Luxe makelaar Keulen: condominium, huis en investering

Makelaars in onroerend goed & luxe onroerend goed Keulen – Keulen staat voor media, TV en pers als geen andere stad in Duitsland. Daarom groeit de metropool aan de Rijn voortdurend. Südstadt, Altstadt, Ringe, Ehrenfeld of Sülz, waar kun je het beste wonen? Wie naar Keulen verhuist of op zoek is naar een woning met een stabiele waarde, heeft een goede adviseur nodig. Het is een kwestie van zoeken naar eigendommen met geschikte parameters, van het stuk grond tot de structuur van het gebouw. Dan is het tijd voor bezichtigingen, onderhandelingen en natuurlijk alles wat te maken heeft met het koopcontract en de makelaar. Voor uw eigen rendement of om zelf in het pand te gaan wonen, is Keulen, net als Hamburg, Berlijn en München, bijzonder interessant door de waardestijging van bestaande panden, maar ook van nieuwbouw. We zijn er voor u – in Keulen. Terug naar: Luxe makelaars. Tip! Kopen, verhuren, verkopen, de grote gids voor Keulen: Onroerend goed Keulen.

Keulen Mitte: exclusief onroerend goed en luxe

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 221 165 323 72

E-mail: office@lukinski.com

Altstadt, Ehrenfeld, Mitte, Südstadt & Co. – Stadsplattegrond

Hoeveel kost een vierkante meter in Keulen? Hier vindt u de actuele prijzen van huizen, appartementen en grond in Keulen.

Tip! Kent u de lucratieve vastgoedprijzen in Düsseldorf al?

Huisbezoek? Weersverwachting voor Keulen

Weergegevens van ImmoAO.de / Visualisatie Windy.com

Het huidige weer in Keulen.

Huisbezoek? Weersverwachting voor Keulen

Weergegevens van ImmoAO.de / Visualisatie Windy.com

Het huidige weer in Keulen.

Keulen van boven: Skyline

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV Magazine over het onderwerp kapitaalinvesteringen.

Met zijn geografische nabijheid tot de bankmetropool Frankfurt en de modehoofdstad Düsseldorf is Keulen een thuis geworden voor velen in het bedrijfsleven en de media.

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik zullen u helpen bij uw zoektocht naar een woning in Keulen. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in Keulen. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 221 165 323 72

E-mail: office@lukinski.com