Onroerendgoedbelasting in Californië – US Property Tax vertaling, uitleg, betekenis

USA – We leggen uit wat onroerendgoedbelasting is. De vertaling, betekenis en uitleg van Amerikaanse onroerendgoedbelasting. Wij geven een overzicht van alles wat u moet weten over onroerendgoedbelasting in Californië. Investeren in onroerend goed in Californië betekent inzicht in de belastingheffing. Om goede investeringen te doen in onroerend goed in L.A., San Francisco of San Diego, moet u doordacht vooruit plannen en de onroerendgoedbelasting in Californische graafschappen begrijpen. Een huis kopen in Los Angeles County, bijvoorbeeld, betekent een andere belastingstructuur dan in Orange County. In dit artikel vindt u de belangrijkste details en feiten over onroerendgoedbelasting in Californië, hoe u deze belasting betaalt, wat er wordt belast, en zelfs wat een onroerendgoedbelasting is. Inbegrepen is een lijst van Californische provincies, met vermelding van de duurste provincies voor onroerend goed in Californië.

Betalen voor een huis in Californië

Californië is een droombestemming. Voor mensen van over de hele wereld staat het voor de Amerikaanse droom, het strandleven en zonnebaden met een cocktail in de hand. Het is de thuisbasis van Hollywood, maar ook van Silicon Valley, een staat waar altijd en voortdurend iets gebeurt. Om deze reden is het ook een zeer populaire bestemming voor het kopen van onroerend goed. Of u nu in Californië wilt wonen of er uw kapitaal wilt investeren, Californië is een vrij veilige keuze. Maar waar te beginnen? Het is belangrijk om een overzicht te krijgen van wie waar onroerendgoedbelasting betaalt en hoeveel. Als u in onroerend goed wilt investeren, vergeet dan niet om bij de aankoop van een huis rekening te houden met extra belastingen.

Wat zijn onroerendgoedbelastingen?

Vertaald zijn onroerendgoedbelastingen grondbelasting of onroerendgoedbelasting.

Onroerendgoedbelastingen zijn ad valorem-belastingen die u betaalt voor het bezit van onroerend goed, d.w.z. ze zijn gebaseerd op de geldwaarde die wordt toegekend aan een voorwerp, grond, onroerend goed, enz. Een taxateur van onroerend goed levert de basis voor deze berekening.

De onroerendgoedbelasting wordt vaak verward met een belasting op grondbezit. Dit is echter een vergissing. De meeste onroerendgoedbelasting wordt geheven op onroerend goed, aangezien dit het grootste goed is dat de meeste mensen bezitten. Maar onroerendgoedbelasting kan ook worden geheven op vliegtuigen, computers, meubilair, enz. Bij de aankoop van een huis moeten deze vooraf worden betaald en vervolgens op de verkoper worden verhaald. Onroerendgoedbelasting is meestal een tarief dat wordt vermenigvuldigd met de taxatiewaarde van het onroerend goed. Deze waarde wordt geschat door een taxateur en houdt rekening met de ligging, de ouderdom van het pand, enz.

 • Onroerendgoedbelasting = grondbelasting of onroerendgoedbelasting

Onroerendgoedbelasting is een ingewikkeld concept. Meer informatie over Amerikaanse onroerendgoedbelasting, wanneer u deze moet betalen en hoeveel elke staat aan onroerendgoedbelasting betaalt:

Wat wordt belast onder de Californische onroerendgoedbelasting?

Verschillende staten en provincies beschouwen verschillende voorwerpen als “eigendom”. In Californië is het belangrijk onderscheid te maken tussen onroerend goed en persoonlijk eigendom. Persoonlijke bezittingen worden anders belast dan onroerende goederen en kunnen zijn vrijgesteld van belasting of een andere soort belasting hebben.

Grondbezit – Dit alles wordt belast onder Onroerend Zaak Belasting

Grondbezit is vaak de eerste gedachte wanneer men aan onroerendgoedbelasting denkt. Huizen, grond of alle verbeteringen aan grond die u bezit. De volgende zaken worden beschouwd als onroerend goed

 • Land
 • Mijnen of groeven, en alle bossen
 • Verbeteringen, met inbegrip van gebouwen, omheiningen, sierbomen, enz.

Persoonlijke bezittingen – Wat telt als eigendom?

Persoonlijke bezittingen zijn anders dan grote bezittingen. Per definitie zijn persoonlijke goederen alle lichamelijke of onlichamelijke goederen die geen onroerend goed zijn (zie hierboven). Enkele voorbeelden zijn tractoren, boten of zelfs gereedschappen. Niet alles wordt echter belast; zo zijn persoonlijke bezittingen, huisraad, enz. vrijgesteld van belasting. In Californië zijn er onroerendgoedbelastingen op obligaties, hypotheken, kapitaalaandelen, enz.

