Juist duurste straat: voor het perfecte vakantiehuis aan zee

Juist – het Oost-Friese eiland heeft veel te bieden naast een prachtig landschap en prachtige uitzichten. Dus als u op dit moment op zoek bent naar een woning aan zee, misschien zelfs een strandhuis of vakantiehuis, moet u zeker eens een kijkje nemen op dit Duitse eiland. Onroerend goed is altijd een ideale investeringsmogelijkheid en of u nu een huis wilt kopen of verkopen, u vindt het hier zeker. De strandboulevard van Juist staat in de top 10 van de duurste straten in Duitsland en de prijzen van eigendommen op deze locatie kunnen oplopen tot €16.400 per vierkante meter. Dit is de plaats waar de elite elkaar ontmoet en enkele heerlijke uren direct aan de Noordzee doorbrengt. Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina met de: duurste straten van Duitsland.

Eiland

Het eiland Juist bekoort elk jaar talrijke toeristen en trekt hen aan met zijn prachtige uitzichten en natuur, maar ook met zijn talrijke restaurants, bars en cafés. Juist is gelegen in het noorden van Duitsland en ligt tussen de twee eilanden Norderney en Borkum. De overtocht duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten. Vooral voor mensen die op zoek zijn naar absolute ontspanning en rust, is een vakantiehuis op Juist ideaal. Het autovrije eiland kan alleen worden bereikt per veerboot of particuliere boot, en aangezien de veerboot niet vaak vaart, wordt het eiland nooit overspoeld door veel toeristen.

Feiten

  • Oppervlakte: 16,43 km²
  • Lengte: 17 kilometer
  • Breedte: 500-900 meter
  • Bevolking: 1.721
  • Deelstaat: Nedersaksen

Strand promenade

De strandboulevard van Juist biedt vooral één ding: een prachtig uitzicht over zee. Dit is de ideale plaats om te investeren in een vakantiehuis, zodat u talrijke dagen op dit prachtige Duitse eiland kunt doorbrengen. Het onroerend goed in deze straat behoort tot de duurste van Duitsland, daarom is welstand een eerste vereiste. Hier, in de talrijke dure restaurants en bars, komt de elite samen en vermaakt zich. Dus als u een huis te koop heeft in dit gebied, beschouw uzelf dan als zeer gelukkig.

De prijs per vierkante meter hier is

Maximum prijs tot 16.400 €/ m²

Hier vindt u topadressen zoals:

  • Uitkijkplatform
  • Hohe Düne Restaurant & Paraplu Bar
  • Café del Mar Juist

Strandpromenade aan Juist (kaart):

Wil je de omgeving verkennen? Hier kunt u een virtueel kijkje nemen in de omgeving!