Huis verkopen: Succesvol uw eigen huis verkopen in Grevenbroich

Tips van de makelaar, trucs, insider tips: Hoe krijg ik een betere prijs met tips van experts? Hier op ons portaal vindt u antwoorden op de belangrijkste vragen over de winstmaximaliserende verkoop van uw onroerend goed en de bijbehorende grond.

In het begin gaat het om een professionele start: Spreek eerst af met de makelaar voor de professionele waardeberekening van uw huis of modern condominium. 70 of 185 m², of u nu een idyllische woning op het platteland verkoopt, een flat met 6 kamers, een milieuvriendelijk houten huis of een snel gebouwd prefab-huis: maak uzelf duidelijk hoe u te werk moet gaan en hoe u de meest rendabele prijs kunt krijgen. Verwerf bij ons alle hier opgemerkte verplichte kennis in de verkoop van huizen, goed gekend in uw regio in en rond Grevenbroich en. Als je geen zin hebt in al dat gedoe, neem dan contact met ons op. Voor een serieuze taxatie van onroerend goed, ondersteuning van de verplichte know-how in de verkoop van onroerend goed onderzoek verkoopprijzen die reeds zijn bereikt in Grevenbroich en als je wilt om minder gedoe, neem dan contact met ons op.

Dit wordt gevolgd door: Documenten, in het beste geval als originelen, facturen en ook ontvangstbewijzen. Hier hebben we alles wat relevant is voor de verkoop en taxatie van onroerend goed. Je hebt verschillende belangrijke papieren nodig. Het gaat bijvoorbeeld om certificaten, maar ook om daden. Mooie foto’s verhogen de verkoopwaarde van uw woning, dit is belangrijk zodat de eerste geïnteresseerden al op het web een meer uitgebreide indruk van de woning kunnen krijgen zonder veel moeite voor u. Uw foto’s moeten altijd de woning in Grevenbroich in het perfecte licht tonen en een goede resolutie hebben (1800×1300 pixels). Omdat je wilt weggeven.

Haus verkaufen mit Makler in Grevenbroich

Bepaal een sterke verkoopprijs voor het huis te koop exposé

Veel factoren dragen bij tot een schatting van een verkoopprijs, zoals de indeling van de ruimte, het soort constructie, eventuele gebreken, transportverbindingen en ook de staat van het pand en de inrichting, wat belangrijk is, is niet hoeveel u had geïnvesteerd. Vraag en aanbod van woningen in Grevenbroich op de huidige woningmarkt bepalen de verwachte verkoopprijs die een van de geïnteresseerde partijen bereid is te betalen. Zoals altijd bepalen vraag en aanbod de prijs die de koper bereid is te betalen. Bent u ondanks alle maatregelen niet zeker van de prijs van het huis? Voor leken kan het moeilijk zijn om de waarde van een huis realistisch in te schatten.

De uitdaging die volgt is het laten opstellen van uw bod op het leegstaande condominium. De interesse om te kopen wordt duidelijk zodra u de beschrijving van het pand leest, zoals u kunt zien, telt de eerste indruk. Het loont dus de moeite de tijd te nemen om een aantrekkelijke advertentie op te stellen, hetzij in de krant, hetzij online. Bovendien: als eigenaar kent u uw eigendom van de FF, let op de overweging van alle centrale kengetallen en informatie. Bijvoorbeeld de tuin, uw eigen zwembad, bijzonderheden van het pand en een serre om in te ontspannen na een hectische week. Het exposé is klaar? Nu komt de advertentie, in een advertentie op een meest bezocht onroerend goed portal of in het beproefde regionale dagblad, en dan maar afwachten. Is uw huis goed ontvangen door de waarnemers van de advertentie?

Uw volgende stap: Vragen en post beheren. Als u uw zoektocht naar kopers begint met uw exposé, is het leggen van contacten vaak vrij snel, en uw makelaar heeft de eerste aanvragen over het onroerend goed exposé al. Als u vroeg genoeg een makelaar in de arm hebt genomen, zal hij of zij alle feedback ontvangen. Hij of zij zal alleen persoonlijk contact met u opnemen als er vragen van belangstellenden komen.

Vergadering voor de rondleiding met de eerste belangstellenden. Elk uur wordt de opwinding groter. Opdat u uw eigendom zo gemakkelijk en succesvol mogelijk zou vinden, maakt een vastgoedmakelaar elke ochtend afspraken voor een bezichtiging, indien u dit wenst, neemt hij elke afspraak zonder uw aanwezigheid over, uiteraard mogen verkopers bij de afspraken aanwezig zijn.

