Onroerend goed in het buitenland in Spanje: Vind uw droomhuis

Onroerend goed in het buitenland in Spanje – Bent u net terug van vakantie en vraagt u zich af waarom u in Duitsland woont terwijl het weer in het zuiden over het algemeen veel beter is? Als u er even over nadenkt, komt het dan bij u op om te investeren in een woning in het buitenland om zo vaker naar het zuiden te kunnen vliegen? Wij kunnen u helpen een goed overzicht te krijgen. Koop of huur een vakantiehuis, welkom in Spanje!

Spanje: Investeren in een buitenlands onroerend goed

Spanje is een van de populairste vakantiebestemmingen voor Duitsers. Geen wonder, want naast zon en strand zijn er ook prachtige landschappen. Naast Mallorca zijn er nog vele andere mooie vakantiebestemmingen in Spanje. Als u er echter al zeker van bent dat uw woning in het buitenland op Mallorca moet zijn, kunt u ons artikel lezen dat specifiek over Mallorca gaat.

Maar welke plaatsen in Spanje zijn het mooist en waar is het het meest de moeite waard om te investeren in een woning in het buitenland? Wij hebben 5 verschillende plaatsen geselecteerd waar u een huis in het buitenland zou kunnen kopen.

Investeren in onroerend goed: Spanje

Wonen en werken in het buitenland is een zeer gedenkwaardige ervaring, op professioneel, persoonlijk, cultureel en natuurlijk financieel vlak. In deze gratis gids krijgt u beleggingstips voor alle grote steden in Europa, Amerika en Azië, van New York tot Londen en Parijs.

Barcelona: de stad van wonderen

Als er één stad in Spanje is die zeer indrukwekkend is, dan is het Barcelona wel. Barcelona valt vooral op door zijn vele kleuren, kunstwerken en bijzondere architectuur en trekt toeristen op bijna magische wijze aan. Geen wonder, want er zijn talloze bezienswaardigheden in deze stad, zoals de Sagrada Familia. Als u besluit een woning in het buitenland in Barcelona te kopen, profiteert u van vele mogelijkheden voor activiteiten en een charmante omgeving. Helaas is er, zoals vaak het geval is in populaire steden, vaak veel verkeer.

Malaga: havenstad

Als u erover denkt een huis in het buitenland in Malaga te kopen, bent u er waarschijnlijk al op vakantie geweest en betoverd door de havenstad. Malaga staat bekend om zijn mooie zandstranden en hotels. Aan de ene kant de perfecte omstandigheden om te ontspannen, aan de andere kant is de kans groot dat u tijdens uw verblijf veel toeristen zult ontmoeten. Als dit u stoort, moet u er rekening mee houden bij het zoeken naar een geschikte plaats in Malaga.

Malaga: toeristische hotspot

Malaga kaart en ligging in Spanje

Strand en promenade: 360

Toledo: stad van drie culturen

De stad Toledo ligt in het midden van Spanje en is een van de steden die de meeste bezienswaardigheden te bieden heeft. Maar wat is er nog meer overtuigend aan deze stad? Als u in Toledo bent, hebt u het gevoel dat u bent teruggevoerd naar de Middeleeuwen, want er zijn geen moderne gebouwen en alles is gebleven zoals het vroeger was. Daarom is deze stad door de Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoedstad. Als u hierdoor gefascineerd bent, kunt u overwegen hier een huis te kopen.

Toledo Video & Geschiedenis

Toledo’s ligging in Spanje

Valencia: Stad van Kunsten en Wetenschappen

De stad Valencia ligt direct aan de Middellandse Zee. Een geweldig totaalpakket wacht op u in Valencia, met een historische oude stad, mogelijkheden om te winkelen, vele restaurants en moderne architectuur. Kinderen zullen zich in deze stad ook nooit vervelen. Van een planetarium tot een oceanarium, alles is hier inbegrepen. Aangezien er in deze stad zoveel te ontdekken valt, is er ook geen gebrek aan toeristen. Niettemin, als u verliefd bent geworden op de stad, kunt u op zoek gaan naar onroerend goed.

Valencia Video

Kaart en ligging in Spanje

Granada: Zuid-Spaans Andalusië

De stad Granada is een symbool van de harmonieuze coëxistentie van een multiculturele samenleving, omdat hier in het verleden mensen van verschillende culturen hebben samengeleefd. Ook nu nog is het multiculturalisme in Granada zeer uitgesproken. Als dit precies is waar u van houdt, moet u kiezen voor een woning in het buitenland in Granada. Er valt hier veel te ontdekken, niet alleen op het gebied van architectuur.

