Capital Investment Real Estate Investor Interviews: Van de eerste flat naar een miljoen

Vastgoed als investering – stap voor stap, van de grondbeginselen tot specifieke vragen over het onderwerp: Investeerdersinterviews. Verdien geld met onroerend goed! Hier vindt u tips van professionals. Veel geluk. Vaak gestelde vragen zijn onder meer: Wat is investeren in onroerend goed? Hoe bereken je het rendement van een woning? Wat is een vastgoedbelegging?

Dit is hoe een vastgoed miljonair denkt – Interview Axel Fischer

Alex Fischer – dit is hoe een vastgoed miljonair denkt door Tobias Zulauf. Axel Fischer, auteur van “Rijker dan de Geissens” vertelt over zijn ervaringen.

Beoordeling: 703 positief / 54 negatief

https://www.youtube.com/watch?v=aK8QGi9BGds

Hoe word ik een succesvolle vastgoedbelegger? – Interview Christoph Gröner

Hoe word ik een succesvolle vastgoedbelegger?

Youtube beschrijving: “Christoph Gröner in een interview op Mipim 2019 in Cannes. Ik vraag hem hoe hij in deze tijd als vastgoedbelegger de vastgoedmarkt zou betreden. Aan de ene kant, vanuit het perspectief van een particulier. Aan de andere kant, vanuit het perspectief van een bedrijf.”

Beoordeling: 323 positief / 9 negatief

Zorgvastgoed als kapitaalbelegging – Interview Dominik Konrad

Zorgvastgoed als investering uitgelegd. Interview met Dominik Konrad

Youtube beschrijving: “In het interview van vandaag praten we met Dominik Konrad, de oprichter van immoheld. Immoheld biedt haar klanten de mogelijkheid om te investeren in zorgvastgoed, zogenaamde verkoopvastgoed. Investeren in zorgvastgoed kan zinvol zijn voor wie zelf weinig tijd heeft. […]”

Beoordeling: 107 positief / 14 negatief

Duitslands grootste vastgoedontwikkelaar: Interview met Christoph Gröner

phoenix persönlich: Christoph Gröner als gast van Alfred Schier –

Youtube beschrijving: “Christoph Gröner is Duitslands grootste vastgoedontwikkelaar en geeft openlijk toe aan succes, macht en rijkdom. Is de #rijkdom van de één de #armoede van de ander? En zijn onteigening en bevriezing van de huurprijzen het juiste recept tegen woningnood en stijgende huurprijzen? Alfred Schier praat hierover met Christoph Gröner”.

Beoordeling: 176 positief / 26 negatief

Dit is hoe je aan de slag gaat – Interview: Investeerder Dr Florian Roski

Onroerend goed als investering – Hoe te beginnen – Interview met investeerder Dr. Florian Roski – door Aktien im Kopf.

Youtube beschrijving: “Vastgoed als investering? Omdat ik er niet veel van begrijp als directe vastgoedbelegging (niet via de beurs), interviewde ik vastgoedbelegger Dr. Florian Roski over zijn boek en uw vragen.”

Beoordeling: 1.400 positief / 70 negatief

Van 0 naar 11 flats in 1,5 jaar – Interview met Sönke Fröhlich

Van 0 tot 11 flats in 1,5 jaar (deel 1). Interview met Sönke Fröhlich van immocatie.

Youtube beschrijving: “Sönke, een ingenieur uit Erlangen, heeft het gedaan. Hij heeft zijn eigen doelen overtroffen. Hij heeft met succes de intrede in onroerend goed beheerst. Na slechts 1,5 jaar is hij een vastgoedbelegger met reeds 11 wooneenheden. De zoektocht begon eind 2017 in Neurenberg en al in januari 2018 kocht hij zijn eerste appartement, al snel volgden de volgende panden. Natuurlijk, het is tijd en werk dat je steekt in het zoeken naar een eigendom en een locatie […]”

Interview deel 1

Beoordeling: 684 positief / 196 negatief

Interview deel 2

Beoordeling: 684 positief / 196 negatief

Tip! Investeringen in zorgvastgoed en zorgappartementen

Er zijn momenteel 4,1 miljoen mensen die zorg nodig hebben in Duitsland. 731.000 mensen worden verpleegd in volledig intramurale zorginstellingen. Duitsland heeft het duurste gezondheidszorgsysteem ter wereld. De grootste rendementsfactor bij investeringen in zorgvastgoed is uiteraard de ontwikkeling van de demografie, maar ook de economische draagkracht van een land, die uiteindelijk het zorgstelsel en de financiering ervan ondersteunt. Zoals veel rijke of welvarende landen wordt de bevolking van Duitsland steeds ouder.

Zorgvastgoed kopen als investering?

Zeer weinig mensen die in vastgoed willen investeren, denken eerst aan verzorgingstehuizen of flats. Toch is het de moeite waard om dit soort investeringen eens te bekijken. Verpleegtehuizen verrijzen overal in Duitsland, niet alleen in de stedelijke agglomeraties, omdat de bevolking steeds ouder wordt. In elke wijk zijn er woningen en voorzieningen voor senioren. Zij zijn derhalve geschikte investeringsobjecten voor regionale investeerders, als kapitaalinvesteringen in de omgeving, maar ook voor supraregionale investeerders. Hoe ontwikkelt de markt voor zorgvastgoed zich in Duitsland? Welk type / welke locatie is interessant voor een investering als opbrengsteigendom?

Wij hebben 5 factoren geïdentificeerd in de eerste blik op deze vorm van investering.

  • Investering in verzorgingsflats