Vind onroerend goed in het buitenland in Frankrijk: Online portalen & populaire woonwijken

Onroerend goed in het buitenland in Frankrijk – Brengt u elke vakantie die u uzelf trakteert altijd door in Frankrijk? Frankrijk voelt bijna als je tweede thuis? Heeft u ooit overwogen een huis in Frankrijk te kopen? Een dergelijke beslissing vergt natuurlijk veel overwegingen en moet worden afgewogen. Wij zullen u helpen bij de beslissing en u in dit artikel online portalen laten zien waar u de mooiste woningen in het buitenland in Frankrijk kunt vinden en u de mooiste woonwijken kunt laten zien. Een vakantiehuis kopen of huren, welkom in Frankrijk!

De juiste woning in het buitenland: Parijs, Elzas of Côte d’Azur?

De beslissing is genomen en u hebt besloten een huis in het buitenland in Frankrijk te kopen? Lees dan zeker dit artikel, want wij geven u nuttige tips. Om uw zoektocht tot een succes te maken, moet u eerst het juiste online portaal voor u vinden. Hoewel veel online portalen dezelfde basisstructuur hebben, kunnen verschillende filterfuncties en de focus op het land Frankrijk een verschil maken bij uw selectie.

De mooiste woonwijken van Frankrijk

Zoals iedereen weet, heeft Frankrijk verschillende charmante steden en mediterrane stranden. Het is geen wonder dat veel mensen niet meteen weten waar te beginnen met het zoeken naar een woning in het buitenland in Frankrijk. Hoewel er verschillende mooie plaatsen zijn om te wonen, zullen niet al die plaatsen aan uw wensen voldoen. Daarom hebben wij 5 verschillende woonplaatsen in Frankrijk geselecteerd om u te helpen bij uw keuze.

Beleggen in onroerend goed: Frankrijk

Wonen en werken in het buitenland is een zeer gedenkwaardige ervaring, op professioneel, persoonlijk, cultureel en natuurlijk financieel vlak. In deze gratis gids krijgt u beleggingstips voor alle grote steden in Europa, Amerika en Azië, van New York tot Londen en Parijs.

Toulouse: De roze stad

Toulouse ligt in het zuidwesten van Frankrijk en is de op drie na grootste stad. In Toulouse zijn veel gebouwen van rode bakstenen en om die reden wordt het vaak de “roze stad” genoemd. Niet alleen is het hier vaak erg winderig, maar er is ook geen gebrek aan toeristen, want er zijn veel bezienswaardigheden. Toulouse is ook een goed vertrekpunt voor wie carrière wil maken. Daarom zijn er ook talloze studenten.

Toulouse stadsvideo met bewoner

Kaart & ligging

Parijs: stad van de liefde

De stad van de liefde. Bijna iedereen wil er tenminste één keer in zijn leven geweest zijn. U bent er al geweest, u bent verliefd geworden op de stad en u overweegt nu een woning in het buitenland in Parijs te kopen? Eén ding moet u vanaf het begin duidelijk zijn, vooral met deze stad: Parijs is erg duur. Maar Parijs is niet voor niets een van de beroemdste steden van Europa. Het biedt niet alleen een goede Franse keuken, maar cultuur en kunst spelen hier ook een belangrijke rol. Geen wonder dat de stad erg druk lijkt. U hebt echter nog steeds de keuze om direct in de hectische stad te wonen of op het iets rustiger omringende platteland. Terwijl de omgeving vaker door gezinnen wordt gekozen, kiezen studenten vaak voor het centrum van de stad.

Parijs van boven: Video

Parijs Kaart & Ligging

Eifeltoren 360°: Internationale relevantie en oriëntatiepunt

Nice: havenstad

De havenstad Nice is bijzonder populair en het is hier ook vaak erg druk, want er is een groot winkelgebied en ook het nachtleven wordt niet verwaarloosd. Gezinnen kiezen daarom graag voor woonwijken die wat verder van het centrum liggen. Als u geïnteresseerd bent in de bezienswaardigheden die Nice te bieden heeft, zult u vooral musea en beroemde oude gebouwen tegenkomen. Als u besluit een overzees onroerend goed in Nice te kopen, zult u profiteren van veel zon en strand. Hier heeft u de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het mooie weer.

Video

Kaart en ligging in Frankrijk

360° havenzicht

Bordeaux: stad aan de Atlantische Oceaan

Bordeaux is een zeer populaire stad om in te wonen – maar waarom? Heel eenvoudig, deze stad vervult alle wensen. Aan de ene kant heb je het stadsleven en vele carrièremogelijkheden, en aan de andere kant is het niet ver naar de zee. Dus als u een woning in het buitenland midden in Bordeaux koopt en te veel van het hectische stadsleven heeft, kunt u gewoon de auto of de fiets pakken en binnen niet al te lange tijd aan zee zijn.

