Vakmannen Radar: Vind vakmensen in de buurt – Huis, flat, onroerend goed

Vakmensen in de buurt – In de Vastgoedgoeroe-app vindt u meer dan 50.000 vakmensen voor alle soorten renovatie, verbouwing, modernisering, sloop en nieuwbouw. De afzonderlijke beroepen zijn onderverdeeld, zodat u voor alles wat belangrijk is vakmensen kunt vinden. De vastgoed app oriënteert zich automatisch op uw postcode of locatie (als u dat wenst) – eenvoudig, gratis en landelijk.

Zoek ambachtslieden in de buurt

Dit is wat u te wachten staat in de“beste vastgoed app“!

 • Meer dan 15 sectoren in één app
 • Meer dan 50.000 vakmensen in heel Duitsland
 • Meer dan 500.000 ambachtelijke beoordelingen

In de app vindt u aanbevelingen voor heel Duitsland:

 • Vloer
 • Dak
 • Elektricien
 • Gevel
 • Windows
 • Tegels
 • Tuin & Landschap
 • Verwarming
 • Home Staging
 • Schilder
 • Luifel & Rolluik
 • Sanitair
 • Timmerman
 • Zonne
 • Drywall
 • Warmtepomp

App Download

Gratis in de App Store voor iOS en Android.

Wie doet wat?

Wie doet wat? Een kort overzicht van de typische taken.

Craft Taken
Elektricien Verantwoordelijk voor de elektrische installatie in een gebouw, zorgt voor een veilige stroomvoorziening
Gevelwerkers Ontwerp en bescherming van de buitenschil van een gebouw
Raamfabrikant Vervaardiging, installatie en reparatie van ramen, warmte- en geluidsisolatie en inbraakbeveiliging.
Tegelzetter Het leggen van tegels in verschillende ruimtes zorgt voor een schoon en aantrekkelijk uiterlijk van het tegeloppervlak.
Tuin & Landschap Ontwerp en onderhoud van buitenruimtes, creëert harmonieuze en aantrekkelijke tuinen.
Verwarming Installatie en onderhoud van verwarmingssystemen, zorgt voor efficiënte verwarming van het gebouw
Home Staging Staging van onroerend goed voor verkoop of verhuur, creëert een aantrekkelijke presentatie van het pand
Schilder Verfraaiing en bescherming van binnen- en buitenoppervlakken van een gebouw, zorgt voor een aantrekkelijk uiterlijk
Luifel & Rolluik Installatie, onderhoud en reparatie van zonweringssystemen zoals zonneschermen en rolluiken
Sanitair Installatie, onderhoud en reparatie van sanitaire voorzieningen, zorgen voor een goede watervoorziening
Timmerman Vervaardiging, installatie en reparatie van houten constructies en meubels, draagt bij tot een individueel ontwerp
Zonne Installatie, onderhoud en reparatie van zonnesystemen voor de opwekking van zonne-energie, vermindert het energieverbruik
Drywall Binnenafwerking van gebouwen, plaatsing van scheidingswanden en bekleding van plafonds en wanden met gipsplaten
Warmtepomp Installatie en werking van warmtepompen, zorgt voor efficiënte en duurzame warmtevoorziening van het gebouw

Elektricien

De elektricien is verantwoordelijk voor de elektrische installatie in een gebouw. Hij legt en sluit kabels aan, installeert schakel- en verdeelkasten en installeert stopcontacten, schakelaars en verlichtingssystemen. De elektricien zorgt voor een veilige en goed functionerende stroomvoorziening en ziet toe op de naleving van de geldende voorschriften en normen op het gebied van elektrotechniek.

Gevelwerkers

Gevelwerkers hebben tot taak de buitenkant van een gebouw te ontwerpen en te beschermen. Zij houden zich bezig met het bepleisteren, afdichten en schilderen van gevels en met de installatie van composiet thermische isolatiesystemen. Gevelwerkers zorgen niet alleen voor een esthetisch mooi ontwerp, maar beschermen het gebouw ook tegen weersinvloeden en energieverlies.

Raamfabrikant

Raamwerkers zijn gespecialiseerd in het vervaardigen, plaatsen en repareren van ramen. Zij nemen de maten op, maken de ramen op maat en zorgen voor een vakkundige plaatsing. Vensterbouwers zorgen ervoor dat de ramen een goede warmte- en geluidsisolatie bieden en garanderen een optimale bescherming tegen inbraak.

