Makelaars in onroerend goed San Francisco: 300 m² appartementen, designerwoningen en stadsvilla

Makelaars San Francisco – De koopprijzen stijgen jaar na jaar. San Francisco ligt zo dicht bij Silicon Valley en zijn Amerikaanse technologiereuzen, rond Google, Facebook, Amazon en Co. Slechts 39,5 mijl scheiden de stad van de hotspot van de digitale wereld. Bijgevolg drijft de stormloop op onroerend goed de huurprijzen en de aankoopprijzen in de regio San Francisco op.

San Francisco: wonen en kopen in Californië

Voordelen makelaars – Als u op zoek bent naar een luxe woning hier in San Francisco, een exclusief condominium of een ruime stadsvilla, heeft u goede contacten en natuurlijk geduld nodig om de perfecte woning te vinden. Zoals u zich kunt voorstellen, zijn veel van de meest exclusieve eigendommen niet op de openbare vastgoedmarkt te vinden; veel goede eigendommen gaan rechtstreeks naar gewone kopers en bekende personen. Daarom is het zo belangrijk om in een vroeg stadium contact op te nemen met een gerenommeerde San Francisco makelaar, zodat als het ergste gebeurt, zij direct toegang hebben tot uw woning. Wij adviseren u!

Hoe “speculatiever” de onroerendgoedprijs, hoe groter de kans op fouten. Hoe hoger de aankoopprijs, hoe hoger het risico. Een duidelijke keten van effecten die alleen door ervaring kan worden verminderd.

Makelaars: risico’s vermijden – voordelen

Makelaars in onroerend goed die reeds talrijke verkooptransacties hebben afgerond, kennen de typische risico’s die verbonden zijn aan het kopen van onroerend goed. Als particulier is het moeilijk om een taxatie uit te voeren zonder een makelaar. Er komen immers veel details bij kijken, van de bouwconstructie tot de locatie van het gebouw. Daarnaast zijn er sanitaire voorzieningen, maar ook steeds meer elektronica, sleutelwoord smart home.

Elke nieuwe variabele creëert een nieuwe bron van risico voor kopers van onroerend goed. Het is daarom raadzaam een makelaar met een goede rating te raadplegen.

Bij de aankoop van een onroerend goed in het buitenland (voor alle niet-Amerikaanse burgers) neemt het aantal variabelen snel toe, van belastingaspecten tot plaatselijke en zelfs nationale bouwwetten die voor de nieuwe eigenaars totaal onbekend zijn.

Een gerenommeerde makelaar biedt dan ook niet alleen hulp bij het aankoopproces en de onderhandelingen, maar ondersteunt ook met deskundigen en contacten voor dergelijke specifieke juridische en fiscale kwesties.

Heeft u vragen over het kopen van onroerend goed in San Francisco? Neem contact op met onze makelaar.

Contact: Stephan M. Czaja

Telefoon Berlijn: +49 (0) 30 398 204 207

Telefoon LA: +1 310 492 9668

E-mail: office@lukinski.com

Voordelen voor makelaars in onroerend goed: Wat wij voor u doen

  • Makelaars besparen u geld (aankoopprijs, belastingwetten, enz.)
  • Makelaars besparen u tijd (onderzoek, analyses, waarderingen, enz.)
  • Risicominimalisatie (onderzoek, aankoopprijs, belastingen, enz.)
  • Internationaal netwerk van topmakelaars met de beste aanbevelingen
  • Adviseurs en agenten voor veeleisende kopers
  • Interieur, extra’s van de sportwagen tot het overloopzwembad
  • Neem contact op met

Nieuwe eigendommen: appartement, huis & villa in San Francisco

Luxury Real Estate – U wilt kopen in San Francisco? Hier vindt u ons actuele vastgoedaanbod met exclusieve condominiums, herenhuizen en designflats in de stad. U kunt onze laatste aanbiedingen hier zien! Wil je meer zien? Bekijk hier onze huidige portefeuille.

Nieuwe aanbiedingen: Vastgoed kopen

Investering en huis te koop zonder makelaar?

Kopen zonder makelaar – Hoe zit het met particuliere aankopen? Kunt u een woning vinden in San Francisco zonder makelaar? Zoals u reeds hebt kunnen zien aan de voordelen van het kopen zonder makelaar of aan de risico’s die kunnen ontstaan bij het kopen van een onroerend goed zonder makelaar, is onze mening duidelijk: particulier kopen zonder makelaar houdt veel risico’s in. Niet alleen dat, maar het zoeken, analyseren en bezichtigen van een woning zelf kost ook veel tijd! Tijd is een luxe die onze cliënten op prijs stellen, en daarom hechten wij er veel belang aan efficiënt met de tijd om te gaan.

Als makelaar zijn wij dan ook uw aanspreekpunt als het gaat om het inschakelen van deskundigen, de bemiddeling bij exclusieve eigendommen, maar ook voor meer specifieke vragen, zoals juist op het gebied van de belastingwetgeving, maar ook over het bouwrecht in de afzonderlijke landen.

San Francisco Kaart en Weerbericht

Kaart: San Francisco

San Francisco: drone vlucht en skyline

Belastingen VS: Onroerend goed kopen – De special

Welke belastingen moet u betalen als u een huis, een stuk grond of een condominium koopt in de VS? In onze Tax USA Special vindt u nu alle belangrijke Amerikaanse belastingen in een overzichtelijke lijst.

De Verenigde Staten van Amerika trekken als geen ander land ter wereld investeerders in onroerend goed aan. Afgezien van kleine hotspots voor de zeer rijken, zoals Kitzbühel of Monaco. Californië en Los Angeles in het bijzonder, maar ook New York City staan in de belangstelling. Bovendien zijn tienduizenden mensen op zoek naar flats, appartementen en huizen omdat hun loopbaan hen naar de VS lokt. Silicon Valley (bij LA), Wall Street (New York), dit is waar economische, politieke en culturele ideeën worden gesmeed. Beleggen in de VS kan dus alleen zin hebben als de parameters juist zijn.

Voor kopers van onroerend goed is de grote vraag echter hoe het belastingstelsel in de VS werkt. Samen met onze Amerikaanse makelaar hebben wij uitvoerige artikelen geschreven over het onderwerp belastingen in de VS. Het eerste deel is hier beschikbaar:

  • Belastingen VS: aankoop onroerend goed

Gezicht op San Francisco, met typisch Amerikaanse skyline:

Onroerend goed makelaar

Mijn team en ik zullen u steunen bij uw zoektocht naar onroerend goed in de VS. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in de USA en San Francisco. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Contact: Stephan M. Czaja

Telefoon Berlijn: +49 (0) 30 398 204 207

Telefoon LA: +1 310 492 9668

E-mail: office@lukinski.com