Video

Bordeaux: Kaart en ligging

Lyon: Klein Parijs

De stad Lyon staat vaak bekend als “Klein Parijs”. Vooral studenten voelen zich aangetrokken tot deze stad, want er zijn hier talloze universiteiten. Het voordeel van Lyon? Vergeleken met andere steden zoals Parijs, is het hier een stuk goedkoper. Lyon heeft veel te bieden. Naast mogelijkheden om te winkelen en het nachtleven, is er ook een charmante oude stad en een heerlijke Franse keuken. Omdat het maar “klein Parijs” is, zijn de mensen hier minder gestrest en hectisch en daardoor vaak opener. Als u geïnteresseerd bent in een woning in het buitenland in Parijs, maar het te duur vindt, of als het hectische levenstempo u op lange termijn aan het twijfelen brengt, zou Lyon voor u het perfecte alternatief kunnen zijn.

Video

Kaart & ligging: Lyon

Monaco en Monte-Carlo: Vorstendom

Als u van de Franse Middellandse Zeekust houdt, zult u ook van het Vorstendom Monaco houden. Zoals op vele exclusieve plaatsen in deze wereld is het niet zo gemakkelijk om een eigendom in Monaco te kopen. Wie ’s winters vaak in Kitzbühel is, weet bijvoorbeeld dat je 5 jaar in Kitzbühel moet wonen om een woning of een stuk grond te mogen kopen. Maar waarom doet een stadsbestuur zoiets? Het is vooral om de bewoners te beschermen, want hoe meer “speculanten” naar zo’n betrekkelijk kleine stad of vorstendom komen, hoe groter de leegstand van panden. Eenmaal per jaar gebruikt als vakantiehuis of nooit als het pand wordt beschouwd als een pure speculatieve investering. Maar Monaco wil zich ook hiertegen beschermen door dergelijke verordeningen. Er zijn dan ook wetten die de verwerving van onroerend goed en grond duidelijk regelen.

  • Vastgoed kopen Monaco

Huis & Appartement te koop in Frankrijk

Van taxatie tot speculatiebelasting. In deze gids vindt u alle belangrijke factoren in eenvoudige bewoordingen uitgelegd. Leer het proces van het verkopen van een flat stap voor stap kennen, zodat u ook de vraag kunt beantwoorden: Verkopen met of zonder makelaar? De particuliere verkoop van onroerend goed brengt vele risico’s en bronnen van vergissingen met zich mee, te beginnen met de taxatie van het appartement en de biedprijs tot de individuele marketing, van “reclame” tot interne klantennetwerken en de verkoop van onroerend goed buiten de markt om.

Koop: Portalen voor goedkoop onroerend goed

Onroerend goedScout24

Zowat iedereen kentImmobilienScout24. Deze onroerend goed website makelaars eigendommen over de hele wereld. Hier vindt u niet alleen woningen te koop, maar ook als u een woning te huur zoekt, bent u hier op de juiste plaats. Als u een woning zoekt op ImmobilienScout24, profiteert u van een duidelijke presentatie en ook van de populariteit van dit portaal.

Green-Acres.com

Dit online portaal richt zich op Frankrijk, Portugal, Spanje, Italië en Griekenland. Dit zou de juiste plaats voor u kunnen zijn als u al zeker weet dat u een huis in het buitenland wilt kopen, maar nog twijfelt of Frankrijk het juiste land voor u is. U hebt de mogelijkheid om vergelijkingen te maken die betrekking kunnen hebben op de prijs, het gebied of zelfs de locatie.

Franimo

Zoals de naam“Franimo” al aangeeft, concentreert dit online portaal zich uitsluitend op Frankrijk. Dienovereenkomstig heeft deze website veel eigendommen voor allerlei plaatsen in Frankrijk. Als u uw favoriete plek in Frankrijk nog niet hebt gevonden, kunt u verderop in het artikel alvast onze plaatsaanbevelingen lezen.

AuSud

Het online portaal“auSud” heeft ook alleen betrekking op het land Frankrijk. De belangrijkste informatie over een eigendom wordt hier duidelijk gepresenteerd in een tabel en er is ook een kleine beschrijving van het eigendom. U kunt van meet af aan de prijsklasse opgeven en ook de locatie.

Immowelt

Het portaal Immowelt bemiddelt in onroerend goed over de hele wereld en heeft om die reden ook een groot aanbod voor Frankrijk. Verkopers hebben de mogelijkheid om duidelijke advertenties voor hun eigendommen te maken. Het contact staat meestal direct onder de advertentie en u hebt de mogelijkheid om onmiddellijk met de verkoper in contact te komen.

Vastgoed kopen in het buitenland: Tips