Hoe werkt onroerendgoedbelasting?

In de VS is het een ingewikkeld systeem, aangezien er verschillende onroerendgoedbelastingen zijn voor zowel staten als graafschappen en steden. Als u in New York woont, moet u misschien zelfs rekening houden met extra belastingen, zoals een mansion tax. In het algemeen zijn er zowel onroerendgoedbelastingen van de staat als onroerendgoedbelastingen van de provincie voor elk eigendom. Bovendien heffen sommige steden extra belastingen op onroerend goed. Als u eigenaar bent van onroerend goed, is het dus belangrijk dat u zich bewust bent van de onroerendgoedbelasting op alle overheidsniveaus. In Californië heft de staat sinds 1933 geen onroerendgoedbelasting meer op wat dan ook, behalve op treinwagons in particulier bezit. Tegenwoordig wordt onroerendgoedbelasting ter waarde van ≈ 65 dollar voornamelijk geïnd door scholen en schooldistricten (54%).

In heel Californië kunt u echter aanspraak maken op een belastingvrijstelling voor uw hoofdverblijfplaats. Dit betekent dat de taxatiewaarde van het onroerend goed met $7.000 wordt verminderd. Als u meer wilt weten over belastingvrijstellingen voor onroerend goed in de VS, kijk dan eens naar ons artikel

Gemiddeld in de VS – Betaal ik hoge onroerendgoedbelasting?

In het algemeen zijn de onroerendgoedbelastingen in de VS vrij laag. Toch is het moeilijk om ze met andere landen te vergelijken, aangezien ze allemaal hun eigen en individuele systemen hebben. Niettemin maken de lage kosten die verbonden zijn aan het bezit van grond en gebouwen investeren in onroerend goed in de VS des te aantrekkelijker. De belastingtarieven voor het bezitten van onroerend goed verschillen echter sterk in alle staten.

 • Gemiddeld tarief onroerendgoedbelasting – 1,1%

Onroerendgoedbelasting in Californische provincies

Californië heeft, samen met New York, vrij hoge onroerend goed belastingen. Hoewel er geen counties zijn met buitensporig hoge belastingen (de hoogste onroerendgoedbelasting in de VS wordt geheven in vijf counties in de buurt van New York City). De hoogste onroerendgoedbelastingen in Californië zijn te vinden in Marin County, Santa Clara County en San Mateo County. In Los Angeles County is de mediane onroerendgoedbelasting verhoudingsgewijs laag, in Orange County iets hoger, terwijl San Diego County van de grote counties het laagste belastingtarief heeft.

Onroerendgoedbelastingtarieven/vastgoedbelastingen in Los Angeles

Los Angeles County is natuurlijk het meest bekend om zijn metropool LA. Thuisbasis van Hollywood, Venice Beach en belichaming van alles wat bekend is over Californië wereldwijd, investeren in onroerend goed in LA County betekent dat een sterke vastgoedmarkt is het onwaarschijnlijk dat elk moment snel crashen.

 • Middenklasse woning prijs – $ 495.800
 • Gemiddeld tarief onroerendgoedbelasting – 0,75%

Onroerendgoedbelastingtarieven/vastgoedbelastingen in de provincie Santa Clara

Santa Clara County heeft een aanzienlijke onroerendgoedbelasting, met de mediane betaalde onroerendgoedbelasting van $ 6.183. Santa Clara is de thuisbasis van San Jose en omvat het beroemde Palo Alto. Het is een van de vier graafschappen in de San Francisco Bay Area met onevenredig hoge onroerendgoedbelastingtarieven (de andere zijn Marin, Alameda en San Mateo Counties).

 • Middenklasse woning prijs – $829.600
 • Gemiddeld tarief onroerendgoedbelasting – 0,75%

Onroerend goed belastingtarieven in San Diego County

San Diego County is de thuisbasis van San Diego, een wereldberoemde stad. Met 3,34 miljoen inwoners is het de op één na grootste county van Californië. In de stad San Diego woont ongeveer 53% van de bevolking in een huurwoning, wat het op zijn beurt tot een sterke investering maakt. De gemiddelde onroerendgoedbelasting hier is $3.672.

 • Middenklasse woning prijs – $484,900
 • Gemiddeld tarief onroerendgoedbelasting – 0,76%

Onroerendgoed belastingtarieven in Marin County

Het hoogste tarief van de onroerendgoedbelasting wordt aangetroffen in Marin County. Met een mediane onroerend goed belasting van $ 7.063 betaald door elke eigenaar in de provincie. Dit is mogelijk het gevolg van de nabijheid van San Francisco in de Bay Area. Marin County is ook een van de duurste counties in de hele VS, wat blijkt uit de mediane huizenprijs van 908.000 dollar.

