker eten uit de buurt van Keulen

Bestel uw lunch of diner bij u thuis of op kantoor met slechts een paar muisklikken op www.mealmates.de. In een kort tijdsbestek aan huis geleverd met milieuvriendelijke elektrische scooters. Zo zag mijn dagmenu eruit:

 

lieferservice-online-essen-bestellen-koeln-italienisch-sushi-lebensmittel-test

 

Verdere aanbeveling voor Keulen – Bezorgdienst eten

Als u graag gezonde voeding van het platteland bij u thuis bestelt, kunt u het allemaal krijgen bij Bauerntüte. Lees hier meer over de voedselstart-up.