Konstanz: De duurste wegen – Alpsteinweg aan de Bodensee

Konstanz – Naast grote steden als Berlijn, München, Hamburg of Frankfurt am Main is Konstanz een van de populairste plaatsen om te wonen in Duitsland. De onmiddellijke ligging aan het Bodenmeer en de typische Beierse charme drijven de prijzen per vierkante meter op, of het nu gaat om een terrasflat, penthouse, rijtjeshuis of villa. Wij tonen u de duurste straten in de Beierse stad en waar u ze kunt vinden. Neem een kijkje in de mooiste en duurste straten en plaatsen in Tegernsee. Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina met de duurste straten in Duitsland.

De duurste weg aan het Bodenmeer

Voordat we de individuele straten in Konstanz nader bekijken, krijgt u nu een overzicht van de duurste straten in Konstanz. De aankoopprijs per vierkante meter ligt rond de 10.000 euro.

  • Alpsteinweg

Alpsteinweg

De Alpsteinweg wordt beschouwd als de duurste weg in Konstanz. En niet zonder reden. De ideale ligging aan de oevers van het Bodenmeer, de grote percelen en de rustige locatie drijven de prijzen per vierkante meter op.

De prijs per vierkante meter hier is 10.000€ /sqm

Maximum prijs tot 10.000€/ m²

Kaart en ligging van de Alpenstein Trail:

Duurste straten in Duitsland: eigendommen, wijken & prijzen per vierkante meter

Berlijn, München, Sylt & Co: de metropolen van Duitsland zijn de thuisbasis van enkele van de meest luxueuze eigendommen. Inselstraße in Berlijn, Königinstraße in München en Südliche Seestraße aan de Starnberger See – alleen wie het zich kan veroorloven, woont hier! Wilt u hier een huis kopen? Kom alles te weten over Duitslands meest exclusieve straten, wat ze zo bijzonder maakt en vooral: hoeveel een vierkante meter hier kost.