Flat Kopen USA – Uitleg, How-to, Prijzen + Co

VS – Hoe koop ik een flat in de VS? Wij verklaren en vertalen alles wat u moet weten voor de Amerikaanse onroerend goed markt. De volledige uitleg voor het kopen van een flat. Wij leggen u alles uit wat u moet weten over het kopen van een flat in de VS, begeleiden u door het hele proces en leggen u eenvoudig alle details en niet te vergeten de stappen uit. Dit zou u alles moeten geven wat u moet weten voordat u met het zoeken naar een flat begint.

Stap 1 naar financiële vrijheid – koop onroerend goed

Onroerend goed eigendom. Dat is de manier om te gaan. Maar misschien heeft u niet de $100.000 op uw bankrekening om zo’n grote aanbetaling op uw hypotheek te doen. De betere keuze is hier om te investeren in een huis. Hieronder lopen we het hele proces met je door, van waar je begint, waar het eindigt, en hoe je naar je gloednieuwe eigen flat verhuist. Deze flats kunnen lofts, penthouses, een-slaapkamers of gedeelde flats zijn. Hetzelfde proces geldt voor al deze soorten flats in de VS.

Voordelen van kopen boven huren

Misschien weet u niet zeker of u een flat wilt kopen of huren. Vastgoedgoeroes overal zullen zweren dat je of moet huren of kopen. Uiteindelijk is het niet zo’n eenvoudige beslissing en wat in uw geval de beste keuze is, hangt af van vele factoren, zoals uw inkomen, uw financiële reserves, de ligging van het onroerend goed, enz. De belangrijkste factor is waarschijnlijk hoe lang u van plan bent in het huis te wonen.

Bereken uw financiën

Bij het nemen van deze beslissing is de belangrijkste berekening het vergelijken van de huur met de hypotheekbetalingen. Stel, u vindt uw droomhuis en u wilt er de komende 10 jaar wonen. Als u dit pand kunt huren voor, laten we zeggen, $1.000 per maand, of u kunt het kopen en $1.000 per maand gedurende 10 jaar als hypotheek betalen, kunt u zelf de rekensom maken. Je zult er hoe dan ook wonen, maar als je het koopt en de hypotheek betaalt, bouw je vermogen op en als je verhuist, kun je het met winst verkopen. In tegenstelling tot huren, heeft bezitten ook een aantal belastingaftrekken die het bedrag dat u daadwerkelijk investeert verminderen.

Wanneer moet u huren?

Natuurlijk mag u niet vergeten dat een aankoop altijd gepaard gaat met een aanbetaling. Als u krap bij kas zit en deze aanbetaling niet kunt betalen of u zou dwingen een andere lening af te sluiten. Dan bent u beter af met huren en vermijdt u hoge rentes. Deze locatie heeft ook fiscale voordelen, zoals het niet hoeven betalen van onroerendgoedbelasting.

Belangrijkste redenen om een flat te kopen

Er zijn vele redenen om een flat te kopen. Dit zijn de belangrijkste redenen die u zouden moeten motiveren.

 • Aantrekkelijke beleggingsopbrengsten
 • Gevaar van waardevermindering
 • Perfecte voorbereiding op pensioen
 • Flexibiliteit
 • Veilige investeringen
 • Beveiliging tegen inflatie
 • Belastingaftrek

Voorbereiding van de aankoop van onroerend goed – Vóór de aankoop

Er zijn een paar dingen te overwegen voordat u zelfs begint met het zoeken naar onroerend goed. Natuurlijk kunt u de markt polsen voordat u deze dingen doet, maar vergeet niet dat het zonder de volgende dingen vrij moeilijk zal zijn om een serieus bod op een flat te doen.

Natuurlijk moet u beslissen waarin u werkelijk wilt investeren, dus laat ons u daarbij helpen:

Controleer uw kredietwaardigheid – Financiering van een flat

Dit is nummer één. Voordat u op jacht gaat naar een woning, moet u weten of u financieel in staat bent om het in de eerste plaats te kopen. Kredietscores worden verstrekt door drie zogeheten kredietbureaus: Transunion, Equifax en Experian. Zij geven u een rapport dat in een score kan worden omgezet. Deze score speelt ook een rol bij het bepalen van het soort hypotheek dat u kunt krijgen.