 • Middenklasse woning prijs – $908.800
 • Gemiddeld tarief onroerendgoedbelasting – 0,78%

Onroerendgoedbelastingtarieven in Modoc district

Modoc County heeft de laagste mediane onroerendgoedbelasting die in Californië wordt betaald. Dit is te wijten aan de lage waarde van de meeste eigendommen die zich hier bevinden. Met weinig attracties en omdat Altura de enige stad is, is deze provincie met 8.777 inwoners minder aantrekkelijk voor investeringen in onroerend goed.

 • Middenklasse Huis Prijs – $143,100
 • Gemiddeld tarief onroerendgoedbelasting – 0,71%

Onroerendgoed belastingtarieven in Orange County

Orange County: bekend van series als OC California of van het feit dat het een van de counties is die samen Los Angeles vormen. Orange County wordt beschouwd als een aantrekkelijke vastgoedmarkt. Voornamelijk geschikt voor koopintenties, hebben vele investeerders succes kunnen vinden in dit paradijs aan zee. De gemiddelde onroerendgoedbelasting die hier wordt betaald is $4.247, iets hoger dan elders.

 • Middenklasse huisprijs – $620.500
 • Gemiddeld tarief onroerendgoedbelasting – 0,68%

Alle onroerendgoedbelastingtarieven – provincies van Californië

Dit zijn de ranglijsten van de laagste en hoogste onroerendgoedbelastingtarieven in Californische graafschappen. Hierboven staan enkele van de hoogste onroerendgoedbelastingtarieven voor Californië. Hieronder vindt u een uitgebreide lijst van alle provincies met gemiddelde effectieve onroerendgoedbelastingtarieven, gerangschikt van laagste naar hoogste effectieve onroerendgoedbelastingtarief. Opgemerkt zij dat in het effectieve belastingtarief rekening is gehouden met eventuele aanvullende vrijstellingen of toevoegingen als gevolg van districts- of gemeentelijke onroerendgoedbelastingen.

 • Trinity County – 0,51%
 • San Francisco District – 0.65
 • San Mateo District – 0.66%
 • Santa Cruz District – 0,66%
 • Humboldt County – 0,67%
 • Mendocino County – 0.68%
 • Orange County – 0,68%
 • Santa Barbara County – 0.68%
 • Colusa County – 0,69%
 • Mariposa District – 0,70%
 • Napa Valley – 0,70%
 • County Tehama – 0,70%
 • Modoc Country – 0.71%
 • Geld cirkel – 0.72%
 • Plumas County – 0.72%
 • Sonoma County – 0.72
 • Butte County – 0,73%
 • Inyo County – 0.73
 • San Luis Obispo County – 0,73%
 • Graafschap Tuolumne – 0,73%
 • Provincie Amador – 0,74%
 • Ventura County – 0.74
 • Glenn County – 0,75%
 • Los Angeles County – 0,75%
 • Mono County – 0,75%
 • Santa Clara District – 0,75%
 • Provincie Madera – 0,76%
 • San Diego County – 0.76%
 • Shasta District – 0.76%
 • El Dorado District – 0.77%
 • County Kings – 0.78%
 • Lassen County – 0.78%
 • Marin County – 0.78%
 • Alameda District – 0.79%
 • Siskiyou County – 0.79%
 • Stanislaus County – 0,79%
 • Tulare County – 0.79
 • Del Norte County – 0,80%
 • Nevada County – 0,80%
 • Gedwongen provincie – 0,81%
 • San Benito District – 0.82
 • Solano District – 0.82
 • San Bernardino County – 0,83%
 • Alpine District – 0,84%
 • Calaveras County – 0,84%
 • Provincie Fresno – 0,84%
 • Sacramento gebied – 0.84%
 • Contra Costa County – 0.87%
 • Sutter County – 0.88%
 • Yolo District – 0,88%
 • Yuba District – 0,88%
 • Lake County – 0.89%
 • San Joaquin County – 0,89%
 • Imperial County – 0,91%
 • Placer County – 0,93%
 • Sierra District – 0,95%
 • Riverside County – 0,97%
 • County Kern – 1,01%

Onroerendgoedbelasting in Californië

Wat u ook van plan bent met onroerend goed in Californië, de graafschappen en hun belastingvoorschriften vormen een belangrijk deel van de kennisbank die u moet opbouwen alvorens te beslissen hoe, wanneer en waar te investeren. Californië is om vele redenen een aantrekkelijke markt voor investeringen in onroerend goed. De kilometerslange stranden, de gevarieerde natuur, de mix van hip en luxe en honderden andere redenen maken het tot een nummer één keuze voor wie zijn geld verstandig wil investeren.

Investeren in onroerend goed is moeilijk en ingewikkeld, en belastingen maken er een belangrijk deel van uit. Onze gids zal u zeker van dienst zijn: