Onroerend goed in het buitenland: Vind uw droomhuis in Italië

Onroerend goed in het buitenland Italië – zon, strand en zee. Italië is niet alleen een van de populairste reisbestemmingen in Europa; veel mensen besluiten ook om naar dit prachtige land te emigreren. Maar niet iedereen kan besluiten zo’n stap te zetten, omdat de familie in Duitsland woont en veel herinneringen sterk met dit land verbonden zijn. Als u het geluk hebt dat u zich een andere woning in het buitenland kunt veroorloven, dan zou dit het ideale alternatief voor u zijn. Koop of huur een vakantiehuis, welkom in Italië!

Zon, warmte en een goed humeur: het leven in Italië

Heeft u een pauze nodig van de dagelijkse sleur in Duitsland? Wat is er beter dan de mogelijkheid te hebben om voor een paar weken te ontsnappen naar uw woning in het buitenland in Italië? Helemaal niets. Als het financieel mogelijk is voor u, is een woning in het buitenland een geweldige investering. Hier hebben wij een paar voorbeelden van mooie plaatsen in Italië en laten wij u voorbeelden zien van mooie woningen die daar beschikbaar zijn.

Het Gardameer: leven aan het meer

Het Gardameer is een van de populairste bestemmingen in Italië. Het is niet geheel onwaarschijnlijk dat vakantiegangers die elk jaar dezelfde vakantiebestemming in Italië bezoeken, hier hun eigen kleine vakantiehuis zouden kopen. Niet alleen besparen zij zich de moeite van het zoeken naar geschikte accommodatie en zich zorgen te maken of deze beschikbaar zal zijn op het door hen gewenste tijdstip, maar zij besparen ook veel geld. Niettemin moet u er rekening mee houden dat een woning in het buitenland een zekere mate van onderhoud vergt. Op dit punt moet u afwegen of de aankoop voor u de moeite waard is.

Gardameer Kaart & Ligging in Italië

Sfeer en uitzicht

Sardinië: Italiaans mediterraan eiland

Het Italiaanse eiland Sardinië in de Middellandse Zee is ook een zeer populaire bestemming in Italië. Geen wonder, want er zijn zoveel zandstranden en het landschap is ideaal om te wandelen. De villa in deze video wordt door de meeste mensen niet als een buitenlands eigendom beschouwd, maar het is interessant om te zien hoe mooi het leven op Sardinië kan zijn. Het is mogelijk om hier de woning van uw dromen te vinden. Het is het beste om een geschikt onroerend goed portaal te gebruiken.

Sardinië Kaart & Ligging in Italië

Zuid-Tirol: het natuurparadijs

Zuid-Tirol is de noordelijkste provincie van Italië. Deze vakantiebestemming overtuigt vakantiegangers met haar fabelachtige natuur. Hier kunt u een combinatie van wijnlandschappen en de Alpen beleven. Vooral wie de stress van de grote stad wil ontvluchten in een meer landelijke manier van leven is hier op de juiste plaats. De landschappen zijn ideaal om te wandelen. Als u enthousiast bent over Zuid-Tirol en wilt investeren in onroerend goed in het buitenland, zijn de meest uiteenlopende portaalsites geschikt voor een geslaagde zoektocht.

Zuid-Tirol Kaart & Ligging in Italië

Huis & Appartement te koop in Italië

Van taxatie tot speculatiebelasting. In deze gids vindt u alle belangrijke factoren in eenvoudige bewoordingen uitgelegd. Leer het proces van het verkopen van een flat stap voor stap kennen, zodat u ook de vraag kunt beantwoorden: Verkopen met of zonder makelaar? De particuliere verkoop van onroerend goed brengt vele risico’s en bronnen van vergissingen met zich mee, te beginnen met de taxatie van het appartement en de biedprijs tot de individuele marketing, van “reclame” tot interne klantennetwerken en de verkoop van onroerend goed buiten de markt om.

