Makelaars luxe onroerend goed Mallorca: condominiums, fincas en investeringen op het eiland

Mallorca – Ruime finca met uitzicht op zee, luxe condominium in het midden van de stad Palma de Mallorca of exclusief vakantiehuis met randloos zwembad en vrij uitzicht op het prachtige landschap van Mallorca. Wij helpen u met de bemiddeling. Vastgoed op maat met individuele service voor aan- en verkoop. Discreet en betrouwbaar. Bij het zoeken naar de juiste woning hebben cliënten verschillende wensen, eisen en doelen. Als luxe makelaar, lossen wij alle uitdagingen op, wij presenteren u eersteklas eigendommen.

Mallorca: Leven en kopen op de Balearen

Voordelen makelaar – Potentiële risico’s en bronnen van fouten bestaan op elke hoek bij het kopen van onroerend goed. Er zijn immers vele factoren, gaande van een zeer globale kijk op de ligging van uw nieuwe woning tot details zoals de dakstructuur, de sanitaire voorzieningen of zelfs de elektronische verwerking in termen van veiligheid en het sleutelwoord smart home. Vastgoedmakelaars helpen bij de analyse ter plaatse, maar ook bij de concrete taxatie van eigendommen.

Een villa kopen op Mallorca: tips van makelaars

Koop Villa Mallorca – Villa met zwembad, uniek uitzicht op Palma, afgelegen baaien of hotspots zoals Son Vida (buitenwijk van Palma) en Port Andratx, in het westen van het eiland. Mallorca is de kopersmagneet in het Middellandse-Zeegebied als het op onroerend goed aankomt. Er zijn veel hotspots, maar alleen dit eiland combineert “het grote stadsleven” met strand, natuur, zon en rust – in de afgelegen villawijken. Sommigen bezoeken het eiland al 5 of 10 jaar en weten precies in welk gebied van Mallorca zij willen kopen, anderen zijn nog steeds onbeslist over de juiste locatie in Mallorca.

 • Koop een villa in Mallorca

Een ander belangrijk punt bij het inschakelen van makelaars door kopers is het minimaliseren van risico’s, d.w.z. bescherming tegen te hoge aankoopprijzen op Mallorca. Particulieren die niet vertrouwd zijn met Mallorca en de Balearen in het algemeen, beschikken niet over de nodige deskundigheid, niet alleen op het gebied van aankoop, maar ook op dat van bouw en beheer. Bijvoorbeeld in de plaatselijke beton- en staalbouw, maar ook in de plaatselijke bouwwetgeving en natuurlijk in de diepgaande nationale belastingwetgeving. Veel factoren en zwakke punten die, als ze niet goed worden aangepakt, snel kunnen leiden tot fouten van de koper, die natuurlijk ook een veel groter hefboomeffect hebben bij dure eigendommen. Makelaars beschermen u tegen slechte investeringen! Bijgevolg combineren makelaars vele voordelen voor kopers van onroerend goed, voor condominiums, huizen of stadsvilla’s.

Heeft u vragen en wilt u kopen in Mallorca? We zijn hier voor jou.

Contact: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 (0) 30 398 204 207

E-mail: office@lukinski.com

Exclusieve objecten en netwerk

Wist je hiervan? De beste eigendommen komen vaak niet eens op de regulier toegankelijke vastgoedmarkt terecht, zij worden bij voorbaat verkocht aan vaste klanten en bekende personen. Daarom is het voor u als koper belangrijk om tijdig een makelaar te benaderen met goede recensies en aanbevelingen. Dit geeft u de beste kans op het verwerven van een geweldige woning op Mallorca. Uiteindelijk gaat het echter niet alleen om het onderzoek en de zoektocht, er zijn veel andere aspecten die een rol spelen bij het inhuren van een makelaar, allemaal met het grote doel het risico tot een minimum te beperken.

Handel in onroerend goed

 • Waardering van onroerend goed voor kopers en verkopers volgens de netto-vermogenswaarde, de gekapitaliseerde winstwaarde of de vergelijkendewaardemethode
 • Verkrijging van alle documenten en bescheiden met betrekking tot het onroerend goed, alsmede de verwerking en opslag ervan
 • Adviseren van de cliënt over bouw- en contractenrecht
 • Kwalificatie van potentiële kopers (verkopers) of objecten (kopers) voor de voorselectie, een uiterst tijdbesparend aspect voor u

Nieuwe eigenschappen: Condominium, Huis &Ampel; Villa in Mallorca

Luxe eigendommen – Hier presenteren wij enkele van onze nieuwste eigendommen die momenteel te koop staan. Voor een exacte selectie en nog meer filters, of het nu gaat om het zwembad, de privé spa en wellnessruimte of het royale dakterras, kijkt u hier verder:

Nieuwe aanbiedingen: Vastgoed kopen

Een makelaar zoeken en inhuren

Inhuren – Bij het inhuren van een makelaar moet u er vooral op letten dat u een zeer serieuze indruk maakt. Het aankoopproces van onroerend goed is immers een lang proces, van het eerste onderzoek tot de contractonderhandelingen en de uiteindelijke koopovereenkomst.

Voordelen van een vastgoedmakelaar: Wat wij voor u doen

 • Makelaars besparen u geld (aankoopprijs, belastingwetten, enz.)
 • Makelaars besparen u tijd (onderzoek, analyses, waarderingen, enz.)
 • Risicominimalisatie (onderzoek, aankoopprijs, belastingen, enz.)
 • Internationaal netwerk van topmakelaars met de beste aanbevelingen
 • Adviseurs en agenten voor veeleisende kopers
 • Interieur, extra’s van de sportwagen tot het overloopzwembad
 • Neem contact op met

Mallorca: Leven en werken in de Middellandse Zee

Mallorca: Leven en werken in de Middellandse Zee

Iedereen die op Mallorca wil werken en wonen, weet van het perfecte mediterrane klimaat, de mediterrane temperaturen het hele jaar door en de vele uren zonneschijn.

Kaart: Mallorca

Kaart: Mallorca

Mallorca: Drone vlucht en berglandschap

Kust en Palma

Wonen aan de rand & in de bergen van Palma

Wonen in het centrum van de stad

Onroerend goed makelaar

Mijn team en ik zullen u steunen bij uw zoektocht naar onroerend goed in de VS. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in het midden van de USA. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Contact: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 (0) 30 398 204 207

E-mail: office@lukinski.com