7+ stappen om snel een huis te verkopen in Castrop-Rauxel

Trucs en insider tips – hoe krijg ik een stijgende prijs door kennis? Best mogelijke woningverkoop in Castrop-Rauxel: Elke ochtend ontvangen wij e-mails, maar ook in gesprekken op bouwplaatsen krijgen wij veel vragen. Wij hebben de basisvragen over de verkoop van onroerend goed hier netjes verzameld en overzichtelijk verpakt.

Huis te koop in Castrop-Rauxel

Om te beginnen, het gaat over – Taxatie van huis en modern condominium, uw allereerste makelaarsafspraak. De allereerste stap is voor u om in staat te zijn om de beste verkoopprijs op het moment te bereiken. Verwerf nu alle verplichte kennis over de onroerend goed markt en. Als u zichzelf wat tijd wilt besparen, schrijf ons dan, alle verplichte know-how in de onroerend goed markt zal u helpen met de realistische prijsschatting van alle eigendommen en als u uzelf wat tijd wilt besparen, neem dan contact met ons op.

De nieuwe uitdaging: documenten, formulieren, facturen en ook ontvangstbewijzen. Lees hier Relevant voor verkoop en taxatie van onroerend goed. Noodzakelijke aanvragen en facturen zijn enkele van de andere belangrijke documenten die u zeker moet hebben voor bezichtigingen. Een veelgebruikte truc, presenteer uw eigendom met professioneel genomen foto’s. Heel eenvoudig, zodat geïnteresseerden zich letterlijk al veel beter kunnen maken in de advertentie geproduceerde foto-opnamen moeten altijd een behoorlijke kwaliteit hebben .

Haus verkaufen mit Makler

Bepaal een vraagprijs voor het onroerend goed

Talrijke gegevens zijn van essentieel belang voor de berekening van de verkoopprijs, zoals de grootte, het constructietype, gebreken, ouderdom en ook de staat en uitrusting van een onroerend goed. Wat telt is niet wat je hebt geïnvesteerd. Zoals altijd bepalen vraag en aanbod de verkoopprijs. Dit is iets waar u rekening mee moet houden, zoals altijd het geval is geweest, vraag en aanbod van met name huizen reguleren de prijs die een aspirant koper zal besteden Echt, elke berekening betekent veel onderzoekstijd om te vinden, voor leken is het duidelijk verwarrend om de woningwaarde correct in te schatten, het beste alternatief, een samenhangende woningtaxatie door onze specialisten.

Verkopen zoals lokale onroerend goed professionals, de volgende uitdaging op het strategisch plan: Het ontwikkelen van een exposé voor het pand. Reeds bij het overlopen van de beschrijving van het onroerend goed en de details over DZW en m² beslist het merendeel van de kandidaat-kopers of zij al dan niet onmiddellijk worden aangetrokken. Zoals overal elders telt ook hier bijna alleen onze eerste blik, dus het loont de moeite om een beetje moeite te steken in een aantrekkelijke advertentie. Als eigenaar van het pand, en soms zelfs als vroegere bewoner, weet u het beste van alle kleine dingen. In het exposé van uw huis, moet alles volledig worden opgenomen, evenals de tuin en groene zones, garage, zwembad voor kinderen of . Dan komt de presentatie, in een advertentie op een onroerend goed portal maar ook in de goede oude krant. Dan moet je wachten en jezelf afleiden voor het eerste onderzoek. Valt uw huis in de smaak bij de waarnemers van de advertentie?

Volgende, het gaat allemaal over: Accepteer vragen. Al snel zullen de eerste aanvragen komen als reactie op de onroerend goed advertentie die u heeft geplaatst. Als u een makelaar hebt aangesteld om het huis voor u te bemiddelen, zal hij of zij alle aanvragen namens u ontvangen, en alleen als er meer diepgaande vragen van potentiële kopers komen, zal hij of zij persoonlijk contact met u opnemen.

Coördinatie en uitvoering van de afspraken voor de huisinspectie

De opwinding groeit met de dag. Om de bemiddeling zo gemakkelijk en succesvol mogelijk te laten verlopen, maakt een makelaar voortdurend nieuwe afspraken voor bezichtigingen in Castrop-Rauxel met mensen die geïnteresseerd zijn in uw woning. Indien u dat wenst, neemt hij of zij de afgesproken gesprekken alleen over. Maar u kunt ook deel uitmaken van het gesprek.

Laat de kredietwaardigheid van de persoon die in het onroerend goed geïnteresseerd is, bevestigen

Om ervoor te zorgen dat u geen betalingsmoeilijkheden ondervindt bij de verkoop van uw huis, wordt de solvabiliteit van de kandidaat-koper onmiddellijk gecontroleerd.

Nu gaat het over: In het verdere verloop voert uw makelaar de slotgesprekken, stemt hij ook alle kleine details van het contract af die nog moeten worden besproken, vervolgens stelt uw makelaar samen met de notaris het notariële contract op. Het bezoek aan de notaris is verplicht voor de notariële ondertekeningKoper en verkoper ondertekenen het nu volledige koopcontract. Gefeliciteerd. Met de handtekening is het huis volledig notarieel vastgelegd en verkocht.

Uw to-do lijst gaat verder met het onderwerp: Terugbetaling van de onderhandelde koopprijs na inschrijving in het kadaster, of prioriteitskennisgeving van overdracht. Notarissen schrijven de nieuwe passage nu in het kadaster in, evenals het zogenaamde prioriteitsbericht van overdracht. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat een verkoper niet meer dan één keer kan verkopen, d.w.z. aan verschillende kandidaat-kopers tegelijk. Als de nieuwe eigenaar de prijs op uw bankrekening kan overmaken, zal de koper dat onmiddellijk van de notaris vernemen. Vergeet niet achteraf te controleren of het aankoopbedrag op de bankrekening is bijgeschreven.

Notartermin

Betaling van facturen voor de eerder aangestelde makelaar en notaris

Nadat het koopcontract door koper en verkoper is ondertekend, zult u van beiden onafhankelijke facturen ontvangen.

Met zijn 74.004 inwoners is Castrop-Rauxel een van de grootste steden in Noordrijn-Westfalen. De volgende stap is omdraaien: Het betalen van overdrachtsbelasting aan de schatkist: Uw laatste stap als verkoper in onroerend goed verkoop…. Als er niet meer dan een volle tien jaar tussen zit, moet u vermogenswinstbelasting betalen. Daarbovenop moet u misschien nog kerkbelasting en solidariteitstoeslag betalen. Natuurlijk worden er ook uitzonderingen gemaakt. Bijvoorbeeld als u er als eigenaar meer dan drie jaar voor eigen gebruik hebt gewoond. Als u echter kunt bewijzen dat u meer dan 36 maanden zelf in het huis hebt gewoond en het niet hebt verhuurd, bent u vrijgesteld van vermogenswinstbelasting.

Regionale veranderingen en investeringen in onroerend goed in Castrop-Rauxel

Uw gids vastgoedeigenaar om Huidige aankoopprijzen voor het huis, bouwgrond evenals flats in Castrop-Rauxel. Met een totale oppervlakte van 51,68 KM² biedt Castrop-Rauxel voldoende ruimte voor wooneenheden. 74.004 geregistreerde officiële personen wonen er momenteel en genieten ervan. Flats en betaalbare woningen zijn in trek met 1432 mensen per vierkante kilometer. Als we de cijfers vergelijken met heel Duitsland, wonen in Castrop-Rauxel 0,09 % van de Duitsers.

Vastgoedsituatie en nieuwbouw – Waar wonen veel inwoners van Castrop-Rauxel?

Volgens een landelijk onderzoek van het Federaal Bureau voor de Statistiek bezitten 28.743 mensen een huis of rijtjeshuis, terwijl 4.551 trotse eigenaars zijn van een condominium. Daarnaast zijn er 35.825 huurders. In de wooneenheden wonen 43.662 gehuwden en 30.342 alleenstaanden. We weten dus natuurlijk dat er actie moet worden ondernomen bij de bouw van nieuwe, betaalbare woningen. Hoe worden de kosten van nieuwbouw in nieuwe studies geëvalueerd? De bestaande woningvraag is groot, studies gaan uit van 26.911 wooneenheden, slechts 33% van de huidige 22.425, slechts 17% van de prognoses registreren 31.396 voltooide wooneenheden tegen 2020, momenteel statistisch slechts 207 nieuwe wooneenheden zullen worden opgericht in Castrop-Rauxel, met een volume van 2,9 miljard euro.

