De Top 11 – Lampen & Licht in Keulen

Lamps & Light in Keulen – Sommige mensen haten verandering, anderen zijn er gek op en kunnen er niet genoeg van krijgen. Soms is verandering zinvol, vooral als je je niet echt op je gemak voelt binnen je eigen vier muren. Het gevoel van welzijn kan door verschillende factoren worden beïnvloed. Of het nu gaat om de verkeerde muurkleur, de verkeerde plaatsing van meubilair of de lichtinval, het is belangrijk om er iets aan te doen. Terug naar overzicht: Onroerend goed Keulen.

Lampen en licht met een goed gevoel

Wanneer u iets in uw huis wilt veranderen, zijn lampen meestal niet het eerste waar u aan denkt. Maar ze zijn vaak van bijzonder belang. Wij leggen uit hoe uw lampen van invloed kunnen zijn op uw gevoel van welzijn.

Verschillende ontwerpen

Lampen over lampen. Zoals alle meubelen zijn er lampen in een grote verscheidenheid van uitvoeringen. Het is vooral belangrijk dat uw lampen bij de stijl van de rest van uw meubilair passen. Aangezien er niet alleen verschillen zijn tussen de staande lamp en de plafondlamp, is de keuze soms niet zo gemakkelijk. Van landhuisstijl tot vintage stijl, alles is inbegrepen. Bezoek meubelzaken, bekijk catalogi en zoek de stijl die bij u past, zodat het totaalbeeld harmonieus is.

Effecten door licht

Als het ontwerp van de lampen goed is, zou je kunnen denken dat er verder niets aan te veranderen valt. Maar je zou het mis hebben, want het licht speelt ook een beslissende rol. Er zijn kamers, zoals de slaapkamer, waar je geen fel licht nodig hebt. Dit staat in schril contrast met kamers zoals de keuken en de badkamer. U kunt niet zonder helder licht in deze kamers, want daar moet u uw dagelijkse bezigheden verrichten. Denk na over een verlichtingsconcept voor elk van uw kamers, want alleen zo kunt u een optimaal gevoel van welzijn creëren. Technisch gezien wordt er onderscheid gemaakt tussen warm wit, neutraal wit en daglichtwit. Terwijl warm wit als gezellig wordt ervaren, straalt neutraal wit een zakelijke sfeer uit en past daglichtwit bij invallend licht.

Lamps & Light Keulen: de beste aanbevelingen

U komt uit de megastad Keulen en hebt eindelijk de tijd gevonden om over uw lampen na te denken? U heeft concrete ideeën en bent nu alleen nog op zoek naar de juiste winkel die aan uw wensen kan voldoen? Of u weet gewoon dat u een verandering voor uw lampen wilt, maar u hebt nog geen concreet idee hoe die verandering eruit moet zien? Dan zult u onder onze aanbevelingen zeker een winkel vinden met goed deskundig advies.

Remagen Ideeën voor Licht + Ruimte

Beoordeling: 4.0 / 5.0

De winkel “Remagen Ideen für Licht + Raum” is beoordeeld met 4.0 van de 5.0 sterren door klanten. Klanten die deze winkel hebben bezocht, profiteren van speciale koopwaar en goed advies. Deze winkel zou bijzonder geschikt voor u kunnen zijn als u op zoek bent naar iets buitengewoons waarvoor u bereid bent iets dieper in de buidel te tasten.

Lamp bazaar

Beoordeling: 4.3 / 5.0

De klanten die de lampenwinkel “Lampenbazar” bezoeken zijn meestal enthousiast. Ze zijn vol lof over het deskundige advies en het grote assortiment. Als u uit de districten Junkersdorf, Lindenthal of Marsdorf komt, moet u deze lampenwinkel beslist eens bezoeken. Ook als u alleen een overzicht wilt krijgen en geen concreet plan hebt, kan een bezoek hier de moeite waard zijn.

  • Dürener Str. 430
    50858 Keulen
  • Telefoon: 0221 487648
  • Lamp bazaar website

LIGHT CUBE OHG

Beoordeling: 4.4 / 5.0

De winkel “LICHT CUBE OHG” staat ook bovenaan met een beoordeling van 4,4 op 5,0 sterren in Keulen. Klanten zijn over het algemeen lovend over het goede, deskundige advies. Als u er helemaal niet op uit bent om het ontwerp van uw lampen te veranderen, maar liever een verandering teweegbrengt in het effect van de lichtbronnen, dan bent u hier aan het juiste adres voor goed advies.

Flaneren in de Agneswijk

Beoordeling: 5.0 / 5.0

Tijdschrift Klaus Wolter KG

Beoordeling: 4.8 / 5.0

HALBEINS

Beoordeling: 4.5 / 5.0

LampenManuFaktur Keulen

Beoordeling: 5.0 / 5.0

Lamp.de Winkel

Beoordeling: 3.4 / 5.0

Kanag Lampen Studio

Beoordeling: 4.0 / 5.0

Occhio Cologne Flagship Store

Beoordeling: 4.8 / 5.0

Fornus Lights + Living

Beoordeling: 5.0 / 5.0

Keulen stadsplattegrond voor routebeschrijving

Lampen & Licht Ideeën: Bouwen, knutselen en maken

U hebt verschillende winkels in uw omgeving bezocht, maar een lamp die aan uw ideeën beantwoordt, was er gewoon niet? Heeft u er ooit aan gedacht om zelf een lamp te bouwen die bij uw ideeën past? Als je artistieke vaardigheden hebt en genoeg tijd, kan dit een interessant alternatief voor je zijn. Wij hebben een paar video’s voor u samengesteld waarin wordt uitgelegd hoe u gemakkelijk zelf verschillende lampen kunt bouwen.

Maak je eigen draadbollamp

Moeilijk te geloven: deze draadbollamp is echt zelfgemaakt. Als er één ding is dat deze draadbol lamp kan, is het wel sfeer creëren. Of u hem nu in de woonkamer of in de slaapkamer plaatst, de gloeiende bol zorgt voor gezelligheid. Als u ’s avonds TV wilt kijken en geen zin meer hebt in verblindend plafondlicht, dan is deze draadkogellamp ideaal voor u.

Maak je eigen betonnen lamp

Deze betonnen lamp heeft ook iets heel bijzonders. Zeker, het is niet de grootste lichtbron, maar visueel maakt deze betonnen lamp nogal een statement. Geplaatst op een nachtkastje, op de eettafel of op het balkon, springt het onmiddellijk in het oog van een bezoeker. Met precieze beschrijvingen legt deze video stap voor stap uit hoe je deze decoratieve lamp maakt. De bewondering van uw bezoekers is gegarandeerd en nog meer wanneer zij vernemen dat de lamp zelfgemaakt is.

Bouw je eigen steampunk lamp

Als je deze lamp ziet, merk je dat hij eerder in een rustieke stijl is. Daarom past deze lamp niet in elk huishouden. Toch moet gezegd worden dat de lamp iets heel bijzonders is. Als uw interieur in een dergelijke stijl is, dan moet u deze lamp zeker kopiëren. In deze video leert u stukje bij beetje hoe het werkt.