Wonen in Golzheim (Düsseldorf): Investeren in kwalitatief hoogwaardig onroerend goed in een ideale omgeving – prijzen per vierkante meter voor flats, huizen & co.

Wonen in Golzheim – Een nieuwe baan brengt u naar Düsseldorf? Dan zou Golzheim uw woongebied kunnen zijn! Want hier vindt u woningen van hoge kwaliteit voor singles, koppels en gezinnen in de beste nieuwe gebouwen van de stad. Snelle toegang, uitzicht op de Rijn en parken worden u hier ook geboden. Wilt u investeren in een woning in Golzheim als kapitaalinvestering? Een huis kopen, een flat kopen of een stuk grond kopen? Ontdek alles wat u moet weten over wonen in Düsseldorf, de populairste hoekjes en een overzicht van alle prijzen per vierkante meter – Welkom in Golzheim! Terug naar: Wonen in Düsseldorf.

Wonen in Golzheim

De wijk Düsseldorf Golzheim is een populaire wijk in Düsseldorf en ligt direct aan de Rijn. Het district is gelegen boven het stadscentrum en ligt aan de oostkant van de Rijn. In het noorden van de wijk vindt u de Japanse Tuin en het Noord

Welkom in Düsseldorf

Düsseldorf in Noordrijn-Westfalen is de stad van de kunst en heeft veel te bieden. Van luxe winkelen tot cultureel aanbod, er zijn veel mogelijkheden om de tijd door te brengen in de stad aan de Rijn. Maar de arbeidsmarkt is ook divers en aantrekkelijk. De inwoners van Düsseldorf zijn galant en goed opgeleid, en daarom komen velen hier om professionele redenen wonen. Anderen komen naar Düsseldorf omdat de historische charme van de stad hen aanspreekt. En met de beroemde Königsallee ligt hier een van de belangrijkste winkelstraten van Europa en daarmee ook een van de duurste straten van Düsseldorf! Wat uw redenen ook zijn, wij vertellen u waar u de beste eigendommen kunt vinden om te wonen of als kapitaalinvestering. De hoofdstad van Noordrijn-Westfalen ligt in het hart van NRW tussen het Ruhrgebied en de stad Keulen. De Rijn stroomt door het midden van de stad.

Golzheim: Kaart en ligging

De Cecilienallee en de Rotterdamer Straße lopen langs de oevers van de Rijn. Van hieruit kunt u de groene ruimte aan de overkant bewonderen en hebt u ook een optimaal uitzicht over de Rijn. Ook in Golzheim hoeft u het niet zonder goede verbindingen te stellen, want maar liefst drie stations verbinden de wijk met de rest van de stad, en dat is nog maar de metroverbinding. Zelfs het nachtleven en de gastronomie staan hier niet stil, want zakenmensen, aangetrokken door de arbeidsmarkt van de stad, gaan hier uit hun dak.

Plaatsen van belang: Rhine Park, Oorlogsmonument & Co.

De wijk Düsseldorf-Golzheim is een zeer mooie en populaire wijk aan de Rijn en heeft een ideale ligging dicht bij het stadscentrum. Golzheim heeft met name veel groen te bieden, zoals het Rijnpark en de hondenren aan de Rijn. Het bekende Hilton Hotel is ook te zien in dit populaire deel van Düsseldorf. Als u iets wilt bezoeken, is het historische oorlogsmonument bijzonder aan te bevelen. Ook een wandeling waard: De duurste straten van Düsseldorf! Deze zijn hier niet alleen thuis, maar inspireren ook met hun unieke architectuur en tijdloos elegante flair.

  • Hilton Düsseldorf
  • Speelplaats in het Rijnpark
  • Rijn Park Golzheim
  • Rijn Park hondenren
  • Oorlogsmonument

Bezienswaardigheden: Tour door de mooiste hoekjes van Golzheim

De wijk tegenover Niederkassel, een andere populaire vastgoedlocatie in Düsseldorf, ligt direct van de handelsbeurs en biedt een locatie aan vele, grote accountants en instellingen van nationaal belang. Ook groene ruimten en parken zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken. We zullen u zo laten zien wat u nog meer te wachten staat in Golzheim.

