Duitslands nieuwe modeblog – Minamia.de

Misschien is het u al opgevallen dat Lukinski zich meer en meer in de richting van de mode ontwikkelt. Naast de diverse engagementen bij verschillende modellen- en modebureaus, is CM Models mijn baby – kun je dat zo schrijven? Ja! In deze omgeving willen wij natuurlijk het media-aanbod vele malen uitbreiden, en daarom hebben wij, naast de verschillende on-linestrategieën, één strategie in het bijzonder gevolgd, namelijk die van multimedia-inhoud in blog-vorm.

Mode, schoonheid en levensstijl

Na een paar creatieve sessies in het Mediapark van Keulen, schreven we het concept: We gaan de blogwereld niet opnieuw uitvinden, we willen hem hier herontwerpen! Daarom hebben we een van de beste beginnende modebloggers in Duitsland aan boord gehaald, Jasmin Kessler (Mina). Jasmin Kessler is al bekend van veel verschillende platforms en sociale netwerken op het gebied van fashion blogging. Ze brengt onder andere verslag uit over nieuwe producten, nieuwe collecties, lifestyle trends en natuurlijk make-up en accessoires.

Media-achtergrond, SEO & meer

De media-achtergrond is het doorslaggevende instrument voor het succes van een modeblog. Wij creëren niet alleen een modeblog met hoogwaardige inhoud, zoals foto’s van hoge kwaliteit, goed onderbouwde meningen en artikelen, maar ook diverse online marketingmethoden, waaronder conversieoptimalisatie. We zullen ons hier vooral richten op het onderwerp zoekmachine-optimalisatie in de modesector, maar ook gebruik maken van verschillende sociale netwerken. Hier werken we nauw samen met ons partnerbureau Social Media One – het social media-agentschap. Naast YouTube, Facebook en Google Plus gebruiken we alle belangrijke kanalen, van Twitter tot Facebook via Bloglovin.

logo-02-web

 

Ook mobiel, natuurlijk

Natuurlijk hebben we onze blog ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Of u nu een iPhone of de nieuwste Samsung-smartphone gebruikt, u kunt ons altijd en overal bereiken. Of het nu op kantoor is of in de metro. Met onze nieuwe fashion blog willen we een nieuwe plek op het internet creëren waar veel mensen de beste trends en het laatste nieuws van professionals uit de branche kunnen vinden! Onze verslagen en artikelen zijn objectief opgenomen, kort en bondig.

 

Minamia.de - der neue Fashionblog!