Villa’s op Mallorca: Pinterest foto’s van Son Vida, Bendinat, Santa Ponsa & meer

Villa’s in Mallorca – Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en biedt de grootste verscheidenheid, ongeacht in welk aspect: leven, cultuur, winkelen, golfbanen, het maakt niet uit wat u zoekt, u vindt het in Mallorca. Dat is de reden waarom veel kopers voor Mallorca kiezen en hier een villa voor zichzelf of voor een hele familie zoeken. Op Pinterest verzamel ik indrukken van Mallorca die laten zien hoe mooi en uniek het eiland is, maar ook de architectuur. Van historische fincas in een nieuw jasje tot ultramoderne villa’s, elke koper zal hier vinden wat hij zoekt – Villa’s in Mallorca.

Een inzicht: Mallorca Inzicht! Villa’s

Altijd een mediterraan klimaat en slechts een paar uur vliegen van bijna alle Europese metropolen: Het droomeiland Mallorca. Frans, Nederlands, Duits, het grootste eiland van de Balearen trekt vooral bezoekers met zijn natuur en de meest uiteenlopende plaatsen. Son Vida in het hart van de hoofdstad van het eiland Son Vida. Zeezicht en ligging aan het strand in het zuidwesten rond Santa Ponsa. Een klein inzicht en villa’s van het eiland als voorbeeld.

De galerij op Pinterest:

Zoon Vida

Uniek uitzicht en van de “kleine” 150 m² villa, tot het 900 m² grote herenhuis, hier vindt u alles wat uw hartje begeert, inclusief dit, unieke uitzicht in Mallorca.

Hier vindt u de meeste villa’s en ook moderne concepten van architecten:

Bendinat

Zeer exclusief en relatief klein, vergeleken met Son Vida, is Bendinat.

Het beste in het zoutwaterzwembad:

Port d’Andratx

Santa Ponsa

Pollensa

Meer hoogtepunten: Villa’s aan de Middellandse Zee

Meer Ibiza en Marbella hoogtepunten op Lukinski Pinterest.

Ibiza Inzicht! Villa’s in Ibiza

Marbella Inzicht! Villa’s in Marbella