Luxe makelaar Frankfurt: Condominium, huis en investering

Makelaar & luxe onroerend goed Frankfurt – De aankoop van luxe onroerend goed in Frankfurt am Main vereist lokale kennis van het Rijn-Main gebied en een makelaar die zijn vak verstaat. Want niet alleen de stad Frankfurt is interessant als beleggingspand, maar ook de voorsteden en het omliggende gebied, van Darmstadt tot Mainz. Als geen andere stad in Duitsland staat de bankmetropool voor economische ontwikkeling, levensstijl en internationale verbindingen, niet alleen vanwege de grootste luchthaven van Europa. Vooral Frankfurt biedt voor velen aantrekkelijke voordelen. Wonen in een van ’s werelds metropolen met de beste kansen voor de eigen carrière, maar ook onderwijs via goede universiteiten, of het nu voor de eigen kinderen is of voor junior personeel voor ondernemers. Terug naar: Luxe makelaars. Tip! De gids voor Frankfurt, alles over kopen, huren en verkopen: Onroerend goed Frankfurt.

Frankfurt am Main Mitte: Exclusief onroerend goed en luxe

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 221 165 323 72

E-mail: office@lukinski.com

Wolkenkrabbers, Financiën, Europese Centrale Bank en Goethe

Wolkenkrabbers, financiën, de Europese Centrale Bank en de geboorteplaats van Goethe, een naam die de wereld kent. Met zijn geografische nabijheid tot het Rijn-Ruhrgebied is de bankmetropool Frankfurt populair bij zowel de lokale bevolking als buitenlanders, aangezien zowel de modehoofdstad Düsseldorf als Keulen met de ICE en de auto in iets meer dan 1 uur te bereiken zijn.

Onroerend goed als investering in Frankfurt

Naast gezinnen, paren en studenten komen elk jaar ook een groot aantal ondernemers en investeerders naar Frankfurt. Waarom? Degenen die vroeger in aandelen en dergelijke belegden, hebben nu onroerend goed ontdekt als een veilige kapitaalbelegging. Wilt u een meergezinswoning kopen om die lucratief te verhuren? Of wilt u uw huidige woning verkopen om vervolgens in een andere wijk te investeren? Met onze tips en gratis gidsen bent u perfect geplaatst om dit te doen! Hier vindt u alles wat u moet weten over het verkopen van onroerend goed in Frankfurt.

Stadsplattegrond

Bezoek datum? Weersverwachting voor Frankfurt am Main

Het weer in Frankfurt vandaag:

Bezoek datum? Weersverwachting voor Frankfurt am Main

Het weer in Frankfurt vandaag:

Frankfurt am Main van boven: Skyline

Frankfurt am Main van boven

Aankoop van een condominium of een huis

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV Magazine over het onderwerp kapitaalinvesteringen.

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik zullen u ondersteunen bij uw zoektocht naar onroerend goed in Frankfurt am Main. Of het nu als kapitaalinvestering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in Frankfurt am Main. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 221 165 323 72

E-mail: office@lukinski.com