De Top 9 Keukenstudio’s – Frankfurt am Main

Keukenstudio’s in Frankfurt am Main – Een keuken is niet zomaar een kamer in een woning, maar kan zo veel meer bieden. De trend naar eetkeukens, open eetruimten en een vloeiende stroom maakt de keuken tot het middelpunt van het gezin en de woning. Een feel-good ruimte en een ontmoetingsplaats voor vrienden, familie en bekenden. De perfecte keuken vereist echter een goede planning, hoge kwaliteit en een speciaal ontwerp. Wij hebben daarom de beste keukenstudio’s in Frankfurt am Main voor u op een rijtje gezet. Net in de planningsfase? Meer tips vind je hier, zoals de top 6 bouwmarkten in Frankfurt! Terug naar overzicht: Onroerend goed Frankfurt.

Poggen Pohl – unieke, uitstekende designkeukens

Poggen Pohl overtuigt met unieke en uitstekende keukens. In 2019 wonnen ze de German Design Award in de categorie Keuken. Het ontwerp weerspiegelt stedelijkheid en mobiliteit en is tegelijkertijd ultramodern en uniek. Het ontwerp is een ware inspiratiebron en een must-have in onroerend goed voor elke designliefhebber.

Hochstr. 49, 60313 Frankfurt

https://www.instagram.com/p/BwEpBwZFp39/

Küchenhaus Süd – de beste fabrikanten met hoge kwaliteit

Küchenhaus Süd biedt in zijn showroom keukens van de meest uiteenlopende fabrikanten aan, zoals Leicht of Siematic, en plant ook zelf veel verschillende modellen. Er worden bijzonder hoge eisen gesteld aan de kwaliteit, want die moet altijd goed zijn. Naast de unieke keukens worden hier ook kookcursussen aangeboden, die garant staan voor een bijzondere avond.

Mörfelder Landstraße 77, 60598 Frankfurt am Main

https://www.instagram.com/p/BwSBcYCAT7c/

Kurttas keukenstudio – professioneel vakmanschap en technische innovatie

De Kurttas keukenstudio combineert vakmanschap met het modernste design en de meest hoogwaardige apparatuurtechnologie. Zij bieden niet alleen bijzondere keukens, maar ook technische innovatie. De geluidskeuken van Küchenstudio Kurttas kan via Bluetooth worden bediend en biedt een blik in de toekomst van keukeninnovatie.

Gartenstraße 6, 63225 Langen

https://www.instagram.com/p/BwJ3y8YFpr2/

Bulthaup – minimalistisch en elegant

Bij Bulthaup wordt rekening gehouden met de individuele wensen en leefsituaties van de klanten. Het minimalistische design van de keukens in combinatie met de jarenlange ervaring en de beste kwaliteit leidt tot het best mogelijke resultaat voor de klant. De showroom in Frankfurt am Main vertegenwoordigt het bijzondere design en de grote flair.

Berliner Straße 29, 60311 Frankfurt/Main

Brendel keukenstudio – persoonlijk advies leidt tot het beste resultaat

In de keukenstudio van Brendel vindt u niet alleen gerenommeerde merken, maar ook prachtige ontwerpen. Van Siemens en Miele tot Blanco en Liebherr. Planning en persoonlijk advies staan voor elke klant voorop, zodat alle wensen volledig worden vervuld. De Brendel keukenstudio in Frankfurt am Main inspireert klanten tot geweldige ontwerpen en nieuwe ideeën voor hun eigen huis.

Rödelheimer Landstraße 106, 60487 Frankfurt am Main

Heyne & Lehmhaus keukenruimtes – verschillende stijlen, voor iedere klant de juiste

De keukenruimtes van Heyne & Lehmhaus plannen met veel zorg en liefde de perfecte keuken. Keukenfabrikanten zoals Acheo, Häcker, Lancanche en Rational zijn hier vertegenwoordigd. De deskundigen houden rekening met de individuele wensen van elke klant en creëren zo keukens in een grote verscheidenheid van ontwerpen en stijlen. Er is hier echt voor elk wat wils.

Würzburger Str. 4, 60385 Frankfurt am Main

Lauterbach Schaap Küchen – Keukenstudio met kookavonden

Lauterbach Schaap ontwerpt al 25 jaar keukendromen. Zij combineren bijzonder design, keukenarchitectuur en een stijlvolle levenswijze, die in de keukens tot uiting komt. In hun keukenstudio worden ook regelmatig kookavonden georganiseerd waar de keukens in actie worden getest en klanten inspiratie opdoen voor hun eigen woning.

Große Friedberger Str. 40- 42, 60313 Frankfurt am Main

Keukenplan – bijzondere accenten door patronen en kleuren

Küchenplan in Frankfurt am Main biedt bijzondere en ongewone ontwerpen. Kleurrijke tegels, patronen als accenten en de meest uiteenlopende stijlen zijn hier te vinden en garanderen de perfecte keuken voor alle eisen. Keukenaccessoires zoals servies, vazen en decoratie, die een keuken compleet maken, worden hier ook aangeboden om de visie van de keuken van begin tot eind te begeleiden.

Horst-Schulmann-Straße 3, 60314 Frankfurt am Main

Küchenhaus Krömmelbein – hoogste kwaliteit voor klanttevredenheid en perfectie

Küchenhaus Krömmelbein biedt een complete keukenplanningsservice. Van planning tot visualisatie en vakmanschap, alles wordt hier aangeboden als een compleet pakket. Bovendien worden alleen de beste merken gebruikt voor zowel de keuken als de keukenapparatuur. De experts van Küchenhaus Krömmelbein bieden de hoogste kwaliteit in perfectie.

Ginnheimer Straße 45, 60487 Frankfurt / Main

https://ihrhausverkauf.de/top-6-baumaerkte-frankfurt-am-main/

https://ihrhausverkauf.de/top-11-moebelhaeuser-frankfurt-am-main/