Rheinpark Golzheim: puur natuur, ver weg van de drukte van de grote stad

Oud flatgebouw, loft & appartementsgebouw: woonwijk Golzheim

Karl-Arnold-Platz: Populaire woon- en werkwijk

Onroerend goed & prijzen per vierkante meter in Golzheim

Of het nu gaat om een exclusieve villa, een ruime vrijstaande woning of een luxueus penthouse met uitzicht over de stad – enkele van de populairste wooncomplexen in de stad zijn te vinden in Golzheim. De Weiße Siedlung in het noorden van het district is bijzonder aantrekkelijk met zijn historische architectuur en de vele herenhuizen uit voorbije decennia. Iedereen die zich hier een woning kan veroorloven, kan genieten van een zeer goede woning als investering. Hier kunt u alles te weten komen over de verschillende prijzen per vierkante meter in Düsseldorf Golzheim.

  • Een huis kopen (bestaand): 8,312 €/ m²
  • Koop een huis (nieuwbouw): 4.100 €/ m²
  • Flat kopen (bestaand): 5.572 €/ m²
  • Koop een appartement (nieuwbouw): 6.432 €/ m²

Conclusie: wonen in Golzheim

Vooral de laatste jaren is het straatbeeld van Golzheim niet onbelangrijk veranderd. Moderne nieuwe gebouwen bieden plaats aan kantoren, hotels en vooral luxe flats. Vooral de nabijheid van het beurscentrum maakt de wijk populair en zorgt voor een snelle bereikbaarheid van het stadscentrum en de rest van Düsseldorf. Woonruimte in Düsseldorf is schaars en gewild. Dit wordt ook weerspiegeld in de vastgoedprijzen in Düsseldorf. Onze tip: neem contact op met de makelaar die u vertrouwt! Een ervaren makelaar zal u niet alleen bijstaan tijdens het koopproces, maar u ook adviseren op het gebied van belastingen en financiering.

Düsseldorf: Onroerend goed in de metropool aan de Rijn

Düsseldorf heeft een fascinerende aantrekkingskracht. Hoewel de Rijnmetropool Keulen op slechts enkele minuten afstand ligt, vindt u hier de grote luxe boetieks, internationale bedrijven, reclamebureaus en vele andere interessante bedrijfssectoren. Vooral de mode-industrie heeft Düsseldorf tot een zeer internationale, stijlvolle locatie gemaakt. Als u hier mooi onroerend goed zoekt, misschien zelfs luxe onroerend goed, zult u het vinden.

Onroerend goed Düsseldorf

Düsseldorf staat voor luxe, winkelen en een internationaal gepositioneerde lokale economie. High-fashion bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor, maar ook de deelstaatregering van NRW. De vastgoedmarkt van Düsseldorf is dan ook zeer gewild. De stad ligt in het hart van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De hoofdstad van de deelstaat is onderverdeeld in verschillende districten en is erg populair bij kopers van onroerend goed vanwege zijn charmante ligging aan de Rijn.

Wonen in Düsseldorf: Populaire wijken & buurten

Met iets minder dan 640.000 inwoners is Düsseldorf een van de grootste steden in het Rijnland en de thuishaven van de op twee na grootste luchthaven van Duitsland, na München en Frankfurt. Met haar authentieke charme trekt de stad bedrijven uit de hele wereld aan. Dit internationale publiek eist niet alleen uitgaans- en werkplekken, maar is ook altijd op zoek naar de juiste flats. Of het nu gaat om de oude binnenstad, Oberkassel of Golzheim – alles over de populairste woonwijken van de stad en de duurste straten in Düsseldorf, inclusief tips over de locatie, prijzen van onroerend goed in Düsseldorf & Co. Naar het overzicht: Wonen in Düsseldorf.

Verkoop van een huis, appartement of grond in Düsseldorf

Een breed scala aan mogelijkheden om te winkelen, een grote keuze aan restaurants en de moderne infrastructuur maken Düsseldorf een gewilde stad voor kopers van onroerend goed op de lange termijn. Wilt u uw flat, uw eigendom of uw appartementsgebouw hier verkopen? Of het nu gaat om de historische oude binnenstad, luxueus Pempelfort, exclusief Carlstadt, schitterend Oberkassel of gewild Golzheim – met onze gidsen voor het verkoopproces, de taxatie van onroerend goed en de belangrijkste documenten, bent u uitstekend voorbereid op de verkoop van uw onroerend goed. Naar het overzicht: Onroerend goed verkopen in Düsseldorf.