Tegelzetter

De tegelzetter is verantwoordelijk voor de professionele plaatsing van tegels in verschillende ruimtes. Hij bereidt de ondergrond voor, meet en snijdt de tegels op maat en zorgt ervoor dat ze gelijkmatig worden gelegd. De tegelzetter zorgt voor schoon voegwerk en zorgt ervoor dat het tegeloppervlak er mooi uitziet.

Tuin & Landschap

Hoveniers en tuinarchitecten zijn experts in het ontwerpen en onderhouden van buitenruimtes. Zij plannen en leggen tuinen aan, ontwerpen terrassen en paden, planten planten en zorgen voor het onderhoud en de verzorging van het groen. Tuin- en landschapsarchitecten zorgen voor een harmonieuze en aantrekkelijke tuin en bieden oplossingen op maat voor de individuele behoeften van de klant.

Verwarming

Verwarmingsinstallateurs zijn verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van verwarmingssystemen in gebouwen. Zij zorgen voor de installatie van ketels, radiatoren, vloerverwarming en andere onderdelen die nodig zijn om een huis of flat te verwarmen. Verwarmingsmonteurs zorgen ervoor dat het verwarmingssysteem efficiënt werkt en een comfortabele kamertemperatuur biedt.

Home Staging

Home stagers zijn experts in het inrichten van woningen om de verkoop of verhuur ervan te vergemakkelijken. Zij optimaliseren de inrichting van het interieur door gericht gebruik te maken van meubels, decoratie en verlichting, zodat de kamers er aantrekkelijk en uitnodigend uitzien. Home stagers zorgen ervoor dat de woning potentiële kopers of huurders aanspreekt en tot de verbeelding spreekt.

Schilder

Schilders en vernissers zorgen voor de verfraaiing en bescherming van binnen- en buitenoppervlakken van een gebouw. Zij schilderen muren, plafonds, gevels en andere oppervlakken, bereiden deze voor en kiezen geschikte kleuren en technieken. Schilders zorgen voor een fris, schoon en aantrekkelijk uiterlijk en helpen bij de bescherming van oppervlakken.

Luifel & Rolluik

Experts voor zonweringen en rolluiken zijn verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van deze zonweringen. Zij nemen de maten op, plaatsen zonweringen of rolluiken op ramen, terrassen of balkons en zorgen voor een goede werking. Zonwering- en rolluikmonteurs zorgen voor de gewenste zonwering en privacy voor de bewoners.

Sanitair

Loodgieters zorgen voor installatie, onderhoud en reparatie van sanitair in badkamers, keukens en andere ruimten. Zij installeren wastafels, toiletten, douches, waterleidingen en rioleringen en zorgen ervoor dat deze goed functioneren. Loodgieters zorgen voor een goede watervoorziening en afvoer van afvalwater in het gebouw.

Timmerman

Timmerlieden zijn experts in het vervaardigen, installeren en repareren van houten constructies en meubels. Zij maken meubels, deuren, ramen of trappen op maat en installeren deze vakkundig. Timmerlieden zorgen voor houtwerk van hoge kwaliteit en dragen bij aan de individuele inrichting en functionaliteit van ruimtes.

Zonne

Zonnetechnici zijn gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en de reparatie van zonnesystemen voor de opwekking van milieuvriendelijke zonne-energie. Zij monteren zonnepanelen op daken of op andere geschikte plaatsen, installeren omvormers en zorgen voor een correcte bedrading. Zonnetechnici zorgen ervoor dat zonnesystemen efficiënt werken en helpen het energieverbruik te verminderen.

Drywall

Droogbouwers zijn verantwoordelijk voor de binnenafwerking van gebouwen. Zij plaatsen scheidingswanden, bedekken plafonds en muren met gipsplaten en voeren andere droge bouwwerkzaamheden uit, zoals het aanbrengen van isolatie of het opvullen van de platen. Gipsplatenbouwers creëren functionele en esthetische kamerstructuren en dragen bij tot de flexibiliteit van het ontwerp van kamers.

Warmtepomp

Warmtepompinstallateurs zijn gespecialiseerd in de installatie en de werking van warmtepompen. Zij zorgen voor de juiste dimensionering van het systeem, installeren de warmtepompcomponenten en sluiten deze aan op het verwarmings- en warmwatersysteem. Warmtepompinstallateurs zorgen ervoor dat de warmtepomp efficiënt werkt en bijdraagt aan de duurzame warmtevoorziening van het gebouw.

App Download

Gratis in de App Store voor iOS en Android.

De onroerend goed goeroe!