Koop: Portalen voor goedkoop onroerend goed

De beslissing is genomen en u bent nu op zoek naar een woning in het buitenland die aan uw wensen voldoet? Wanneer u op zoek gaat naar een woning in het buitenland in Italië op het internet, komt u talloze portals tegen die de beste aanbiedingen voor u presenteren. Zij hebben vaak verschillende filterfuncties die u kunt gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen. Wij hebben voor u de beste portaalsites geselecteerd waarop het zoeken naar een geschikte woning in het buitenland de moeite waard kan zijn.

Immobiliare.it: De Italië specialist

Als u al zeker weet dat u op zoek bent naar een woning in het buitenland in Italië, dan is dit onroerend goed portaal misschien iets voor u. Hier ligt de focus volledig op het prachtige land Italië. Op dit portaal kunt u niet alleen woningen vinden om in te wonen, maar ook als u het idee hebt om uw leven in het buitenland op te bouwen en een restaurant of een klein bedrijf wilt openen, vindt u hier misschien wat u zoekt in de zoektocht naar een commercieel onroerend goed. De website Immobiliare.it biedt ook verschillende filterfuncties, van de wijk tot de prijs en het type eigendom.

Immowelt: Een grote selectie

Het grote vastgoedportaal Immowelt kan voor u de juiste oplossing zijn als u nog niet helemaal zeker weet of u in het buitenland een onroerend goed in Italië wilt kopen. Misschien twijfelt u nog tussen Italië en Griekenland en daarom is het juist voor u om op het onroerend goed portaal een grotere keuze ter beschikking te hebben. Dit geeft u de kans om de prijzen en de kwaliteit van de eigendommen die u overweegt te vergelijken. De informatie die u nodig hebt, wordt duidelijk gepresenteerd op dit portaal.

Immozentral: het veelzijdige portaal

Het onroerend goed portaal Immozentral richt zich ook op onroerend goed over de hele wereld. Hier kunt u niet alleen vele eigendommen ontdekken, maar ook zelf een aantal adverteren. Wie in het buitenland van een woning af wil en het zonder makelaar wil stellen, kan hier gemakkelijk zijn geluk beproeven. Op deze portaalsite vindt u eigendommen uit meer dan 90 landen. Vooral voor Italië heeft de website een zeer grote keuze.

Immobilienscout24: het portaal dat tegelijkertijd informeert

Op het portaal van Immobilienscout24 kunt u vooraf basisinformatie krijgen over het land dat u kiest. Hier kunt u niet alleen zoeken naar een geschikte woning waar ook ter wereld, u kunt ook belangrijke informatie krijgen over populaire plaatsen om te wonen, financieringstips en andere zaken waarmee u rekening moet houden. Met een paar muisklikken en filterfuncties vindt u in een handomdraai het aanbod dat u interesseert.

Het verhuren van een woning in het buitenland: De voordelen

Voor veel mensen is een mooie woning in het buitenland te mooi om onbenut te laten in de tijd dat ze thuis zijn. Waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om dit pand te verhuren en zo een beetje extra inkomsten te creëren? Bovendien wordt het pand bewoond en is de kans dat iemand zich ongeoorloofd toegang verschaft tot het pand veel kleiner. U hoeft zich geen zorgen te maken, u schept de mogelijkheid voor anderen om een onvergetelijke vakantie in uw flat of huis door te brengen en u verdient zelfs geld op hetzelfde moment.

Investeren in onroerend goed: Italië

Wonen en werken in het buitenland is een zeer gedenkwaardige ervaring, op professioneel, persoonlijk, cultureel en natuurlijk financieel vlak. In deze gratis gids krijgt u beleggingstips voor alle grote steden in Europa, Amerika en Azië, van New York tot Londen en Parijs.

Is een eigendom in Italië niet geschikt voor u? Misschien bent u geïnteresseerd in onroerend goed in Mallorca. U bent welkom om ons artikel te lezen:

Vastgoed kopen in het buitenland: Tips