Contacten – advocaten, hypotheekmakelaars, enz.

Alvorens te kopen, moet u een paar professionals aan uw zijde hebben. Het is waarschijnlijk goed om van tevoren een advocaat te nemen, en op veel plaatsen, bijvoorbeeld als u een flat in New York koopt, is dat zelfs verplicht. Daarnaast kunt u kiezen voor een hypotheekmakelaar (vooral als u in een coöperatie koopt, zie hieronder) en een makelaar.

Hypotheek preapproval – Verzekering voor leningen

Voordat u op zoek gaat naar een huis, kunt u (en moet u) eerst een hypotheek aanvragen. Dit bestaat uit een brief waarin wordt bevestigd dat u inderdaad in staat bent de hypotheek te verkrijgen. In zekere zin is het de bank die de makelaar en de verkoper vertelt dat zij u de nodige fondsen zullen lenen om voor x dollar aan onroerend goed te kopen. Dit is een essentieel onderdeel van het proces, aangezien de meeste makelaars weigeren bezichtigingen uit te voeren of contact op te nemen zonder een dergelijke voorafgaande goedkeuring.

Laat ons u door de verwarrende wereld van hypotheken gidsen:

Kopen zonder voorafgaande goedkeuring van een hypotheek – betalen voor een flat in contanten

Het is mogelijk te kopen zonder voorafgaande goedkeuring van de hypotheek, op voorwaarde dat u alles vooraf betaalt. Dit komt natuurlijk niet vaak voor, maar aangezien u geen hypotheek krijgt voor het onroerend goed dat u wilt kopen, kunt u makelaars en verkopers benaderen zonder vooraf een hypotheek te laten goedkeuren. In dit geval moet u echter een bewijs van financiering voorleggen om de eigendommen te kunnen bezichtigen.

Wat nu? Meer tips om een flat te vinden

Nu u voor deze dingen gezorgd hebt, kunt u beginnen rond te kijken. De beste manier om te beginnen is zich te oriënteren over de markt en de manier waarop u wilt kopen. De beste manier om dit te doen is door regelmatig woninglijsten te bekijken en huisinspecties te bezoeken. Hoewel het internet nu zowat overal is, is het nooit een slecht idee om persoonlijk langs te gaan bij kleinere makelaarskantoren in de buurten waarin u geïnteresseerd bent. Sommige ouderwetse winkels zetten hun aanbiedingen misschien niet online.

Aankoop voorbereiden – kosten voorbereiden

Wanneer u zich voorbereidt op de aankoop van uw huis, zijn er een paar dingen die u vooraf moet ophelderen. Planning is, zoals altijd, de sleutel en moet alle extra kosten omvatten. Merk op dat deze dingen natuurlijk verschillen van gebied tot gebied. Een flat kopen in Chicago is heel anders dan een flat kopen in LA.

Belastingen en onroerendgoedbelastingtarieven

Wanneer u aan financiën denkt, moet u natuurlijk ook aan belastingen denken. Er zijn drie verschillende soorten belastingen. Drie belastingen die u betaalt wanneer u een eigendom koopt, waarvan één de onroerende voorheffing is. U moet deze onroerende voorheffing ook steeds opnieuw betalen als u dit eigendom bezit.

Wilt u meer weten over onroerendgoedbelasting? We hebben je op de hoogte

Belangrijke aanvullende details

Er zijn veel details die u kunt vergeten bij de aankoop van een woning en die later zwaar op u zullen wegen. Denk aan de servicekosten die u aan de eigenaars van het gebouw moet betalen. Nogmaals, wie zorgt voor deze diensten en is dit bedrijf dat de diensten verleent wel goed? Let ook op eventuele beperkingen, zoals of huisdieren zijn toegestaan, en geluidsbeperkingen. Er kunnen ook problemen in de buurt zijn die moeilijk te zien zijn, zoals de opening van een groot winkelcentrum in de buurt, waardoor het verkeer zal toenemen, of een nachtclub in de buurt, waardoor er ’s nachts lawaai zal zijn. Of misschien zijn er structurele problemen in het gebied omdat de grond onstabiel is. Veel van deze zaken zullen door uw advocaat worden behandeld, dus luister goed. De locatie is van cruciaal belang, wat betekent dat New York met andere details rekening moet houden dan L.A. of Miami.

