Vastgoedbeleggingen: huren, kosten, belasting… wat te overwegen? – Video’s

Onroerend goed als investering – stap voor stap, van de grondbeginselen tot specifieke vragen over het onderwerp: Huren. Verdien geld met onroerend goed! Hier vindt u tips van professionals. Veel geluk. Vaak gestelde vragen zijn onder meer: Waar moet ik rekening mee houden als ik verhuur? Wat is er belangrijk aan oude huizen? Hoe bereken ik de huur? Wat zijn de vereisten om te huren? Wat zijn de vereisten voor de woning? Zijn er belastingtips om geld te besparen?

Nieuwbouwwoningen verhuren – is het de moeite waard?

Nieuwbouwhuizen verhuren en als investering gebruiken: Wanneer is het de moeite waard? – van immobilisatie.

Youtube beschrijving: “Iedere particuliere belegger denkt er wel een keer over na. Is het de moeite waard om onroerend goed te willen bouwen en een aantrekkelijke financiële investering te doen door een huis te bouwen? Moet ik mij concentreren op het investeren van mijn geld in een nieuw gebouw of eerder kiezen voor de optie van het optimaliseren van het rendement van bestaande eigendommen? Doorslaggevend in deze kwestie zijn de huuropbrengst en de kosten van het bouwen van een huis. Maar ook de locatie is doorslaggevend. Zowel voor de vraag of men een gunstig stuk grond kan vinden als voor de vraag of de investering uiteindelijk de moeite waard is. […]”

Beoordeling: 153 positief / 11 negatief

Een flat huren: Checklist eerste bezichtiging

Flat verhuur en onroerend goed investeringen. Check-list voor de eerste bezichtiging door Gerald Hörhan.

Youtube beschrijving: “Deze bevinden zich voornamelijk in Hannover, Frankfurt, Stuttgart, Wiesbaden en Wenen. In deze video geeft Gerald Hörhan een exclusief inzicht in zijn eerste appartement, dat hij in 2005 als investering kocht. De flat is gelegen in de Mohsgasse, in het 3e district van Wenen. Van buitenaf gezien zou men niet beseffen wat een goede zaken Gerald Hörhan ermee doet. […]”

Beoordeling: 1.600 positief / 73 negatief

Wettelijke en praktische tips voor verhuurders

Succesvol verhuren – Juridische en praktische tips voor verhuurders door Dr. Kastl & Kollegen.

Youtube beschrijving: “Wettelijke en praktische tips voor verhuurders”.

Beoordeling: 63 positief / 9 negatief

Een gemeubileerde flat verhuren? Is 40€/m² huur haalbaar?

Een gemeubileerde flat verhuren? Is 40€/m² huur haalbaar? – van Alex Fischer

Youtube beschrijving: “Gemeubileerde flat verhuren? Of 40€/m² huur haalbaar is, leg ik je uit in deze video.”

Beoordeling: 380 positief / 11 negatief

Flatverhuur: hoe tijd en geld te besparen

Flat renting: Hoe tijd en geld te besparen door Gerald Hörhan.

Youtube beschrijving: “Bouw je eigen onroerend goed portefeuille! JA! Maar wie beheert het eigenlijk? Met meer dan 10 flats, wie zorgt er voor de huur, de rekeningen, reparaties, belastingen? Onroerend goed expert Gerald Hörhan legt in deze aflevering van de AskThePunk Show uit wie zijn flats beheert en hoe hij zijn onroerend goed team heeft opgebouwd.”

Beoordeling: 312 positief / 16 negatief

Meer rendement bij verhuur – 3 tips

Meer rendement bij huren – 3 tips van de professionele belegger op ImmopreneurTV

Youtube beschrijving: “Gemakkelijk rendement verhogen: Thomas Knedel, een succesvolle vastgoedbelegger, onthult drie eenvoudige trucs hoe ook jij het rendement op je vastgoed kunt verhogen. ”

Beoordeling: 65 positief / 8 negatief

Maximaal rendement op gemeubileerde verhuur

Met Gemeubileerde Huurwoningen naar Maximale Opbrengst – Onroerend Goed als Investering – door Patrick Windisch.

Youtube beschrijving: “Vandaag laat Patrick Windisch, Managing Director van Eigentum & Kapital, u zien hoe u het rendement van uw vastgoed kunt verhogen met gemeubileerde verhuur. Van de duidelijke voordelen tot de directe eisen en speciale kenmerken waar u goed op moet letten – in deze gedetailleerde video krijgt u de belangrijkste informatie voor een succesvolle verhuur van gemeubileerde woonruimte. Een van de grootste voordelen is dat je een relatief hoge huur kunt vragen met een relatief kleine woonruimte, sleutelwoord inrichtings toeslag. Natuurlijk is er in het begin een grotere investering, maar die kan snel renderen. […]”

Beoordeling: 148 positief / 5 negatief

Belasting besparen als verhuurder – belastingtips

Belasting besparen als huisbaas: Leningen optimaal toewijzen. Belastingtips van Dr. Dreist & Nicklaus.

Youtube beschrijving: “In dit artikel leert u hoe u zonder veel moeite belasting kunt besparen als u uw deels met vreemd vermogen gefinancierde koopwoning verhuurt. U zult leren hoe u zoveel mogelijk van de rentekosten kunt verdelen over het gehuurde deel.”

Beoordeling: 106 positief / 6 negatief

Verhuren aan een flat-sharing gemeenschap: Slaat het ergens op? Waar hangt het van af?

Verhuren aan een flat-sharing gemeenschap: Slaat het ergens op? Waar hangt het van af? Gedeelde flat, gemeubileerde flat te huur door immobilisatie.

Youtube beschrijving: “Bij het verhuren aan een flat-sharing gemeenschap (vaak een studentenflat-sharing gemeenschap), zijn veel details belangrijk. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de flatdelende gemeenschap in de huurovereenkomst correct als huurder wordt vertegenwoordigd. Bij het huren van een flat-aandeel rijst vaak de vraag of u het gemeubileerd moet huren. Het verhuren van een gemeubileerde flat betekent meestal dat hoge huurprijzen kunnen worden bereikt. Het rendement van het onroerend goed stijgt (we hebben onze eigen video’s over het berekenen van rendementen op het kanaal). Het opleggen van huurverhogingen is ook vaak gemakkelijker bij gemeubileerde flats, omdat de huurders vaak wisselen. […]”

Beoordeling: 107 positief / 4 negatief