De Castrop-Rauxelse wijken weten wat de bewoners zoeken

Castrop-Rauxel nodigt u uit om voor altijd te blijven! De inwoners van Castrop-Rauxel zijn over het geheel genomen absoluut tevreden met hun woonsituatie. Van de eigenaren zijn er een trotse 61.001 tevreden mensen die de omgeving op prijs stellen, tegenover slechts 13.003 die niet tevreden zijn, een hele 47.999 meer. Maar ook onder de huurders in Castrop-Rauxel heerst een positieve basisstemming, met 54.408 tevreden mensen. De meeste bewoners wonen in een vrijstaand huis, niet in een flat. Er wonen 38.753 inwoners van Castrop-Rauxel in een vrijstaande woning, duidelijk meer dan in huizen met meer dan twee huurders, waar respectievelijk 22.996 en 11.477 mensen in een twee-onder-een-kapwoning wonen, de populaire twee-onder-een-kapwoning.

Regionale groei: inwoners in Castrop-Rauxel

Statistisch gezien heeft Castrop-Rauxel veel, ook jonge burgers, bijvoorbeeld 1.791 tieners van 15-17 jaar, evenals veel mensen van hogere leeftijd die relevant zijn voor de regionale economie, zoals 12.958 inwoners van 65 jaar en ouder, groei ook in de ontwikkeling van de bevolking.De trend zet zich op dezelfde manier voort, want al over vier jaar zullen hier volgens de statistische waarschijnlijkheid in ongeveer 76.450 burgers wonen, laten we nu eens kijken naar nieuwe demografische berekeningen in de bevolking voor 2035.

Kopen en verkopen: Onroerend goed en financiering in Castrop-Rauxel

Het ongebruikte geld is immens hoog, een indrukwekkende 451.289.847 euro aan permanent bruikbare activa staat vandaag op rekeningen of onder kussens, en nog meer, namelijk 514.260.524 euro is opzij gezet in onroerend goed. Het totale bedrag van de transacties op de vastgoedmarkt in Castrop-Rauxel bedraagt statistisch gezien 6.777.510.574,55 euro per jaar. In totaal wordt 2.867.408.320,00 euro uitgegeven voor de bouw van flats. Modernisering speelt een steeds belangrijkere rol, vooral in de grote steden, met een geraamde investering van 3,4 miljard euro. In totaal genereert de vastgoedsector 13.033.674.181,82 euro per 12 maanden.

Wie woont er momenteel huurvrij? Castrop-Rauxel onroerend goed eigendom

Met onroerend goedbezit is het leven duidelijk gemakkelijker. Laten we eens kijken naar twee waarden. Volgens een enquête van empirica wonen thans 3.113 kinderen tot 10 jaar in onroerend goed, en neemt dit aantal licht toe naarmate zij ouder worden. Mede door de beheersing van de peuterleeftijd en de conclusie dat ten minste één ouder bij de beroepsloopbaan betrokken is, wonen er onder de 11- tot 21-jarige tieners 3.854 in een eigen woning, onder de 21- tot 30-jarigen daalt dit aantal nogal, zij reizen en zijn vaak onderweg en op zoek naar werk in het hele land, slechts 843 wonen in een eigen woning. Hoe ouder we worden, hoe meer we in ons eigen huis wonen. Zo stijgt het aantal 31- tot 40-jarigen tot 3.195 en iets daarboven, stijgt het aantal huidige bewoners tussen 41 en 50 jaar tot 5.525, stijgt het aantal 51- tot 60-jarigen dat in een eigen huis woont tot 5.059, en stijgt het aantal 61- tot 70-jarigen dat in een eigen huis woont tot 3.865, omdat minder mensen hun laatste levensjaren in hun eigen huis doorbrengen, namelijk 2.394.

Demografie in Castrop-Rauxel

Huisvestingssituatie – plat

Huisvestingssituatie Nummer
Eigen huis 28.743
Condominium 4.551
Appartement te huur 35.825
Gedeeld appartement 4.877

Gegevensbron: Federaal Bureau voor de Statistiek

Huiseigendom

Huiseigenaar / Leeftijd Hoeveelheid
0-10 3.113
11-21 3.854
21-30 843
31-40 3.195
41-50 5.525
51-60 5.059
61-70 3.865
71-80 2.394

Bron: empirica / LBS Research

Ontwikkeling

Omgeving

Huishoudens vandaag 2035 Verander
1 30.342 32.562 2.220
2 25.161 26.641 1.480
3 8.880 7.400 -1.480
4 6.660 5.920 -740
5 + 2.220 2.146 -74

Gegevensbron: Federaal Bureau voor de Statistiek

Castrop-Rauxel

Huishoudens vandaag 2035 Verschil
1 39.222 41.442 2.220
2 21.461 20.721 -740
3 6.660 5.920 -740
4 4.440 4.366 -74
5 + 1.480 1.332 -148

Gegevensbron: Federaal Bureau voor de Statistiek