Platte koop – proces van onderhandeling tot sluiting

Om uiteindelijk de flat te kopen, zult u willen beginnen met onderhandelen.

Een bod uitbrengen – Hoe te onderhandelen over de verkoopprijs

Dus je besluit dat dit je droomflat is. Wat nu? Wel, nu is het tijd om een bod te doen. Dat betekent dat je de verkoper moet benaderen met een bod. Er zijn twee kanten om over te onderhandelen, en je moet de ene of de andere kiezen. Ofwel probeer je de verkoopprijs te verlagen. Ik bedoel, koop een eigendom voor $800.000 in tegenstelling tot $850.000. De andere optie is te onderhandelen over de afsluitkosten, bijvoorbeeld door overeenstemming te bereiken over de verkoopprijs, maar de verkoper te vragen een deel van de bijkomende kosten te betalen, waaronder de overdrachtsbelasting. Deze tactiek houdt natuurlijk in dat er op dat moment meer geld op de bankrekening staat of dat het bedrag van de maandelijkse kosten in de toekomst wordt verlaagd. Als regel kunt u verwachten dat u 5%-10% van de verkoopprijs kunt bedingen.

Volgende stappen – Gebouwinspecties

Uw geldschieter zal zeker eisen dat u een inspectie uitvoert van zowel het flatgebouw als de flat zelf. Hieruit blijken meestal kleine gebreken, zoals onderhoudswerkzaamheden die in de toekomst nodig zullen zijn of bijvoorbeeld structurele gebreken.

Verlaging van de verkoopprijs van onroerend goed

Nu kun je opnieuw onderhandelen. U hebt gebreken aan het gebouw vastgesteld en hebt nu een sterke onderhandelingspositie. Maak uw zorgen kenbaar aan de verkoper en hij zal waarschijnlijk toegeeflijker zijn bij de onderhandelingen.

Er is ook een ton die u kunt besparen op de vele eenvoudige extra kosten die komen met het kopen van een woning, geven wij u de complete gids

Eindelijk, een belangrijke stap! Passage

Vergeet de walk-in niet! Dit is een van de meest voorkomende beginnersfouten. Na de verhuizing kunnen er dingen veranderen, de vorige eigenaar kan iets gebroken hebben, of een kast kan een fout verdoezeld hebben. Als u de laatste doorloop niet doet, kan dat later uw grootste spijt worden. Het duurt niet zo lang en is zeker de moeite waard, althans voor uw gemoedsrust.

Coöperatief appartement – aankoop van aandelen, geen eigendom

Co-ops zijn een beetje moeilijker te krijgen in, met een ingewikkeld en tijdrovend proces, maar de tijd investering is de moeite waard de beloning, met meestal lagere onroerend goed belastingen, de mogelijkheid om eigen vermogen op te bouwen, en nog veel meer.

Wat is een co-op flat? Betekenis, definitie, verklaring

Een coöperatieve flat is een flat die wordt beheerd door een woningbouwcoöperatie. Wanneer u een coöperatief appartement koopt, koopt u in feite niet het onroerend goed, d.w.z. de vier muren waarin u wilt gaan wonen. U koopt veeleer een aandeel in een rechtspersoon. De aandelen die u koopt, geven u het recht om een bepaald deel van het gebouw te gebruiken. U bent dus geen eigenaar van een woning, maar een lidmaatschapslid dat u in staat stelt gebruik te maken van de flat waarin u woont. Dit betekent natuurlijk ook dat u geen hypotheek afsluit, maar een gemeenschappelijke lening, d.w.z. een lening om de aandelen te betalen.

