Stuttgart: duurste straat op een ideale locatie – dicht bij het stadscentrum & op het platteland

Stuttgart: In Stuttgart zijn er talrijke mooie plaatsen met even mooie straten en eigendommen zoals een villa, een flat in een oud gebouw, een maisonnette of zelfs af en toe een vakwerkhuis. De grote stad in het zuiden van Duitsland trekt steeds meer mensen aan en vooral de buitenwijken zijn erg in trek. De duurste straten in Duitsland zijn te vinden in Berlijn, Hamburg, München en ook in Stuttgart. Wilt u hier een woning of een huis kopen? Kom alles te weten over Duitslands meest exclusieve straten, wat ze zo bijzonder maakt en vooral: hoeveel een vierkante meter hier kost. Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina met de duurste straten in Duitsland.

Villa’s en grote eigendommen: Waarom Stuttgart zo populair is.

Wonen in de buurt van de stad is altijd erg populair geweest, maar vooral gezinnen geven de voorkeur aan een rustigere en gezinsvriendelijkere omgeving. Als u momenteel op zoek bent naar een geschikte woning in Stuttgart, moet u zeker een kijkje nemen in de twee duurste straten. Hier vindt u tal van grote eigendommen, waaronder villa’s en perfecte locaties. Dicht bij het grote groengebied “Feuerbacher Heide”, talrijke scholen en kinderdagverblijven, alsook verschillende sportclubs, kunt u hier goed en welvarend wonen, vooral met kinderen, en toch snel in het stadscentrum zijn.

Lijst: de duurste straten in Stuttgart

Voordat we meer in detail treden over de duurste straten in Stuttgart met informatie zoals locatie en prijzen per vierkante meter: Hier is een overzicht van de duurste straten met de bijbehorende wijk. De koopprijzen voor onroerend goed variëren hier gemiddeld tot 10.000 euro per vierkante meter.

  • Bij de Bismarck Toren (Stuttgart-Noord)
  • Feuerbacher Heide (Lenzhalde)

Bij de Bismarcktoren: veel ruimte in de buurt van het stadscentrum

De straat “Am Bismarckturm” ligt ten noorden van het stadscentrum van Stuttgart en grenst aan het groengebied Feuerbacher Heide. In het midden van de straat staat de Bismarcktoren, die ter ere van Bismarck werd gebouwd. Van daaruit leidt een woonstraat naar rechts en naar links, die wordt gekenmerkt door grote eigendommen met veel villa’s. De dure straat ligt direct naast de Feuerbacher Heide, een groengebied dat ten noorden van de straat ligt. Wie hier een woning bezit, heeft dus een snelle verbinding met het stadscentrum en woont toch in het groen en met veel ruimte. Dit gebied is dus ideaal voor gezinnen of senioren, bijvoorbeeld in een flat of een oma-appartement.

De prijs per vierkante meter hier is

Maximum prijs tot 10.000€/ m²

Hier vindt u topadressen zoals:

  • Bismarck Toren Stuttgart
  • Het Tent Theater Project
  • Feuerbach Heath

Bij de Bismarck Toren Stuttgart (kaart):

Krijg zelf een beeld van de omgeving en verken de omgeving op een virtuele manier!

Feuerbacher Heide: een ideale plek voor gezinnen

Feuerbacher Heide ligt ten noordwesten van het stadscentrum van Stuttgart en is gelegen in het district Lenzhalde. De straat wordt omringd door talrijke grote eigendommen en villa’s en biedt een ideale locatie, naast het aantrekkelijke vastgoedaanbod. Feuerbacher Heide ligt aan de rand van de stad, maar het stadscentrum is met de auto of het openbaar vervoer in een paar minuten te bereiken. Bovendien is deze woonwijk ideaal voor gezinnen, aangezien u dicht bij een grote groene zone woont en scholen, kinderdagverblijven en talrijke sportclubs in de onmiddellijke omgeving hebt.

De prijs per vierkante meter hier is

Maximum prijs tot 10.000€/ m²

Hier vindt u topadressen zoals:

  • Tennis Club Doggenburg eV
  • Feuerbacher Heide (groene ruimte)
  • Villa Levi

Feuerbacher Heide in Stuttgart (kaart):

Bent u geïnteresseerd in een woning in de Feuerbacher Heide, maar heeft u op dit moment geen tijd om het in het echt te bezichtigen? Geen probleem. Hier kunt u de dure straat op een virtuele manier verkennen.