Alliantie van makelaars: wereldwijde verwerving van onroerend goed, exclusief netwerk en rendement op investering – Immobilien finden

Makelaar Allianz – Bij ons profiteert u als koper in het bijzonder van het internationale netwerk, vandaar Allianz. Via mijn bedrijven hebben wij connecties in alle relevante delen van de wereld, van Amerikaanse steden als New York, Los Angeles en Miami tot de megametropolen van Azië, zoals Shanghai, Singapore en Hong Kong. Via ons internationale netwerk van topmakelaars met de beste aanbevelingen, hebben wij snel en exclusief toegang tot eigendommen, vaak nog voor ze op de openbare vastgoedmarkt worden gepresenteerd, sleutelwoord exclusiviteit. Als luxe makelaars zijn wij gespecialiseerd in veeleisende klanten met duidelijke doelen en wensen.

Luxe onroerend goed en vastgoedbeleggingen: Alliantie = exclusieve aanbiedingen

Als luxemakelaar gaat onze aandacht echter niet alleen uit naar onderzoek, maar ook naar taxatie en beoordeling voor onze cliënten maakt deel uit van het proces. Van high-end interieurs zoals Fendi, Hermés of Bugatti tot extra’s zoals sportauto’s en overloopzwembaden met vrij uitzicht over de stad. Wij garanderen exclusiviteit.

Luxe in de VS, EU & VAE

Top kijkcijfers en exclusief netwerk

Bescherming – Hoe meer deskundigheid, ervaring en evaluaties er worden verzameld, hoe veiliger het totale koopproces voor u zal zijn. Daarom vertrouwen wij op onze alliantie van gerenommeerde topmakelaars die verspreid zijn over alle continenten. Dit betekent dat u gegarandeerd een woning zult vinden die precies aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Wij zijn ook deskundig op het gebied van pers en media en bieden advies en bijstand. Zo geven wij in het FIV Magazine regelmatig deskundige tips voor kopers en verkopers van onroerend goed, zoals hier over het thema: Nieuw luxe onroerend goedInterview met Stephan M. Czaja, extern op fivmagazine.de. Zo ontdekken veel lezers nieuwe en interessante investeringen.

Vooral door eigenaar Stephan M. Czaja groeit het netwerk van contacten met de dag en met de week. Vooral door ons werk en onze eigen bedrijven leggen wij nieuwe contacten die op hun beurt deel gaan uitmaken van de alliantie. Op die manier kunnen wij u een vlotte en eersteklas doorverwijzing van exposés garanderen, staan wij u permanent met raad en daad bij en laten wij onze analyses en evaluaties meespelen in het besluitvormingsproces. Natuurlijk nemen wij, of beter gezegd onze experts van de alliantie, nog vele andere taken voor u waar, bijvoorbeeld fiscale kwesties, prijsonderhandelingen, maar ook het plaatselijke bouwrecht.

Ziet u, met een sterke luxe makelaar aan uw zijde, zult u een winstgevende zaak maken.

Vastgoedontwikkeling en nieuwbouw: beleggingspanden en -woningen

Waardevermeerdering en huurvrij – Een huis, een condominium, of het nu in New York, Los Angeles, Miami of zelfs Dubai en Hamburg is, het maakt niet uit waar uw eigen bezit zich bevindt, het biedt een stabiele en duurzame financiële investering. Een klein voorbeeld: de koopprijzen in Duitsland zijn vorig jaar opnieuw met 9,8% gestegen. Als u de huidige vastgoedstatistieken bekijkt, zult u snel zien dat de waardestijging, vooral van onroerend goed, werkelijk uitstekende vooruitzichten biedt. Zo is onroerend goed als kapitaalbelegging natuurlijk ook Beim Stich. Vermogensbeheer is een belangrijk onderwerp. Wij adviseren u als deskundigen en onafhankelijke consultants.

Luxe onroerend goed kopen en verkopen zonder makelaar?!

Risicominimalisering en het vermijden van fouten staan centraal, vooral wanneer het gaat om duur onroerend goed, grond, huizen of condominiums. Van belastingafhandeling met landspecifieke eisen tot de bouwsubstantie van een pand dat vaak duizenden kilometers verderop ligt.

Kopen zonder makelaar Allianz

De aankoop van een onroerend goed moet niet alleen door u als particulier worden gedaan. In het bijzonder factoren zoals de bouw van het onroerend goed, de ligging en de buurt, de inrichting, de sanitaire voorzieningen, de grond, de garages, en nog veel meer. Dit alles vereist een professionele kijk. Alleen op deze manier kan een eigendom serieus worden getaxeerd.

Koop liever 2 Lamborghini’s dan te veel te betalen

Bij de taxatie van onroerend goed zijn veel factoren van invloed die de prijs voor u als koper kunnen minimaliseren. Bij 500.000, 600.000 besparing, zeker een relevante factor en soms direct het eerste wagenpark in de nieuwe stad door de besparingen. Te veel betalen of in plaats daarvan een nieuwe Rolls Royce of twee Lamborghini’s (basisprijs 178.500, volledige uitrusting vanaf 232.000)? U begrijpt, makelaars besparen u geld en nog belangrijker, tijd (onderzoek, analyse, taxaties, enz.).