Waarom zou u voor een coöperatie kiezen – Voordelen

Aangezien u niet de eigenaar bent van het onroerend goed zelf, hoeft u geen onroerendgoedbelasting te betalen. In plaats daarvan betaalt de coöperatie de onroerendgoedbelasting voor het gehele gebouw, en deze wordt verdeeld onder de leden, d.w.z. de bewoners. Het belangrijkste voordeel van een coöperatie is dat zij goedkoper is. De onroerendgoedbelasting die elke bewoner betaalt is lager, en de extra kosten zijn ook lager omdat de coöperatie geen winstoogmerk heeft. Ten slotte hebben bewoners van coöperaties, ook al zijn ze geen eigenaar van het onroerend goed, recht op veel belastingaftrek waarop eigenaren van onroerend goed aanspraak kunnen maken.

Hoe koop ik een coöperatief appartement – stap-voor-stap uitleg

Voordat u zich in de coöperatie kunt inkopen, moet u een paar stappen doorlopen. Voordat u een coöperatie benadert of een flat identificeert waarin u geïnteresseerd bent, moet u een advocaat, een hypotheekmakelaar en een ingenieur raadplegen. Hoewel dit niet noodzakelijk is, vergroot het uw kansen om de flat te krijgen die u wilt. Dat komt omdat zodra je de flat die je wilt hebt gevonden, je solliciteert. Het bestuur beslist over uw aanvraag. Dit bestuur wil natuurlijk de best mogelijke bewoners, dus het is belangrijk dat u zich presenteert als een serieuze koper. Alle coöperaties hebben een specifieke lijst van vereisten, waaronder hoeveel aanbetaling je moet doen en hoeveel je aan financiële reserves hebt. Dan neemt u contact op met de verkoper, begint u met het titelonderzoek en de hypotheekaanvraag, en sluit u de koop.

Speciaal – Koop Appartement New York

New York, de stad van de dromen. Ook u kunt uw droom van een eigen huis leven, en dat in een van de topsteden ter wereld, van mode tot financiën tot kunst en eten. Een flat kopen in New York is zeker niet de gemakkelijkste opdracht, maar u zult waarschijnlijk blij zijn dat u het risico genomen hebt. Maar New York, zoals iedereen weet, heeft een ingewikkeld onroerend goed systeem. Een flat kopen betekent hier heel wat anders dan in andere delen van de VS.

Wij beantwoorden al uw vragen in onze complete gids voor het kopen van een flat in New York

Appartement kopen New York – Eenvoudig uitgelegd

Speciaal – Koop Appartement Los Angeles

Los Angeles , waar dromen uitkomen. Thuisbasis van beroemdheden, Hollywood, een uitgestrekt stadslandschap, strand en surfen en al het andere wat je je kunt voorstellen. Van Malibu tot Bel Air, Silver Lake en Venice Beach. Het is het verkeer en de chaos van de metropool waard om de unieke sfeer van deze stad te ervaren. Dus je wilt in Los Angeles wonen, maar je weet niet waar te beginnen? Het is zeker niet gemakkelijk om je hoofd te winden over waar en hoe te leven. Kies je voor Mid City of en winkelparadijs of voor Silver Lake en hang je rond met de jonge studenten? We geven je de volledige primeur hieronder. De vastgoedmarkt van Los Angeles doet het, zoals zoveel van de supersteden in de VS, goed. Los Angeles is noch een kopers-, noch een verkopersmarkt. De prijzen stijgen ook, als je eengezinswoningen neemt, met meer dan 16%.

Wij beantwoorden al uw vragen in onze complete gids voor het kopen van een huis in Los Angeles

Appartement kopen Los Angeles – Eenvoudig uitgelegd

Checklist – Overzicht van het proces: Een flat kopen

Dit zijn de belangrijkste dingen die u moet doen voor en bij het kopen van uw huis. Verwaarloos deze stappen niet, want ze zijn elk op zich belangrijk.

Voorbereidende stappen voor de aankoop van een appartement

De belangrijkste dingen die je moet weten voordat je een flat koopt zijn

 1. Kredietwaardigheid controleren
 2. Professionals verzamelen
 3. Hypotheek pre-goedkeuring
 4. Onthoud de details!

Denk eraan als je de flat koopt! Belangrijke laatste stappen

Tijdens de aankoop, of kort ervoor of kort erna, zijn er belangrijke dingen te doen. Deze omvatten:

 1. Doe een bod.
 2. Slimme onderhandeling!
 3. Inspecteer
 4. Heronderhandeling
 5. Ga door (Belangrijk!)