Vermogensonderzoek: laat de koopkracht van de belanghebbende bevestigen

U hoeft geen getuige te zijn van onregelmatigheden bij de betaling, de verzekerde solvabiliteit van de aspirant-koper wordt direct na de woninginspectie en het onderzoek van gloeilampen, deurklinken, lichtschakelaars, enz. gecontroleerd.

Het bezoek aan de notaris en de opstelling van het notariële koopcontract

Er is een nieuwe eigenaar gevonden, nu leidt uw makelaar de gesprekken over de verkoop van het huis, hij verduidelijkt de afzonderlijke formaliteiten van het contract, uw notariële koopcontract wordt geformuleerd en in een ontwerp opgesteld door uw makelaar samen met uw notariskantoor. Voor een notariële akte moet u beslist naar een notaris, ook uit juridisch oogpunt. Bij de notaris ondertekenen de verkoper en de koper het koopcontract. Gefeliciteerd. Het huis is nu verkocht met een notariële akte.

Daarna komt: betaling van de koopprijs aan de vroegere eigenaar na bijschrijving in het kadaster, of prioritaire kennisgeving van overdracht. Vervolgens schrijft de notaris de nieuwe inschrijving in het kadaster in, alsmede het zogenaamde prioriteitsoverdrachtsbewijs, het officiële document dat er bijvoorbeeld voor zorgt dat een onroerend goed niet tweemaal door een makelaar kan worden verkocht, d.w.z. aan ten minste twee kandidaat-kopers tegelijk. De notaris laat de koper dan onmiddellijk weten wanneer hij of zijn betrokken bank de contractuele koopprijs op uw bankrekening kan overmaken, vergeet dan niet achteraf te controleren of de betaling op uw eigen rekening is ontvangen.

Notar

Betaling van de kosten voor uw eerder ingeschakelde notaris en makelaar

Als verkoper wordt u verzocht de betaling van de makelaars- en notariskosten direct na het sluiten van de verkoop op het notariskantoor te voldoen; hiervoor wordt u een aparte factuur toegezonden.

Grevenbroich(Nordrhein-Westfalen) heeft 62.977 inwoners en potentiële huizenkopers. Nu volgt: Huis verkocht: Vastgestelde overdrachtsbelasting vereffenen…. De allerlaatste zeer relevante informatie tussen geen 10 jaar, zult u vermogenswinstbelasting moeten betalen. De solidariteitstoeslag en de kerkbelasting komen daar nog bovenop. Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Bijvoorbeeld als u als eigenaar meer dan 3 jaar]36 maanden op het terrein hebt gewoond.

Woningen, huizen en demografie in Grevenbroich

Cijfers van inwoners naar leeftijdsopbouw tot vraag naar woningen en nieuwbouw. Momenteel wonen en leven er 62.977 burgers op een oppervlakte van 102,41 vierkante kilometer. Met 615 mensen per vierkante kilometer is er veel vraag naar woningen. In totaal woont 0,08% van de Duitse bevolking in Grevenbroich.

Huidige woningmarkt en vraag naar nieuwbouw: ontwikkelingen en studies

Zoals men thans in de enquête van het Federaal Bureau voor de Statistiek kan lezen, leven 24.460 inwoners in het bezit van een woning. 3.873 zijn trotse eigenaars van een flatgebouw en een hele 30.487 zijn huurders, het zijn 37.156 gehuwden en 25.821 alleenstaanden. Daarom is men op de hoogte van de huidige behoefte aan maatregelen voor de bouw van nieuwe woningen, waaronder betaalbare woningen. Tot 2020 voorspelt ongeveer de helft van de enquêtes over de woningbouw van Grevenbroich nieuwe flats, ongeveer 17% ziet slechts 26.718 nieuwe flats in de vraag en 33% speculeert op Grevenbroich-flats, jaarlijks worden volgens statistische berekening slechts 176 nieuwe woningen voltooid. Met een totale investering van 2.440.148.826,67 euro.