  • Makelaars besparen u geld (aankoopprijs, belastingwetten, enz.)
  • Vastgoedmakelaars besparen u tijd (onderzoek, analyses, taxaties, enz.), wat voor onze cliënten een doorslaggevende factor is om ons te kiezen.

Verkopen zonder makelaar Allianz

Verkopen zonder makelaar – Het verkopen van een woning is hetzelfde als het kopen van een woning. De bouw van het onroerend goed, de ligging en de buurt, de inrichting, het sanitair, de grond, de garages, enz. moeten door een deskundige worden bekeken, geanalyseerd en nauwgezet geëvalueerd. Anders kan de waarde van het onroerend goed snel onder druk komen te staan door de potentiële particuliere koper van uw eigendom – uw verlies.

Door de expertise van een luxemakelaar of -makelaar en zijn exclusieve kring van vaste klanten, zakenpartners maar ook kennissen en zijn digitale reputatie, heeft u een keuze uit kopers.

Tip: Biedoorlog! Met een goede makelaar zal uw huis of appartement meer aandacht krijgen. Met 3, 4 potentiële kopers, kunnen de koopprijzen voor het huis of appartement snel oplopen, door de verandering in vraag en aanbod. Net als op een veiling lokt het gebrek aan aanbod kopers vaak uit tot hogere biedingen.

Dat is waarom er: Van de evaluatie van de inhoud van het gebouw tot de acquisitie van kopers, agenten besparen u ook veel tijd in het verkoopproces en zij verhogen uw winst uit de verkoop van onroerend goed.

Commissie: Wat kost een makelaar?

Kosten – Hoeveel kost een makelaar of een luxe makelaar? Deze vraag is in het dure segment niet meer zo gemakkelijk te beantwoorden als voor een gewone makelaar die zich bezighoudt met flats of zelfs vrijstaande huizen. De commissie van een gewone makelaar is 2,38 x de som van de koude huur.

Makelaarscourtage: Voorbeeld voor huur

  • Maandelijkse huurprijs van het eigendom: 2.500 Huur
  • Makelaarscourtage (courtage) bedraagt 2,38 x koude huur
  • Makelaarskosten 5.950 / eenmalig bij afsluiting
  • Individuele overeenkomsten worden gesloten voor dure eigendommen

Makelaarscourtage: Voorbeeld voor aankoop

  • Aankoopprijs van het eigendom: 1.200.000
  • Makelaarscourtage(courtage) is 5% van de aankoopprijs
  • Makelaar kost 60.000

Huren, kopen, wonen: Onze alliantie vindt alles

Het vinden van onroerend goed – huren, kopen, wonen, iedereen die op zoek is naar een woning moet, zoals hierboven aangetoond, vertrouwen op de expertise van een gerenommeerde makelaar. Bij het zoeken gaat het niet meer om feiten en cijfers, maar om uw wensen, ideeën en doelstellingen!

Onze cliënten kunnen in twee groepen worden onderverdeeld: sommigen kopen onroerend goed als belegging en speculeren op de waardestijging van bijvoorbeeld de grond of het gebouw zelf.

De andere groep verandert hun leven, door de stad van hun eigen bedrijf, voetbalclub, familiebanden, maar ook gewoon om op de mooiste plekken ter wereld te wonen, zoals Londen of New York.

Bij ons vindt u uw eigendom, wereldwijd.

Onroerend goed netwerk, makelaardij en aankoopadvies

Mag het een beetje meer zijn? Door de vele jaren dat ik met beleggers, projectontwikkelaars en beheermaatschappijen heb gewerkt, ben ik ook steeds meer van het onderwerp gaan houden. Onroerend goed is zoveel meer dan “alleen huizen”. Zij verfraaien stadsgezichten, bieden een thuis en zijn niet zelden herkenningspunten voor landgoederen, landen en de mensen die er wonen. Van beschermde gebouwen tot nieuwe architectuur – door samen te werken met beroemdheden en mensen uit handel, bedrijfsleven en industrie is geleidelijk een unieke ontstaan.

Exclusieve eigendommen die niet op de gebruikelijke portalen verschijnen(off market), nieuw gebouwde condominiums als kapitaalinvestering ook in Dubai, New York of Los Angeles.

  • Luxe makelaar

Nieuw onroerend goed

Nieuwbouw en exclusieve makelaardij – Van duplexen in New York City, direct aan Central Park, tot familievilla’s in de Dubai Hills (nieuwbouw). Bij ons vindt u altijd nieuwe en exclusieve eigendommen. Wij hebben onze inspanningen in het bijzonder op deze landen gericht: Verenigde Staten(New York, Los Angeles, Miami), Duitsland(Hamburg, Berlijn en Keulen), Verenigde Arabische Emiraten en Hong Kong.