Granada’s landschap en bergen (video)

Kaart en ligging

Huis & Appartement te koop in Spanje

Van taxatie tot speculatiebelasting. In deze gids vindt u alle belangrijke factoren in eenvoudige bewoordingen uitgelegd. Leer het proces van het verkopen van een flat stap voor stap kennen, zodat u ook de vraag kunt beantwoorden: Verkopen met of zonder makelaar? De particuliere verkoop van onroerend goed brengt vele risico’s en bronnen van vergissingen met zich mee, te beginnen met de taxatie van het appartement en de biedprijs tot de individuele marketing, van “reclame” tot interne klantennetwerken en de verkoop van onroerend goed buiten de markt om.

Koop: Portalen voor goedkoop onroerend goed

Was de juiste verblijfplaats daar voor jou? Zo ja, dan kunt u uw zoektocht nu beginnen. Aangezien er talloze onroerend goed portalen zijn die in het buitenland onroerend goed in Spanje aanbieden, vinden veel mensen het vaak moeilijk om het juiste onroerend goed portaal voor hen te vinden. Geen probleem, want wij hebben 5 vastgoedportalen voor u samengesteld die verschillende functies hebben. Er zijn vastgoedportalen die zich alleen op het land Spanje richten en er zijn ook grotere portalen die zich bezighouden met eigendommen in het buitenland over de hele wereld.

Kyero – De Spanje – Specialist

Het onroerend goed portaal “Kyero” houdt zich uitsluitend bezig met onroerend goed in Spanje. De eigendommen worden rechtstreeks door vastgoedmakelaars geadverteerd. Of u nu al op zoek bent naar een koopwoning of gewoon tijdelijk een woning wilt huren, hier vindt u wat u zoekt. De advertenties zijn overzichtelijk gerangschikt en u krijgt snel een overzicht van welke woning voor u geschikt is.

Bellevue – Onroerend goed van over de hele wereld

Het Bellevue onroerend goed portaal makelaars onroerend goed van over de hele wereld. Op deze site profiteert u van talrijke filterfuncties, zodat u betrekkelijk snel tot de resultaten komt die u interesseren. Er is hier een enorm aanbod, van kleine flats tot enorme huizen. Als u nog twijfelt over in welk land u uw woning in het buitenland moet kopen, kunt u hier een ideale vergelijking maken.

Immowelt – De allrounder

Immowelt is een onroerend goed portaal dat zeer duidelijk is. Welke zorg u ook heeft over onroerend goed, u kunt hier een passende oplossing vinden. Daarom kan het de moeite waard zijn deze website op te nemen in uw zoektocht naar een woning in het buitenland in Spanje. De advertenties zijn overzichtelijk en zijn meestal voorzien van diverse informatie over een onroerend goed.

Idealista – De weg naar de ideale woning

Het onroerendgoedportaal Idealista beheert eigendommen uit heel Spanje. De advertenties worden zeer duidelijk gepresenteerd. Met behulp van de filterfuncties kunt u niet alleen zoeken naar het juiste onroerend goed in het buitenland op een bepaalde locatie, maar heeft de bezoeker zelfs de mogelijkheid om zijn of haar eigen advertentie te plaatsen. Het loont dus de moeite om af en toe de website te bezoeken om te zien of er nieuwe advertenties zijn.

Onroerend goed Scout24

U hebt de naam van dit onroerend goed portaal waarschijnlijk al eerder gehoord. Hier worden niet alleen eigendommen uit Duitsland verhuurd en verkocht, maar uit de hele wereld. Er is ook veel meer informatie over onroerend goed. Misschien vindt u hier ook wat u zoekt als u op zoek bent naar onroerend goed in het buitenland in Spanje.

Luxe onroerend goed in Mallorca

Welkom op het favoriete eiland van de Duitsers. Veel zon, relaxte mensen, de zee en slechts 1-2 uur vliegen van steden als Berlijn, Parijs en Madrid. Dit maakt Mallorca tot een van de meest geliefde regio’s voor velen uit het bedrijfsleven, maar ook voor beroemdheden die zich tot het eiland aangetrokken voelen. Vooral op het vasteland, een beetje uit de kust, vindt u villa’s, finca’s en condominiums van de extra klasse. Maar pas op! Als eigendommen vastliggen, zult u snel te veel betalen. Wij raden u dan ook sterk aan om met een lokale makelaar te werken. Want op Mallorca zijn er ook Spaanse wetten, van de eis van ingezetenschap (het onderwerp van bewoonde huizen) tot belastingkwesties. Daarom zullen we, voordat we een blik werpen op de beschikbare flats en huizen, kort de prijzen van onroerend goed op Mallorca belichten.

  • Luxe onroerend goed Mallorca

Vastgoed kopen in het buitenland: Tips