De districten van Grevenbroich weten wat de burgers willen

In Grevenbroich zijn de mensen echt gelukkig waar ze wonen. Van de eigenaars zijn er een hele 51.912 gelukkige mensen die net deze goede buurt en locatie vinden, tegenover slechts 11.065 ontevredenen, een hele 40.847 meer. Hetzelfde beeld zien we bij de huurders in Grevenbroich, met 46.301 mensen die blij zijn om in de buurt te wonen, tegenover 16.676 mensen die op dit moment niet zo gelukkig zijn. Wist je dat? De grote meerderheid van de inwoners van Grevenbroich woont in huizen voor één gezin en niet in flats, alles bij elkaar zijn er 32.979 inwoners van Grevenbroich, aanzienlijk meer dan als in flatgebouwen, hier 19.569 en weer 9.767 mensen wonen in tweegezinswoningen, de populaire twee-onder-een-kap woning.

Bouwen Demografische en leeftijdsplanning

Zuiver statistisch gezien telt Grevenbroich een groot aantal jonge burgers, zoals 498 baby’s jonger dan één jaar, maar ook een groot aantal ouderen die van belang zijn voor de ontwikkeling van de stad, zoals 3.325 mensen tussen de 50 en 64 jaar. Maar wat heeft de toekomst in petto? De schattingen van de toekomstige stedelijke ontwikkelingen gaan door. Laten we nu overgaan tot de huidige ontwikkelingen in de komende 20 jaar.

0,4 miljard euro is geïnvesteerd in huidig Grevenbroich-vastgoed

Een indrukwekkende 0,4 miljard euro aan liquide middelen sluimert op spaarrekeningen. Meer nog, een hele 437.632.898 euro zijn geïnvesteerd in onroerend goed, had u zoveel kapitaal verwacht? Het totale bedrag van de transacties op de vastgoedmarkt in Grevenbroich bedraagt 5.767.624.499,39 euro per jaar, statistisch gezien werd in dezelfde periode 2.440.148.826,67 euro overgemaakt in de woningbouw, een hele 2.883.812.249,70 euro wordt momenteel jaarlijks geïnvesteerd in de modernisering van huizen en flats, in totaal genereert de vastgoedmarkt in Grevenbroich een bijna onvoorstelbare 11,1 miljard euro per twaalf maanden.

Dit is hoe het wonen in een eigen woning statistisch is verdeeld naar leeftijdsgroep

Hoe zijn ze verdeeld, hoeveel inwoners van Grevenbroich wonen huurvrij? Laten we eens kijken naar twee van de waarden. Volgens de berekeningen van empirica wonen vandaag 2.649 kinderen tussen 0 en 10 jaar in een eigen woning, later wordt het iets meer, ook omdat beide ouders na de peuterfase sterker zijn en werken, investeren velen nu hun eerste woning voor het jonge gezin, onder de 11- tot 21-jarigen wonen er 3.280 in een eigen woning, daarna storten de statistieken in, met 21 – 30 jaar, wonen er nog maar 718 in een eigen woning. Het tarief stijgt naarmate de inwoners van Grevenbroich ouder worden. Zo stijgt het met de 31 tot 40 jarigen 2.719 en iets daarboven, met de nu 41 – 50 jarigen maken het tot 4.702 trotse bezitters. Tussen 51 en 60 jaar oud wonen 4.305 inwoners van Grevenbroich in hun eigen huis. Onder de 61- tot 70-jarigen zijn er 3.289, maar er zijn er steeds meer die verkopen of aan hun kinderen schenken, zodat er 2.038 zijn.

Demografie in Grevenbroich

Huisvestingssituatie – plat

Huisvestingssituatie Nummer
Huis 24.460
Flat 3.873
Appartement te huur 30.487
Gedeeld appartement 4.150

Statistieken: Federaal Bureau voor de Statistiek

Huiseigendom

Huiseigenaar / Leeftijd Hoeveelheid
0-10 2.649
11-21 3.280
21-30 718
31-40 2.719
41-50 4.702
51-60 4.305
61-70 3.289
71-80 2.038

empirica / LBS Research (gegevensbron)

Ontwikkeling

Omgeving

Huishoudens vandaag 2035 Verschil
1 25.821 27.710 1.889
2 21.412 22.672 1.260
3 7.557 6.298 -1.260
4 5.668 5.038 -630
5 + 1.889 1.826 -63

Bron: Federaal Bureau voor de Statistiek

Grevenbroich

Huishoudens vandaag 2035 Groei
1 33.378 35.267 1.889
2 18.263 17.634 -630
3 5.668 5.038 -630
4 3.779 3.716 -63
meer dan 5 1.260 1.134 -126

Bron: Federaal Bureau voor de Statistiek